M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Auto Jump Starter Review: Topkeuze

Inhoudsopgave:

M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Auto Jump Starter Review: Topkeuze
M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Auto Jump Starter Review: Topkeuze
Anonim

M MOOCK Auto Jump Starter

Voor de meeste mensen is de M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Car Jump Starter, tussen zijn functies en zijn prestaties, een geweldige optie met een paar kleine gebreken.

M MOOCK Auto Jump Starter

Image
Image

We hebben de M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Car Jump Starter gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Car Jump Starter is een van de meer geavanceerde opties op de markt voor jumpstarters, vooral op het gebied van presentatie. Het wordt geleverd in een kunstleren etui met ritssluiting en elastische netzakjes om het apparaat en de accessoires in op te bergen. Om te zien hoeveel substantie er achter de stijl zat, werd deze getest tegen een Hyundai Elantra uit 2011 met een lege batterij om te zien of deze hem weer tot leven kon brengen.

Aickar is tijdens onze testperiode omgedoopt tot M Moock. Ondanks de merknaamwisseling is de jumpstarter functioneel identiek.

Image
Image

Ontwerp: een robuuste eenheid, een royale accessoirekit en een stevige koffer om alles in te bewaren

Zoals eerder vermeld, heeft de hoes van de M MOOCK veel stijl, maar hij is niet alleen flitsend, hij biedt ook een handige plek om alles bij elkaar te houden. De jumpstarter zelf is dun maar lang, dus de behuizing wordt een relatief groot vierkant. Je kunt hem probleemloos onder een stoel opbergen, maar hij past niet in de meeste handschoenenkastjes.

De hoofdeenheid is een rood met zwarte plastic behuizing die alle belangrijke onderdelen aan het ene uiteinde ervan bevat. Op het ene oppervlak bevinden zich de aan / uit-knop en de batterijstatusindicator, die het laadniveau van het apparaat aangeeft wanneer het apparaat is ingeschakeld. De twee DC-voedingspoorten leven op een ander oppervlak en stellen u in staat een laptop op te laden. Eindelijk, helemaal bovenaan, is er de eigen oplaadpoort van het apparaat, twee USB-oplaadpoorten, een zaklamp en de poort voor de jumpstartermodule die verborgen is achter een rubberen afdekking.

Het plaatsen van de M MOOCK om een auto snel te starten is iets moeilijker dan het zou moeten zijn.

De accessoirekit die bij het apparaat wordt geleverd, is vol. Het belangrijkste onderdeel is de jumpstartmodule waarvan de twee jumperklemmen afkomstig zijn van een plastic module die op het apparaat wordt aangesloten. Om het apparaat op te laden, kunt u ervoor kiezen om een oplader voor thuisgebruik of een oplader voor een stopcontact voor gebruik in een rijdend voertuig te gebruiken. Ten slotte kan een set laptoppoortadapters en een korte DC-kabel om ermee te gebruiken worden gebruikt om uw laptop of soortgelijk apparaat op te laden.

Configuratieproces: het kost tijd om een plek te vinden die precies goed is om je op te stellen voor een sprong

Het positioneren van de MOOCK om een auto snel te starten is iets moeilijker dan nodig is. De jumperkabelmodule in het apparaat steken en aanzetten is het makkelijke gedeelte. Vanwege de korte lengte van de kabels is het echter moeilijk om ze aan te sluiten en tegelijkertijd de unit veilig in de motorruimte te houden. Gelukkig zijn de klemklemmen aan de kleine kant als je die Goudlokje-plek eenmaal hebt gevonden en gemakkelijk te bevestigen, zelfs als het gebied rond de klemlocatie krap is.

Image
Image

Om andere apparaten op te laden is er veel minder gedoe. U hoeft het apparaat alleen maar op de USB- of gelijkstroompoort aan te sluiten en het apparaat aan te zetten. Er wordt een micro-USB-kabel meegeleverd, dus als je een apparaat hebt dat een modernere oplaadpoort gebruikt, kun je er ook een extra kabel voor in de MOOCK-case plaatsen.

Prestaties: een mooie krachtstoot om zelfs de meest uitgeputte voertuigen te starten

Ervan uitgaande dat je de M MOOCK zorgvuldig op een plek hebt geplaatst waar hij stevig op de batterij kan worden geklemd maar niet uit het motorcompartiment kan vallen, zul je merken dat het apparaat een goede start van een auto doet. Het testvoertuig had een batterij die leeg was tot 10V, en hoewel het voertuig aanvankelijk moeite had om te starten, startte het prima na het dubbel controleren van de verbindingen. Het is moeilijk te zeggen of die aanvankelijke strijd te wijten was aan de relatief lagere start- en piekuitgangsstromen van het apparaat, of dat het echt neerkwam op een verbindingsprobleem.

Een goedkope optie gezien wat het kan doen.

Sluit een telefoon aan op de 5V/2A USB-poort en je zult merken dat hij een oplaadsnelheid van 1.200mAh levert, snel genoeg om zelfs de meest dorstige telefoons snel te vullen. De Samsung Galaxy S10 zou hem bijvoorbeeld in iets meer dan drie uur volledig opladen. Met de capaciteit van 18.000 mAh van het apparaat zou je dat in theorie herhaaldelijk kunnen doen, maar het wordt aanbevolen om ten minste 50 procent van de batterij van het apparaat te laten voor een snelle start.

Image
Image

Bottom Line

De ingebouwde zaklamp in de M MOOCK Jump Starter geeft veel licht, maar alleen in een relatief smalle band. Gelukkig is het volledige apparaat in principe handheld en daarom is het gemakkelijk om de zaklamp te richten op wat je nodig hebt. Zodra je begint met het aansluiten van kabels wordt het veel moeilijker om het licht goed te richten. De zaklamp kan ook worden ingesteld om snel te knipperen om de aandacht op uw situatie te vestigen, of om te knipperen in het standaardpatroon voor "SOS" om echt naar huis te rijden dat u hulp nodig heeft.

Prijs: enkele van de beste waarde die te vinden is in jumpstarters

Je kunt dit model ophalen voor ongeveer $ 70, wat de M MOOCK Jump Starter een goedkope optie maakt, gezien wat het kan doen. De behuizing voelt niet alsof hij tegen een stootje kan, maar beschermt de starter goed en de meegeleverde accessoireset is royaal voorzien.

Image
Image

Competitie: een goede prestatie tegen nauwe concurrentie

DBPOWER 600A Peak 18000mAh Portable Car Jump Starter: Ondanks de hoge kwaliteit van de DBPOWER, is de M MOOCK 1000A Peak 18000mAh Car Jump Starter nog steeds een betere keuze. Het biedt een iets betere uitgangsstroom, wat belangrijk is voor betrouwbare starthulpen, en toch is het ook iets minder duur. Je kunt hoe dan ook niet fout gaan, maar de MOOCK-eenheid heeft maar het kleinste randje.

Beatit BT-D11 800A Peak 18000mAh 12V draagbare auto Jump Starter: Afhankelijk van hoe belangrijk het opladen van een laptop voor u is, is de Beatit BT-D11 het bekijken waard. Hij kan geen laptop opladen, maar zit in een iets kleinere behuizing en kost iets minder. De Beatit BT-D11-eenheid heeft ook een slechts 50 ampère grotere uitgangsstroom voor springstart, wat het uiteindelijk een iets betere keuze maakt als je geen laptopoplader nodig hebt.

Wilt u meer opties bekijken? Bekijk onze gids voor de beste draagbare jumpstarters.

Een goede keuze met slechts een paar zeurende gebreken.

De M Moock 1000A Peak 18000mAh Car Jump Starter is een verrassend solide keuze in jumpstarters. Het heeft weinig opvallende gebreken, en degenen die het wel heeft (zoals de korte kabels) maken het net iets moeilijker te gebruiken, in tegenstelling tot echte dealbreakers. Dat gezegd hebbende, er zijn andere eenheden op de markt die sommige of alle dezelfde functies delen, maar minder nadelen hebben. Over het algemeen is het apparaat succesvol maar gebrekkig, maar toch zeer betrouwbaar wanneer je het het meest nodig hebt.

Specs

  • Productnaam Auto Jump Starter
  • Product Merk M MOOCK
  • MPN MK1000
  • Prijs $70.00
  • Gewicht 1,4 lbs.
  • Productafmetingen 8,7 x 3,4 x 1,1 inch.
  • Capaciteit 18, 000mAh
  • Voedingsingang 15V/1A (geleverd door meegeleverde muuroplader of oplader voor voedingspoort)
  • Springpiek uitgangsstroom 800A
  • Jumping Start Uitgangsstroom 350A
  • Extra uitgangsvermogen USB: 2 poorten; 5V/1A, 5V/2A; Gelijkstroom: 2 poorten; 19V/3.5A, 12V/10A
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: