Halo Bolt draagbare oplader/Jump Starter Review: een krachtige powerbank

Inhoudsopgave:

Halo Bolt draagbare oplader/Jump Starter Review: een krachtige powerbank
Halo Bolt draagbare oplader/Jump Starter Review: een krachtige powerbank
Anonim

Bottom Line

De veelzijdige Halo Bolt is misschien niet de beste laptopbatterij die er is, maar is een erg handige back-up voor het opladen van allerlei soorten apparaten en het starten van voertuigen.

Halo Bolt draagbare oplader/jumpstarter

Image
Image

We hebben de Halo Bolt draagbare oplader/jumpstarter gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Er zijn allerlei soorten draagbare laptopopladers die zijn ontworpen voor smartphones, tablets, laptops en draagbare gamesystemen, maar de Halo Bolt verbetert ze in één belangrijk opzicht: het kan ook je auto een vliegende start geven. Deze zware steen van een draagbare oplader blijkt een zeer handig hulpmiddel te zijn, vooral in de auto, of het nu voor noodgevallen is of gewoon wanneer u een apparaat moet opladen terwijl u niet thuis bent.

Toegegeven, het bevat niet zoveel kracht als sommige speciale laptopladers, wat misschien een betere optie is voor die specifieke behoefte, maar de extra veelzijdigheid geeft de Halo Bolt een uniek voordeel op de markt. Ik heb de Halo Bolt een week lang getest met meerdere apparaten, waaronder laptops en smartphones.

Ontwerp: De glanzende baksteen

Hoewel zeker draagbaar, is de Halo Bolt niet ontworpen om zakvriendelijk te zijn. Deze forse steen van een batterijpakket komt op 7,2 x 1,6 x 3,8 inch (HWD) met een gewicht van meer dan 1,5 pond. Er zijn kleinere, goedkopere batterijpakketten beschikbaar voor smartphones, maar dit beest is gemaakt voor zwaardere behoeften en dienovereenkomstig ontworpen.

Het is meestal zwaar zwart plastic aan de buitenkant, inclusief een zeer glanzende geborsteld zilveren toplaag met een bedrukt Halo-logo. De voorkant is waar de meeste poorten zitten, inclusief twee USB-A-poorten (5V / 2,4A), een DC-ingang voor de oplaadadapter en starthulpingangen verborgen achter een kleine deur. De rechterkant heeft ondertussen de 115V AC/65W max AC-stekkeringang voor laptopladers en andere plug-in-apparaten.

Er zijn kleinere, goedkopere batterijpakketten beschikbaar voor smartphones, maar dit beest is gemaakt voor zwaardere behoeften en dienovereenkomstig ontworpen.

Elke set ingangen heeft zijn eigen individuele aan/uit-knop om de poorten te activeren, en je kunt de AC-ingang en USB-poorten tegelijkertijd gebruiken, maar de Jump Starter kan alleen op zichzelf functioneren. Ondertussen heeft de linkerkant van het apparaat een zeer heldere ingebouwde LED-zaklamp met een eigen aan / uit-knop, waardoor je nog een handig hulpmiddel hebt tijdens auto-ongevallen.

Bovendien wordt de Halo Bolt geleverd met een reeks accessoires, waaronder een muuroplaadadapter, auto-oplaadadapter, startkabels, een USB-naar-micro-USB-kabel en een zakje voor snelle opslag van al het bovenstaande. Er is niet veel anders dat je nodig hebt om het apparaat te gebruiken, en alle kabels en accessoires zijn een welkome bonus.

Image
Image

Configuratieproces: laad het op

Je moet de steen volledig opladen voordat je hem gebruikt, en de vier groene batterijlampjes aan de rechterkant van de voorkant geven aan hoeveel capaciteit er nog is. Als ze alle vier branden wanneer u op een van de aan/uit-knoppen drukt, is de batterij volledig opgeladen. Anders is de Halo Bolt voor de AC- en USB-poorten een plug-and-play-oplader.

Het volledige proces voor het starten van een auto wordt gedetailleerd beschreven in de meegeleverde instructies, en de Halo Bolt heeft ingebouwde veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat u de startkabels correct hebt uitgelijnd voordat u probeert de aangesloten auto te starten, boot, grasmaaier of andere voertuigen.

Image
Image

Oplaadsnelheid en batterij: niet zo duurzaam

De Halo Bolt heeft een batterijcapaciteit van 58,830 mWh en de officiële beschrijving suggereert dat hij tot enkele uren extra gebruik kan bieden voor een MacBook Pro of iPad Air. Bij mijn eigen testen kwamen de resultaten niet helemaal overeen met die doelen.

Door een MacBook Pro (13-inch) uit medio 2019 met zijn eigen AC-adapter aan te sluiten, laadde de Halo Bolt hem snel op, maar had geen stroom meer voordat de batterij volledig kon worden opgeladen. Het ging van 0 procent naar 88 procent in 1 uur en 30 minuten, met een maximale geregistreerde laadsnelheid van 58,29 W (20,1 V/1,9 A).

In een afzonderlijke test speelde ik een lokaal gedownloade film on-loop af met een helderheid van 100 procent op de laptop, met de Halo Bolt aangesloten om de volledig opgeladen batterij van de laptop te ondersteunen. De Halo Bolt heeft de laptop 5 uur en 14 minuten van stroom voorzien voordat de batterij leeg was, maar dat is een stuk minder dan de Mophie Powerstation AC (6 uur, 22 minuten) en ZMI PowerPort 20000 (8 uur, 4 minuten) in dezelfde proef.

Door een MacBook Pro (13-inch) uit medio 2019 met zijn eigen AC-adapter aan te sluiten, laadde de Halo Bolt hem snel op, maar had geen stroom meer voordat de batterij volledig kon worden opgeladen.

Het ontbreken van een USB-C Power Delivery-poort op de Halo Bolt zelf is teleurstellend, omdat veel moderne apparaten afhankelijk zijn van de standaard voor snel opladen. Daarom moet u uw eigen AC-adapters meenemen om op de AC-poort aan te sluiten om maximale snelheden te krijgen.

Het opladen van een Samsung Galaxy S10-smartphone met een van de USB-A-poorten van de Halo Bolt duurde bijvoorbeeld 2 uur en 56 minuten met een schamele 5,19 W (4,76 V x 1,09 A), beginnend bij 0 procent. Toen ik de test echter herhaalde met Samsung's eigen oplader via de AC-poort, was deze klaar in 1 uur en 34 minuten dankzij snel opladen - bijna de helft van de totale tijd.

Image
Image

Bottom Line

Voor een alleskunner zoals deze die je auto een vliegende start kan geven en de batterij kan opladen, kan dienen als een felle zaklamp voor noodgevallen langs de weg en een breed scala aan draagbare apparaten kan opladen, kost de $ 100 prijs gezien op Amazon lijkt zeer redelijk. Aangezien het mijn laptop echter niet volledig kan opladen en er geen USB-C-poort is, zijn er handigere oplaadstenen met een hogere capaciteit beschikbaar, speciaal voor het opladen van laptops en smartphones.

Halo Bolt ACDC 58830 vs. ZMI PowerPack 20000

Hier is een goed voorbeeld. De ZMI PowerPack 20000 (zie op Amazon) heeft geen AC-poort, maar is zakvriendelijk, heeft veel capaciteit (20.000 mAh) en kan laptops snel opladen met de meegeleverde USB-C-poort. Het heeft ook twee USB-A-poorten ernaast en heeft meer dan genoeg sap om dezelfde MacBook Pro volledig op te laden. Het beste van alles is dat het slechts $ 70 kost.

Maar die kleinere, goedkopere power brick is alleen bedoeld voor draagbare apparaten zoals laptops, smartphones, tablets en draagbare gamesystemen. Het heeft geen starthulpmogelijkheden en heeft ook geen AC-poort voor een breder scala aan apparaten.

Eindoordeel: een zeer handige back-upbatterij en jumpstarter

De Halo Bolt is niet de beste optie voor het opladen van laptops, maar het is een sterk allround apparaat voor het leveren van back-upstroom aan een breder scala aan gadgets, om nog maar te zwijgen van het starten van een auto. Dit soort veelzijdige apparaat is slim om in de buurt te hebben als u autorijdt en vaak mobiel bent met uw draagbare gadgets. Ik zou het niet meenemen op vakantie, maar als een back-upapparaat om bij de hand te houden, zou het binnenkort heel nuttig kunnen zijn.

Specs

  • Productnaam Bout ACDC 58830 mWh draagbare oplader/jumpstarter
  • Product Merk Halo
  • SKU 811279030120
  • Prijs $100.00
  • Productafmetingen 7,2 x 3,8 x 1,5 inch.
  • Garantie 90 dagen
  • Poorten 2x USB-A. 1x AC, 1x Jump Start
  • Waterdicht N.v.t.

Aanbevolen: