Hoe vind je de registratiecode van je Sims

Inhoudsopgave:

Hoe vind je de registratiecode van je Sims
Hoe vind je de registratiecode van je Sims
Anonim

Kunt u uw registratiecode voor De Sims 3 of Sims 4 niet vinden? Er zijn een paar verschillende manieren om de productsleutel te verkrijgen die je nodig hebt om het spel te installeren.

De informatie in dit artikel is van toepassing op alle De Sims-games en uitbreidingspakketten voor Windows en Mac.

Hoe vind je de registratiecode van je Sims

Bij elk exemplaar van De Sims voor pc wordt een registratiesleutel geleverd. Als je je gamekoffer bent kwijtgeraakt, heb je een paar opties als je de game eerder hebt geïnstalleerd:

  1. Als je je spel hebt geregistreerd op de website van De Sims, kun je in je profiel kijken naar de sleutels die je hebt geregistreerd.

    Image
    Image
  2. Download een gratis productsleutelzoeker of gebruik een commerciële sleutelzoeker als de gratis sleutels niet werken. Met de meeste van deze programma's kun je de sleutel kopiëren of exporteren, zodat je hem ergens anders kunt opslaan als je hem in de toekomst ooit nog eens nodig hebt.

    Image
    Image

    Hoewel je Sims 3-registratiecodegenerators en andere keygen-programma's online kunt vinden, is het gebruik van productsleutels van dergelijke websites illegaal.

  3. Windows-gebruikers kunnen het Windows-register openen om de code te vinden. Kijk voor De Sims in HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Electronic Arts\Maxis\The Sims\ergc\. Vervang voor andere titels de registersleutel "The Sims" door een andere titel, zoals "The Sims Livin' Large" of "The Sims House Party". Zoek aan de rechterkant naar een waarde met de naam Default en dubbelklik erop om de registratiesleutel te zien.

    Image
    Image

    Breng geen onnodige wijzigingen aan in het Windows-register, aangezien dit uw computer kan beschadigen.

  4. Mac-gebruikers kunnen hun registratiesleutel vinden met behulp van de Mac Terminal (toegankelijk via Finder > Utilities > Terminal). Als u bijvoorbeeld de sleutel voor De Sim 3 wilt vinden, voert u het volgende commando in:

    cat Library/Preferences/The\ Sims\ 3\ Preferences/system.reg |grep -A1 ergc

  5. Als je het Origin-spelplatform gebruikt, ga je naar Mijn spelbibliotheek en klik je met de rechtermuisknop op het Sims-spelpictogram. Kies Speldetails weergeven om de code te vinden onder de sectie Productcode.

    Image
    Image
  6. Als al het andere fa alt, neem dan contact op met Electronic Arts of de winkel die je de game heeft verkocht over een vervanging van de productsleutel.

    Image
    Image

Tips voor het bewaren van productsleutels en serienummers

Nadat je de productsleutel hebt gevonden, wordt het ten zeerste aanbevolen om deze op een veilige plek te bewaren voor het geval je hem ooit weer nodig hebt. Hier zijn enkele tips:

  • Stuur jezelf een e-mail met de sleutel.
  • Schrijf de sleutel rechtstreeks op de cd.
  • Schrijf het in de handleiding.
  • Bewaar het in een wachtwoordbeheerder.
  • Sla het op in een tekstbestand op je computer of een flashstation.
  • Sla het op in een notitie-app op je telefoon of computer.

Aanbevolen: