Gebruik de Timehop-app om uw eerdere posts op sociale media te bekijken

Inhoudsopgave:

Gebruik de Timehop-app om uw eerdere posts op sociale media te bekijken
Gebruik de Timehop-app om uw eerdere posts op sociale media te bekijken
Anonim

Timehop is een eenvoudige app voor sociale media die fungeert als een digitale tijdmachine voor je sociale netwerken die je kan helpen daar achter te komen.

Als je je ooit afvroeg wat je precies een jaar geleden, of twee jaar geleden, of misschien zelfs tien jaar geleden op deze dag aan het doen was, dan is deze app de moeite van het bekijken waard.

Hoe Timehop werkt

Timehop is een gratis iOS-app en Android-app die je een eenvoudig, visueel aantrekkelijk overzicht geeft van wat je precies een jaar geleden op sociale media hebt gepost, samen met alle berichten die je van vrienden hebt ontvangen. Zie het als een sociale nieuwsfeed van je verleden!

Voor sociale netwerken werkt Timehop momenteel met:

  • Instagram
  • Foursquare's Swarm

Met Timehop kun je ook verbinding maken met de standaard mediamap van je apparaat, zodat je zelfs de foto's en video's kunt zien die je hebt gemaakt maar niet online hebt gedeeld.

Naast de inhoud die je precies een jaar geleden hebt gepost, laat Timehop je ook alles zien wat je hebt gepost van twee jaar geleden, vijf jaar of hoeveel jaar geleden je nog actief was. Als je al sinds het prille begin op Facebook zit (toen het nog een sociaal netwerk was voor studenten), laat Timehop berichten zien die wel 10 jaar oud zijn!

Tips om aan de slag te gaan met Timehop

Zodra je de accounts hebt gekoppeld waartoe Timehop toegang wil, is al het andere eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is omhoog of omlaag scrollen om berichten in uw feed te bekijken. De meest recente jaarlijkse berichten worden bovenaan weergegeven, gevolgd door de oudere in chronologische volgorde.

Image
Image

Wanneer je voor het eerst begint, kan de app je toestemming vragen om je dagelijkse meldingen te sturen, zodat je nooit vergeet je dagelijkse feed te controleren. Als je vergeet het te controleren voor het einde van de dag, kun je die berichten pas het volgende jaar weer zien op dezelfde dag.

Je kunt ook communiceren met de meeste berichten die door de app aan je worden getoond, wat erg handig is als je de post van dichterbij wilt bekijken. Als er bijvoorbeeld een verzameling Facebook-foto's wordt weergegeven die je een jaar geleden hebt gepost, kun je erop tikken om ze te bekijken en er doorheen te vegen. Op livelinks die via Twitter worden gedeeld, kan ook worden geklikt, en als er @mention-tweets worden weergegeven, moet u op "show conversation" eronder kunnen klikken om de extra tweets van andere gebruikers te zien.

Uw Timehop-berichten opnieuw delen op sociale media

Soms is een bericht dat je een of meerdere jaren geleden hebt geplaatst gewoon te goed om niet opnieuw te delen. Timehop maakt het supergemakkelijk (en leuk) om je berichten opnieuw te delen.

Onder elk bericht in je Timehop-feed staat een deelknop waarop je kunt tikken. Van daaruit laat Timehop je een afbeelding ontwerpen met je bericht, zodat je verschillende frames en zelfs een "Toen en Nu"-sjabloon kunt gebruiken.

Zodra je tevreden bent met je ontwerp, kun je het rechtstreeks delen op Facebook, Twitter, Instagram, in een sms-bericht of via een andere sociale app die je op je apparaat hebt geïnstalleerd.

Kun je Timehop vanaf een computer gebruiken?

Helaas kan Timehop alleen worden gebruikt door het als app op een iOS- of Android-apparaat te installeren. Je kunt het niet gebruiken vanaf het gewone desktopweb.

Vroeger was Timehop eigenlijk een dagelijkse e-mail die je kreeg met een samenvatting van je oude berichten van een jaar geleden of langer. Maar we weten allemaal dat iedereen tegenwoordig veel te veel e-mails krijgt, en nu mobiele apparaten steeds meer de belangrijkste manier worden waarop mensen besluiten om toegang te krijgen tot internet, is het logisch dat Timehop de overstap heeft gemaakt naar een mobiele app.

Waar wacht je nog op? Ga je gang en download nu de iOS- of Android-app voor een terugblik op je verleden op sociale media.

Aanbevolen: