Gebruik de Buffer-app om uw berichten op sociale media te plannen

Inhoudsopgave:

Gebruik de Buffer-app om uw berichten op sociale media te plannen
Gebruik de Buffer-app om uw berichten op sociale media te plannen
Anonim

Buffer is een krachtige app die je posts op sociale media en betrokkenheid naar een hoger niveau kan tillen. Met Buffer kun je zowel tijd als energie besparen door al je sociale berichten handmatig te verwerken.

Wat is buffer?

Buffer is een eenvoudige webtoepassing waarmee u berichten op sociale media kunt plannen op verschillende populaire sociale netwerken. Het is eigenlijk een uitgeklede versie van andere populaire beheertools voor sociale media, zoals TweetDeck en HootSuite, die zich voornamelijk richten op het plannen van berichten.

Image
Image

Buffer kan worden geïntegreerd met de volgende sociale netwerken om op hen te posten:

  • Facebook (alleen pagina's en groepen - geen profielen)
  • Instagram (alleen zakelijke accounts)
  • LinkedIn (profielen en pagina's)
  • Pinterest (alleen beschikbaar met een Premium Buffer-abonnement)

Hoe buffer werkt

Buffer is supergemakkelijk te gebruiken, en dat is deels waarom het zo populair is. Wanneer je een sociaal netwerk met Buffer verbindt, kun je beginnen met het opstellen van nieuwe berichten om toe te voegen aan je berichtenwachtrij.

Je berichtenwachtrij is waar al je geplande berichten staan terwijl ze wachten om te worden geplaatst. Posttijden worden standaard ingesteld in je instellingentabblad, die zijn geoptimaliseerd voor bepaalde piekmomenten van de dag (je bent echter vrij om deze posttijden naar wens aan te passen).

Image
Image

Elke keer dat u een nieuw bericht aan uw wachtrij toevoegt, wordt het gepland om op elk achtereenvolgend tijdstip automatisch naar uw account te posten. Je hebt ook opties om het bericht nu te delen of om een specifieke geplande datum en tijd in te stellen voor elk nieuw bericht dat je opstelt.

Buffer's belangrijkste kenmerken

Hier is een korte samenvatting van de belangrijkste kenmerken van Buffer:

Een krachtige postcomponist: De postcomponist is mediavriendelijk, wat betekent dat je links, foto's, GIF's en video's aan je berichten kunt toevoegen via Buffer.

Je eigen aangepaste berichtschema: Je kunt je schema aanpassen zodat berichten in de wachtrij elke dag en wanneer je maar wilt worden gepubliceerd.

Berichtstatistieken: Zodra een bericht is gepubliceerd via Buffer, kunt u overschakelen naar het tabblad Berichten om betrokkenheidsstatistieken te zien, zoals klikken, vind-ik-leuks, antwoorden, opmerkingen, gedeelde berichten en meer.

Premium-functies omvatten een krachtige antwoordtool voor het bieden van klantenserviceondersteuning aan uw volgers plus een gedetailleerde analysefunctie om in uw betrokkenheidsstatistieken te duiken.

Top 3 redenen waarom u buffer zou moeten gebruiken

De volgende redenen kunnen u overtuigen om Buffer te gaan gebruiken voor al uw behoeften op het gebied van sociale berichten.

1. Je hoeft niet elk afzonderlijk bericht afzonderlijk te plannen, waardoor het een sneller alternatief is voor andere planningstools

In plaats van dat je een specifieke tijd moet selecteren en instellen waarop een bericht moet verschijnen elke keer dat je er een wilt plannen, kun je gewoon een nieuw bericht schrijven, het aan je wachtrij toevoegen en het vergeten! Je hebt ook volledige controle over je geplande tijden, zodat je berichten in de wachtrij altijd worden geplaatst wanneer je maar wilt - tot op de minuut nauwkeurig.

2. Je kunt je berichten precies zo aanpassen als je wilt

Buffer maakt het gemakkelijk om foto- en videobestanden naar je berichten te uploaden. De postcomponist bevat zelfs een handig emoji-toetsenbord. Wanneer je een link plaatst, wordt media automatisch gedetecteerd en voorgesteld om in de post op te nemen.

3. Het gratis abonnement van Buffer omvat een genereus aanbod voor elk klein bedrijf, merk of individueel account

Met een gratis abonnement kun je verbinding maken met maximaal drie sociale netwerkaccounts en onbeperkt plannen met maximaal 10 berichten per account die tegelijk in je wachtrij zijn opgeslagen. Voor veel kleine bedrijven/merken en particulieren is dat genoeg.

Je krijgt ook toegang tot postanalyses, zodat je kunt zien hoeveel klikken en andere interacties je op je berichten hebt gekregen. Dit zal je helpen te bepalen welke berichten goed presteren en op welke momenten van de dag de hoogste betrokkenheidsratio's hebben.

Tips voor het samenstellen van uw bufferpostschema

Image
Image

Als je Buffer gaat gebruiken, is het belangrijk om een goed idee te hebben van wanneer je fans en volgers het meest actief zijn en de meeste kans hebben om je berichten te zien. Dan kun je je schema rond die piekuren van de dag of week bouwen om je sociale aanwezigheid te maximaliseren.

Bekijk de volgende bronnen om ervoor te zorgen dat uw bufferschema lasergericht is op de absoluut best mogelijke tijden:

  • De beste tijden van de dag en week om op Facebook te posten
  • De beste tijden van de dag en week om op Twitter te posten
  • De beste tijden van de dag en week om op Instagram te posten

Top 3 manieren om het nog makkelijker te maken om berichten aan je buffer toe te voegen

Het is geweldig om berichten aan je wachtrij toe te voegen vanaf Buffer.com, maar geloof het of niet, Buffer heeft een paar andere opties die het proces nog sneller en gemakkelijker maken.

1. Gebruik de browserextensie van Buffer om aan uw buffer toe te voegen zonder de pagina te verlaten

Je kunt officiële Buffer-webbrowserextensies voor Chrome of Firefox downloaden om berichten rechtstreeks vanaf een webpagina aan je wachtrij toe te voegen terwijl je op internet surft. Het enige dat u hoeft te doen, is op het Buffer-pictogram in uw browser klikken om automatisch een nieuw bericht te vullen en eventueel toe te voegen aan een nieuw bericht.

2. Gebruik de mobiele app van Buffer om vanaf een mobiel apparaat iets aan uw wachtrij toe te voegen

Buffer heeft speciale mobiele apps voor zowel iOS- als Android-apparaten, zodat u eenvoudig inhoud van een mobiele webbrowser of app aan uw bufferwachtrij kunt toevoegen. Schakel gewoon het tabblad in uw mobiele browser of app in waarmee u toegang krijgt tot andere apps voor delen die u hebt geïnstalleerd. De Buffer-app zou naast je andere populaire apps voor delen moeten verschijnen.

3. Gebruik Buffer met al je favoriete apps en webservices:Buffer is geïntegreerd met verschillende populaire apps en services, zodat je rechtstreeks vanuit die apps en services berichten aan je wachtrij kunt toevoegen. Van IFTTT en WordPress tot Pocket en Instapaper, u kunt mogelijk profiteren van Buffer-integratie met ten minste één tool die u al gebruikt!

Buffer's Premium-opties

Voor bedrijven, merken en individuen die meer dan 10 berichten tegelijk moeten plannen en met meer dan drie sociale accounts willen werken, kan een upgrade de moeite waard zijn. Met Premium-bedrijfsplannen kunt u ook teamleden toevoegen aan één Buffer-account, zodat u kunt samenwerken aan uw sociale berichten.

Een Pro-abonnement voor $ 15 per maand geeft je tot 8 sociale accounts en 100 geplande berichten per account, terwijl een groot bedrijfsplan voor $ 65 per maand je tot 8 sociale accounts, 2000 geplande berichten per account en twee teams geeft leden. Dus of u nu een klein lokaal bedrijf heeft of een grote marketingcampagne moet voeren, Buffer biedt voor elk wat wils.

Aanbevolen: