Vudu kijken op Apple TV

Inhoudsopgave:

Vudu kijken op Apple TV
Vudu kijken op Apple TV
Anonim

Als je een fan bent van Vudu, kun je de films en tv-programma's die je op dat platform hebt gekocht op je Apple TV bekijken. Vudu kijken op Apple TV is zelfs een geweldige ervaring omdat het de spraakfuncties van Apple TV ondersteunt, zoals snel vooruit- of terugspoelen met behulp van de Siri-afstandsbediening in combinatie met Engelstalige opdrachten zoals: "drie minuten achteruit" of "dertig minuten vooruitspoelen."

Zo ga je aan de slag met Vudu op je Apple TV.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Apple TV 4e generatie en nieuwer.

Vudu kijken op Apple TV

Om aan de slag te gaan met Vudu, moet je eerst het platform downloaden van de App Store.

  1. Open eerst de App Store op je Apple TV; het is het blauwe pictogram met de A erop.

    Image
    Image
  2. Wanneer u de App Store voor het eerst opent, bevindt u zich op de Discover-pagina (of de Featured-pagina als u met een oudere versie van tvOS). Veeg naar rechts in het bovenste menu en kies Zoeken (aangegeven met een vergrootglas).

    Als je het hoofdmenu niet ziet, veeg je op de afstandsbediening omlaag om het weer te geven.

    Image
    Image
  3. Typ Vudu in het zoekvak.

    Je kunt ook met je stem zoeken door de Siri-knop op je afstandsbediening ingedrukt te houden (er staat een microfoonpictogram op) en "Vudu" te zeggen.

    Image
    Image
  4. Kies Vudu uit de lijst met apps in de zoekresultaten.
  5. Selecteer op de Vudu-pagina de Get-knop om de Vudu-app te downloaden; het is een gratis download.

    Als je Vudu eerder hebt gedownload, heeft de knop Ophalen een pictogram dat eruitziet als een wolk met een pijl die naar beneden wijst.

    Image
    Image
  6. Nadat de app is gedownload, verandert de Get-knop in een Open-knop. Selecteer het om de app te starten.

    Image
    Image

Aanmelden bij Vudu op Apple TV

Nu Vudu is gedownload op je Apple TV, moet je inloggen op je Vudu-account om te beginnen met kijken. Je hebt een bestaand account nodig om Vudu met Apple TV te gebruiken.

Helaas kun je geen nieuw account maken in de app, dus als je Vudu nog niet bent gaan gebruiken, moet je een account maken op een ander apparaat, zoals een laptop, desktop, smartphone of tablet.

  1. Scroll na het starten van Vudu naar het Settings menu bovenaan.

    Image
    Image
  2. Je begint op het tabblad Account. Klik op de Aanmelden knop.

    Image
    Image
  3. Log in met uw Walmart-account of uw Vudu-account.

    Als je Vudu op je iPhone of iPad hebt geïnstalleerd, kun je inloggen met je apparaat door de app te starten. Navigeer naar Settings > Account om uw inloggegevens op verschillende apparaten te synchroniseren zonder dat u uw wachtwoord handmatig hoeft in te voeren.

    Image
    Image

Films huren en kopen op Vudu voor Apple TV

Hoewel je gekochte of gehuurde films of tv-programma's kunt bekijken met de Vudu-app en je toegang hebt tot de volledige gratis filmcatalogus van Movies on Us, kun je geen films huren of kopen met de Apple TV Vudu-app. Je kunt iets toevoegen aan je verlanglijstje, maar je moet naar de website gaan om de aankoop te doen.

Apple brengt een commissie van 30% in rekening voor alle in-app-aankopen, waaronder digitale media zoals muziek, boeken en films. In plaats van dit door te geven aan de klant, staan providers als Vudu en Amazon kopen of huren in de app niet toe. In plaats daarvan moet u rechtstreeks vanaf de Vudu-website aankopen doen op andere apparaten.

Zodra je een Vudu-film op een ander apparaat koopt of huurt, zou deze binnen enkele seconden op je Apple TV moeten verschijnen.

Aanbevolen: