Hoe Sims tot leven te wekken in De Sims 3

Inhoudsopgave:

Hoe Sims tot leven te wekken in De Sims 3
Hoe Sims tot leven te wekken in De Sims 3
Anonim

Hebben je Sims moeite zich te concentreren door het tragische verlies van een dierbare? Als je weet hoe je een Sim in Sims 3 als een geest tot leven kunt wekken, kun je ze met een Ambrosia terugbrengen naar het land van de levenden.

De informatie in dit artikel is van toepassing op De Sims 3 voor alle platforms, inclusief PS3, Windows en macOS. Er is ook een opstanding cheat voor De Sims 4.

Sims tot leven wekken in De Sims 3

Sims kunnen alleen worden opgewekt door andere Sims met wie ze een hechte relatie hadden. Als een Sim onlangs is vertrokken (in de afgelopen dagen), zoek dan naar de mogelijkheid Oh My Ghost om in de kanslijsten van hun dierbaren te verschijnen en volg deze stappen:

  1. Selecteer Oh My Ghost uit de lijst met kansen.

    De kans is groter dat de kans zich voordoet als je de kansenlijsten van je Sims wist.

  2. Je wordt gebeld door het lab. Breng de urn (of grafsteen) van de overledene naar het lab.
  3. Kies ervoor om je Sim als geest tot leven te wekken.

    Gooi de urn of grafsteen van de overleden Sim niet weg. Als je het weggooit, blijven ze voor altijd als geesten vastzitten en worden ze onspeelbaar.

  4. Als je geest-Sim verschijnt, plaats je de Ambrosia voor de geest om ze het op te laten eten. Je Sim komt weer tot leven en keert terug naar huis.

Als een Sim sterft en je wilt niet dat dit gebeurt, verlaat dan snel het spel zonder op te slaan. De Sim zal nog in leven zijn als je opnieuw opstart.

Schaken met Magere Hein

Als een van je Sims sterft en een andere Sim op hetzelfde perceel de eigenschap Genie heeft, krijgen ze misschien de kans om Magere Hein uit te dagen voor een potje schaken voor het leven van de andere Sim. Selecteer de schaaktafel die verschijnt om het spel te starten.

Image
Image

Hoe maak je Ambrosia

Eerst moet je het recept kopen, waarvoor je wat Simdollars moet sparen. Je moet ook bijna drie verschillende vaardigheden hebben, dus het is aan te raden om twee of drie Sims te gebruiken om de ingrediënten te verzamelen:

  1. Plant speciale zaden totdat je een Life Fruit krijgt (speciale zaden hebben 25 procent kans om Life Fruit te geven). Gebruik een Sim met tuiniervaardigheden van niveau 7 of hoger.
  2. Vang een Death Fish. Gebruik een Sim met visvaardigheidsniveau 8 of hoger.
  3. Selecteer met de ingrediënten in je inventaris de kachel om de Ambrosia te maken. Gebruik een Sim met kookvaardigheden van niveau 10.

Aanbevolen: