Microsoft Office geïntegreerde app nu beschikbaar op iOS en Android

Microsoft Office geïntegreerde app nu beschikbaar op iOS en Android
Microsoft Office geïntegreerde app nu beschikbaar op iOS en Android
Anonim

What: de geïntegreerde mobiele Office-app van Microsoft is nu uit de bètafase en kan worden gedownload voor zowel iOS als Android.

Hoe: de app werd afgelopen november aangekondigd en heeft sindsdien een lange bètaperiode doorgemaakt.

Waarom kan het jou schelen: Als je één app gebruikt, kun je al je Microsoft-documenten op orde houden, en de nieuwe versie van Office heeft ook een paar trucjes in petto.

Image
Image

Als je uitkijkt naar de geïntegreerde mobiele app voor Microsoft Office, heb je geluk. Het bedrijf kondigde de algemene beschikbaarheid aan van de alles-in-één Office-app, compleet met volledige versies van Word, Excel en PowerPoint, als gratis download op iOS en Android.

De nieuwe Office-app vereenvoudigt het gebruik van elk van de drie hoofdapps, zonder dat je heen en weer hoeft te schakelen tussen zelfstandige apps. Het is ook kleiner; die minder opslagruimte van uw telefoon nodig hebben om te installeren dan de enkele versies. Lens, een krachtige tool voor het converteren van afbeeldingen die uw foto's omzet in bewerkbare Word- en Excel-documenten, is ook geïntegreerd, samen met een Notes-functie (vreemd genoeg niet OneNote).

Wanneer je de app opent, zie je onderaan drie pictogrammen (in navolging van de interface met drie tabbladen waar Microsoft al zijn apps een tijdje geleden mee heeft bijgewerkt). Er is een Home-pictogram, dat een lijst toont van al uw eerdere Office-documenten, inclusief de bovengenoemde Notes. In het midden staat een groot Plus-pictogram, dat drie opties weergeeft: Notes, Lens en Documents. Als u op de knop Documenten tikt, verschijnt er een scherm met drie opties voor elk van de belangrijkste apps: Word, Excel en PowerPoint (scannen, blanco of maken van sjabloon).

Image
Image

De derde hoofdknop onderaan of op je scherm is Acties. Als je daar tikt, krijg je een heleboel wat lijkt op snelkoppelingen, inclusief meerstaps-dingen die je vaak kunt doen, zoals bestanden overbrengen, afbeelding naar tekst (of tabel), een PDF ondertekenen, scannen naar PDF en meer.

Microsoft heeft ondersteuning toegevoegd voor opslagservices van derden, zoals Box, Dropbox, Google Drive en iCloud. Op iOS heb je ook toegang tot de app Bestanden.

Als je liever de zelfstandige apps gebruikt, ben je natuurlijk nog steeds veilig. De single install-apps blijven werken en blijven volgens Microsoft hetzelfde als de versies in deze nieuwe Office-app.

De app biedt beperkte ondersteuning voor Android-tablets voor Office-documenten en is van plan 'binnenkort' iOS-ondersteuning toe te voegen. Er komen ook nog meer nieuwe functies op de markt, waaronder dicteren voor Word, een kaartweergave voor Excel (denk aan Trello voor spreadsheets) en Outline to PowerPoint (de app bouwt je presentatie op van slechts een getypte schets).

Microsoft Office, de mobiele app, is gratis te downloaden en te gebruiken, hoewel inloggen met een Microsoft 365-abonnement premiumfuncties ontgrendelt, net als bij de zelfstandige apps.

Aanbevolen: