Krijg een (zeer) vroege start met je Apple Music Replay 2020

Krijg een (zeer) vroege start met je Apple Music Replay 2020
Krijg een (zeer) vroege start met je Apple Music Replay 2020
Anonim

What: Apple heeft zijn afspeellijst met jaarlijkse beoordeling beschikbaar gemaakt voor 2020.

Hoe: Als je de webplayer van Apple Music bezoekt, kun je de afspeellijst vinden en aan je account toevoegen.

Waarom kan het je schelen: Het is leuk om te zien waar je in de loop van de tijd naar hebt geluisterd. Hoewel het nog maar februari is, kun je naar je favoriete nummers van het jaar luisteren via een afspeellijst die tot het einde van het jaar elke maand wordt bijgewerkt.

Image
Image

Apple Music heeft zojuist een gooi gedaan naar de streamingoorlogen en heeft zijn afspeellijst vrijgegeven voor de meest afgespeelde nummers van 2020 voor elk lid dat zich abonneert.

Elk jaar brengen streaming muziekdiensten zoals Spotify en Apple Music een manier uit waarop hun gebruikers kunnen luisteren naar hun meest afgespeelde nummers van het afgelopen jaar. Spotify heeft zelfs een einde-decenniumlijst samengesteld, Wrapped, om je de muziek te laten horen die je sinds 2010 streamt. Het is een andere manier waarop de services vechten om leden aan te trekken en te behouden.

Deze vroege release van een eindejaarsafspeellijst lijkt misschien gek in februari 2020, maar het heeft twee voordelen: ten eerste kun je de eigen webplayer van Apple Music bekijken, een handige manier om toegang te krijgen tot je muziek als je' ben weg van je iPhone. Ten tweede kun je je muzieksmaak in de loop van de tijd zien evolueren, aangezien deze afspeellijst wordt bijgewerkt naarmate je meer muziek afspeelt met de streamingdienst.

Of dit mensen ervan weerhoudt om over te stappen naar Spotify of andere concurrerende streamingplatforms, v alt te betwijfelen, maar het is een mooi ding om te hebben als je al in Apple Music-land bent.

Aanbevolen: