Microsoft Office Visual Update voor iedereen beschikbaar

Microsoft Office Visual Update voor iedereen beschikbaar
Microsoft Office Visual Update voor iedereen beschikbaar
Anonim

De nieuwe look van Microsoft Office is nu beschikbaar voor iedereen met de Windows 11-versie van Office 365 en Office 2021.

De nieuwe visuele update voor Office is deze week beschikbaar voor alle gebruikers, zo maakte Microsoft donderdag bekend. Oorspronkelijk aangekondigd in juni met geselecteerde gebruikerstests in de zomer, bootst het nieuwe ontwerp dat van de algemene gebruikerservaring van Windows 11. na.

Image
Image

"Deze visuele vernieuwing van Office is gebaseerd op feedback van klanten die vroegen om een meer natuurlijke en consistente ervaring binnen en tussen uw applicaties, met name op Windows", schreef Microsoft in zijn blog waarin de visuele vernieuwing werd aangekondigd.

"Met deze update leveren we een intuïtieve, coherente en vertrouwde gebruikersinterface, met behulp van de Fluent Design-principes, voor al uw applicaties."

Het meest opvallende is dat je veranderingen zult zien, zoals het afstemmen van het Office-thema op je Windows-thema. Microsoft zei ook dat je de visuele vernieuwing kunt ervaren in je favoriete Office-thema, inclusief zwart, wit, kleurrijk of donkergrijs.

Bovendien is de werkbalk Snelle toegang in Office nu verborgen om uw interface eenvoudiger te maken. U kunt het echter opnieuw weergeven door met de rechtermuisknop op het lint te klikken of door op het pictogram Lintweergave-opties te klikken.

Je kunt deze nieuwe visuele veranderingen in- of uitschakelen door op het Coming Soon-pictogram in de rechterbovenhoek te klikken, voor het geval je nog niet klaar bent om de volledige weergave te wijzigen. Voorheen was de visuele update alleen beschikbaar voor een klein aantal bètagebruikers en Office Insiders.

Microsoft merkte ook op dat er enkele bekende problemen zijn om op te letten in de visuele update. Deze omvatten problemen zoals het selectievakje Donkere modus uitschakelen werkt niet wanneer 'Systeeminstelling gebruiken' is geselecteerd, een gebrek aan het Mica-achtergrondeffect in apps en geen update van de backstage of het menu Bestand. Het bedrijf zei echter dat het luistert naar feedback van gebruikers over de visuele release en deze bekende problemen oplost.

Aanbevolen: