Google lanceert nieuwe video-app Tangi voor creatieve doe-het-zelvers

Google lanceert nieuwe video-app Tangi voor creatieve doe-het-zelvers
Google lanceert nieuwe video-app Tangi voor creatieve doe-het-zelvers
Anonim

What: Tangi is een leergerichte app voor het delen van video's van Google. Het is momenteel in bèta.

Hoe: U kunt de app voor iOS (en binnenkort Android) downloaden en ook op internet gebruiken.

Why Do You Care: Als je niet van virale video's in TikTok-stijl houdt, is dit misschien een geweldige manier om je expertise te delen met een geïnteresseerde community van doe-het-zelvers.

Image
Image

Als je meer bezig bent met je knutselvaardigheden dan met een virale video-aanwezigheid, heeft Google een nieuwe video-app voor je in de trant van TikTok en Byte. Bij deze draait het echter om het delen van je kennis in doe-het-zelf-video's van 60 seconden.

Tangi genaamd, een naam die het woord 'tastbaar' oproept en mogelijk staat voor 'teach and give', moedigt de nieuwe video-app je aan om, volgens Engadget, een video te delen van een project dat je iemand anders kunt leren in 60 seconden of minder.

Met de app die beschikbaar is in de App Store, maar nog niet op Google Play, kun je bladeren door verschillende onderwerpen zoals kunst, koken, doe-het-zelf, mode en schoonheid en lifestyle om video's te vinden van projecten die bij je interesse passen. Je hebt ook toegang tot Tangi op zijn website.

Niet alle video's zijn gelijk gemaakt. Sommige huidige Tangi-makers kunnen baat hebben bij wat oefening om de camera ver genoeg weg te houden om te zien hoe het vaartuig wordt gemaakt, terwijl anderen ervoor moeten zorgen dat hun audio en voice-overs begrijpelijker zijn.

Vanaf nu moet je, als je een maker wilt worden, je aanmelden voor de kans - de creatiekant van Tangi bevindt zich in een gesloten bèta. Dat gezegd hebbende, je kunt video- of fotoreacties op de verschillende ambachten delen. Elke video op de service bevat een "Probeer het"-knop waarmee je media van jezelf kunt delen, wat het ook is in het origineel. Ik heb een foto kunnen delen van een gehaakt item voor een eenvoudige Tangi-video met een enkele haak.

Als de community van de grond komt (en Google niet nog een van zijn innovatieve ideeën doodt), zou Tangi de plek kunnen worden voor ambachtslieden en doe-het-zelvers om contact te leggen en hun kennis en interesses te delen zonder te hoeven strijden met alle lawaai van een gemeenschap als TikTok.

Aanbevolen: