De 3 beste slimme wasmachines/drogers van 2022

Inhoudsopgave:

De 3 beste slimme wasmachines/drogers van 2022
De 3 beste slimme wasmachines/drogers van 2022
Anonim

De beste slimme wasmachines en drogers besparen u tijd en geld door u te helpen de was efficiënt te doen, en kunnen zelfs dingen inplannen en u laten weten wanneer een lading is voltooid. Onze eerste keuze is de Samsung High-Efficiency Front-Loading Washer bij Home Depot. Het kan een volledige waslading aan in 356 minuten. Het heeft zelfs een AddWash-deur waardoor je meer wasgoed kunt toevoegen nadat de cyclus is gestart.

Als je op zoek bent naar andere apparaten, bekijk dan zeker onze lijst met de beste slimme koelkasten. Lees anders verder om de beste slimme wasmachines en drogers te zien.

Beste algemeen: Samsung High-Efficiency Front-Loading Washer

Image
Image

Krijg je was zo snel mogelijk gedaan met deze slimme Samsung wasmachine en droger (apart verkrijgbaar). De wasmachine kan een volle wasbeurt in slechts 36 minuten aan zonder in te boeten aan reinigingskracht. Iets vergeten? Zelfs als de cyclus eenmaal is gestart, kun je de handige AddWash-deur gebruiken om vergeten items in te gooien. Met 14 wasprogramma's, vijf centrifugesnelheden en vijf temperatuurinstellingen kun je echt aangepaste wasomstandigheden creëren voor alles, van fijne was tot dekbedden. Het diamanten trommelinterieur van de wasmachine en speciale sensoren houden de lading in balans voor stiller wassen.

Als het op de droger aankomt, kies je uit 14 vooraf ingestelde droogcycli, ff droogheidsniveaus en vijf temperatuurinstellingen voor de perfecte resultaten. Een slimme sensor stopt de droger automatisch wanneer je kleding echt droog is, zodat je geen energie verspilt of je kleding beschadigt door ze langer te drogen dan nodig is. De ontluchtingssensor stuurt u herinneringen om de pluizenvanger te reinigen, zodat de droger efficiënt blijft werken en veiligheidsproblemen worden voorkomen. U kunt uw wasmachine of droger zelfs overal bedienen met de Smart Care-app van Samsung die op Android- of iOS-telefoons kan worden gebruikt. Als er ooit een probleem is wanneer u niet thuis bent, kan de app u zelfs waarschuwen en u door alle acties leiden die nodig zijn om het op te lossen.

Beste bovenbelasting: GE GTW840CPNDG 5.2 cu. ft. Hoogefficiënte diamantgrijze wasmachine met bovenlader

Image
Image

De GE GTW840CPNDG is een 5.2 cu. ft. bovenlader wasmachine en droger combinatie. Het wordt geleverd met ingebouwde Wi-Fi, zoals je zou verwachten, zodat je updates over je wasstatus kunt krijgen. Het heeft ook een automatische dispenser die voldoende wasmiddel kan bevatten voor maximaal 48 wasbeurten. Dankzij de bovenlader is het gemakkelijk om grote lakens, dekens en andere zware lasten te hanteren en er is een waterstation om vlekken en vlekken te schrobben. Een van de interessantere functies is het SmartDispense-systeem dat het gewicht en het soort stof van elke lading kan detecteren, zodat het de juiste hoeveelheid wasmiddel kan toevoegen.

Beste budget: GE - 5.0 Cu. voet 13-cyclus bovenlader wasmachine

Image
Image

Kort aan ruimte? Net als een wolkenkrabber, bouw het op, niet uit, om de ruimte die je hebt te maximaliseren met deze budgetvriendelijke GE Unitized Spacemaker. Ideaal voor appartementen, rijtjeshuizen, appartementen of huurwoningen, deze combinatie van 3,8 kubieke voet wasmachine en 5,9 kubieke voet droger helpt u uw kleding snel en efficiënt schoon te maken. Zes was- en spoelinstellingen en elf verschillende wasprogramma's geven je alle controle die je nodig hebt voor een temperatuurgecontroleerde reiniging die is geoptimaliseerd op basis van het type stof en hoeveel kracht je nodig hebt om hardnekkige vlekken of extra vuil te verwijderen.

Vier droogprogramma's stellen je in staat om de juiste keuzes te maken op basis van stofsoorten, energiebesparing en hoe snel je de items moet drogen. Met GE's ConnectPlus-adapter wordt deze set Wi-Fi-compatibel, wat betekent dat je Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT kunt gebruiken om je wasgoed te bedienen met alleen het geluid van je stem.

De beste slimme wasmachine en droger om te kopen is de Samsung High-Efficiency Front-Loading Washer (bekijk bij Home Depot). Het biedt veel reinigingskracht, een snelle werkcyclus en een unieke AddWash-deur om de was in te gooien nadat de cyclus is gestart. Als goede tweede houden we van de GE 5.0 cu. ft. 13-Cycle Top-Loading Washer (bekijk bij Best Buy). Het is een verticaal gestapelde eenheid om ruimte te besparen, en het werkt geweldig voor hardnekkige vlekken.

Aanbevolen: