Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O Desktop PC Review: een betaalbare pc voor mediabewerking

Inhoudsopgave:

Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O Desktop PC Review: een betaalbare pc voor mediabewerking
Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O Desktop PC Review: een betaalbare pc voor mediabewerking
Anonim

Bottom Line

De Acer TC-885 heeft solide algehele prestaties dankzij de nieuwere generatie componenten. Het is een van onze topkeuzes voor betrouwbaar algemeen gebruik of efficiënte thuiskantoortoepassingen.

Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O Desktop

Image
Image

We hebben de Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O desktop-pc gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O desktop-pc is een efficiënte en compacte desktopcomputer met een Intel Core i-38100-processor, die efficiënte verwerking en snelle prestaties levert voor algemeen gebruik. Hoewel dit geen pc is waarop u wilt gamen, is de 8e generatie 3,6 GHz-processor krachtig genoeg voor thuis- en algemene zakelijke toepassingen.

De TC-885 blonk uit in het bewerken van homevideo's, foto's en multitasking, rekening houdend met de betaalbare prijs. Lees verder om de mogelijkheden ervan nader te bekijken.

Image
Image

Ontwerp: Compact en aantrekkelijk

Het relatief kleine formaat van de Acer TC-885 maakt hem ideaal voor een klein bureau of thuiskantoor. De TC-885 is verticaal georiënteerd en heeft een aantrekkelijk gehoekt, minimaal voorpaneel. De voorkant bevat de aan / uit-knop, een slanke (en verticale) optische dvd-schijf voor lezen en schrijven, een koptelefoonaansluiting, een microfooningang, een standaard USB 3.1 Gen 2-poort en één USB 3.1 Gen 2 Type-C-poort. De lade van het dvd-station voelt een beetje kwetsbaar aan in vergelijking met andere optische stations in pc's met vergelijkbare prijzen, maar het werd uitgeworpen en werkte zonder problemen tijdens het testen.

Voor thuisgebruik en/of algemene zakelijke workloads functioneerde deze pc erg goed en had de benchmarkscores om het te bewijzen.

Op het achterpaneel heeft de TC-885 twee HDMI-aansluitingen, wat handig is voor een mogelijke opstelling met meerdere monitoren of aansluiting op een TV plus monitor. Daarnaast bevat het achterpaneel één VGA-aansluiting, twee USB 3.1 Gen 1-poorten, vier USB 2.0-poorten, één Gigabyte Ethernet-aansluiting, één extra audio-line-in en audio-line-out. Ten slotte heeft het achterpaneel toegang voor een externe 5,25-inch bay.

Image
Image

Configuratieproces: snelle activering, maar Windows 10 Home werd geleverd met bloatware

Na het aansluiten van het meegeleverde toetsenbord en de muis hebben we de machine opgestart en de instructies op het scherm gevolgd om de vooraf geïnstalleerde versie van Windows 10 Home te activeren. Het activeren van Windows 10 verliep soepel, waardoor we offline verbinding konden maken of een Microsoft-account konden koppelen. De TC-885 vroeg ons vervolgens om een Acer-account aan te maken of te koppelen, maar u kunt deze stap overslaan als u zich zorgen maakt over uw privacy.

Bepaalde apps die we normaal gesproken comfortabel zouden gebruiken, zoals Firefox, werden geleverd met Amazon-winkelextensies, wat een beetje stiekem lijkt.

Privacycontrole brengt ons bij een probleem dat we hebben gevonden met de Acer TC-885; de pc is geladen met bloatware. Bloatware is een algemene term die kan verwijzen naar onnodige software die door de fabrikant op een pc wordt meegeleverd. Hoewel niet absoluut verschrikkelijk, is deze bloatware jammer. Bepaalde apps die we normaal gesproken comfortabel zouden gebruiken, zoals Firefox, werden geleverd met Amazon-winkelextensies, wat een beetje stiekem lijkt. Wat het meest ongewenst was, waren de Amazon- en Norton-apps die tijdens onze tests promotionele pop-ups pushten. Het voelt allemaal een beetje goedkoop aan, maar kan met een beetje tijd gemakkelijk worden verwijderd met behulp van Microsoft's Add or Remove-programma.

Image
Image

Prestaties: snelle verwerking op een betaalbare pc

De TC-885 blonk uit in alle taken voor algemeen gebruik waaraan we hem gaven. De pc was in staat om meerdere applicaties tegelijkertijd te draaien, meerdere browsertabs te draaien en content te streamen tijdens multitasking. De TC-885 presteerde goed bij eenvoudige videobewerking. De TC-885 is geen serieuze werkstation-pc, maar hij was in staat om te werken met beelden die we met onze telefoon hadden gemaakt en om titels, soundtracks en enkele video-effecten toe te voegen. De rendertijden waren ook relatief snel.

De TC-885 blonk uit in alle taken voor algemeen gebruik waaraan we hem gaven. De pc was in staat om meerdere applicaties tegelijk te draaien, meerdere browsertabs te draaien en content te streamen tijdens multitasking.

De snelheid en productiviteit van de Aspire TC-885 is grotendeels te danken aan twee belangrijke prestatiegerichte functies waarmee deze Acer wordt geleverd: de Core i3-8110 CPUT en 16 GB Intel Optane-geheugen. De Intel Core i3-8100 is een 8e generatie CPU uit het 2017-tijdperk die deel uitmaakt van de Coffee Lake-serie. De Core i3-8100 is een quad-coreprocessor met 6 MB cache met een basisfrequentie van 3,6 GHz. We ontdekten dat deze processor gemakkelijk beter presteerde dan de oudere generatie Core i5-processors in sommige andere pc's die we hebben getest.

De tweede belangrijke functie van de TC-885 is 16 GB Intel Optane-geheugen. Dit vergroot de harde schijf (HDD) door gegevens van veelgebruikte applicaties en programma's op te slaan om snelle laadtijden en algehele snellere systeemprestaties te creëren. Intel Optane Memory heeft kenmerken die analoog zijn aan solid-state drive (SSD)-technologie en kan worden gezien als een geheugensysteem dat lijkt op een hybride tussen een HDD en een SSD. Het is speciaal ontworpen om te werken als cachegeheugen voor de HDD, waardoor multitasken eenvoudiger wordt en snelle in-app-prestaties mogelijk zijn voor veeleisender gebruik zoals videobewerking.

PCMark 10-scores zijn relatief ten opzichte van de hardware van een pc, maar een dure high-end 4K-gaming-pc scoort in de regio van 5.000 punten. De TC-885 had een totaalscore van 3.074, die door PCMark10 wordt geclassificeerd als 17 procent beter dan de meeste resultaten voor desktops van zakelijke kwaliteit.

De testscores voor grafische verwerking waren een zwak punt voor de TC-885. Dit Acer Aspire-model maakt gebruik van geïntegreerde grafische verwerking genaamd Intel Ultra High Definition (UHD) graphics 630.

De TC-885 had een totale algemene score van 3.074, die door PCMark10 wordt geclassificeerd als 17 procent beter dan de meeste resultaten voor desktops van zakelijke kwaliteit.

In GFXBench 5.0 kon de TC-885 75,7 frames per seconde (fps) renderen voor de T-Rex Chase-test en 23,2 fps voor Car Chase. Deze scores zijn gemiddeld voor de lagere geïntegreerde graphics, en gamers zullen deze prestatie niet ideaal vinden. Het enige pluspunt van de geïntegreerde grafische kaart van de TC-885 is dat de pc 4K-weergave en 4K-streaming kan ondersteunen.

Image
Image

Bottom Line

Wi-Fi-connectiviteit is snel en betrouwbaar, en de Acer TC-885 werkt met een goed signaalbereik voor thuis- of kantoorgebruik. De pc heeft tijdens het installatieproces automatisch ons draadloze netwerk gedetecteerd en er verbinding mee gemaakt. De wifi-kaart ondersteunt 2,4 GHz- en 5 GHz-verbindingen. De Acer TC-885 ondersteunt ook Bluetooth 5.0-connectiviteit (een zeldzame vondst) en heeft één Gigabit Ethernet-poort voor een bekabelde internetverbinding.

Prijs: componenten van de 8e generatie hebben een goede prijs

De Acer TC-885- ACCFLi3O heeft een adviesprijs van $ 450, maar wordt momenteel verkocht op grote online verkooppunten voor ongeveer $ 400. Als het gaat om de waarde en prijs van een betaalbare desktop-pc, is er veel om rekening mee te houden, maar er kan gemakkelijk worden beweerd dat opslag en het genereren van componenten in uw machine twee van de belangrijkste factoren zijn. De TC-885 heeft een harde schijf van 1 TB, wat een goede hoeveelheid opslagruimte is gezien het compacte formaat van de Acer. Verder maakt de combinatie van de 8e generatie Intel Core i3-8100 en 16 GB Intel Optane-geheugen van de Acer TC-885 deze desktop een bijzonder goede waarde voor de prijsklasse van $ 400.

Acer TC-885-ACCFLi3O desktop-pc versus Dell Inspiron 3470 desktop-pc

De Dell Inspiron 3470 heeft een adviesprijs vanaf $ 396, maar wordt momenteel online verkocht voor goedkoper dan de TC-885 en wordt verkocht voor ongeveer $ 370. Deze Dell heeft dezelfde Intel Core i3-8100-processor met geïntegreerde UHD 630-graphics, dezelfde 8 GB DDR4 RAM plus dezelfde harde schijf van 1 TB.

Evenzo bevat de Inspiron 3470 een optische schijf voor lezen en schrijven voor dvd's, een mediakaartlezer en een toetsenbord plus muis. De enige omissie is het Intel Optane-geheugen dat de Acer TC-885 kenmerkt. Dat gezegd hebbende, deze nieuwere generatie geheugensysteemversnelling is niet noodzakelijk voor algemeen of zakelijk gebruik en de Inspiron 3470 is nog steeds een goede optie met een vast budget.

Een betaalbare pc van topklasse

Het ruimtebewuste ontwerp van de TC-885 in combinatie met zijn snelle i3-8100-processor - plus de efficiëntie van Intel's Optane Memory - zorgde ervoor dat hij zich onderscheidde van de rest. Voor thuisgebruik en of algemene zakelijke workloads functioneerde deze pc erg goed en had de benchmarkscores om het te bewijzen. Ondanks de kleine hoofdpijn van de meegeleverde bloatware, slaagt TC-885 erin om kwaliteitscomponenten te leveren tegen een betaalbare prijs.

Specs

  • Productnaam Aspire TC-885-ACCFLi3O Desktop
  • Product Merk Acer
  • MPN B07CYF9YGF
  • Prijs $319.00
  • Gewicht 15,8 lbs.
  • Productafmetingen 13,78 x 6,42 x 13,39 inch.
  • Hardwareplatform-pc
  • Besturingssysteem Windows Home
  • Processor 8e generatie Intel Core i3-8100-processor (3,6 GHz)
  • Geheugen 8GB DDR4 2666MHz geheugen + 16GB Intel Optane-geheugen
  • Graphics UHD 630 geïntegreerde graphics
  • Harde schijf 1TB 7200RPM SATA harde schijf (seriële ATA)
  • Rotatiesnelheid harde schijf 7200 RPM
  • Optisch station 8X dvd-brander dubbellaags station (dvd-rw)
  • Uitbreiding 1 PCI x1-slot, 1 PCIe x16-slot, 1 5,25” externe bay
  • Poorten Voorkant: 1 - USB 3.1 Type C Gen 2-poort (tot 10 Gbps), 1 - USB 3.1 Gen 2-poort, Achterkant: 2 - USB 3.1 Gen 1-poorten, 4 - USB 2.0-poorten & 2 - HDMI-poorten & 1 - VGA-poort
  • Audio High Definition Audio, 5.1 Surround Sound
  • Netwerken 802.11ac wifi, Gigabit Ethernet LAN & Bluetooth 5.0
  • Inbegrepen Engels USB-toetsenbord en optische muis
  • Garantie 1 jaar garantie op onderdelen en arbeid met gratis technische ondersteuning.

Aanbevolen: