Motorola's opvouwbare Razr eindelijk klaar voor pre-order, verzonden

Motorola's opvouwbare Razr eindelijk klaar voor pre-order, verzonden
Motorola's opvouwbare Razr eindelijk klaar voor pre-order, verzonden
Anonim

Wat: Motorola's uitgestelde opvouwbare nieuwe Razr-telefoon is bijna beschikbaar voor pre-order.

Hoe: U kunt het apparaat ter waarde van $ 1500 vooraf bestellen op de Motorola- of Verizon-websites vanaf 26 januari, en het zou op 6 februari moeten worden verzonden.

Waarom maakt u zich zorgen: Het nostalgische ontwerp heeft veel consumenten enthousiast gemaakt. Ben jij een van hen, dan kun je binnenkort je eigen opvouwbare smartphone reserveren.

Image
Image

Als je jeuk hebt gehad om een van Motorola's met nostalgie beladen Razr-smartphones met opvouwbaar scherm te bemachtigen (en je hebt $ 1500 extra), kun je er een reserveren op 26 januari op Walmart.com, Verizon.com en op de website van Motorola. Volgens The Verge zullen de apparaten op 6 februari worden verzonden en (hopelijk) in de winkels verschijnen.

De Razr voegt zich bij Samsung's Fold als een van de nieuwste categorie mobiele apparaten: smartphones met opvouwbaar scherm. De eerste pre-orderdatum voor Motorola's Razr was 26 december, waardoor dit een maand lang wachten is voor enthousiaste early adopters.

Naast het innovatieve opvouwbare high-definition scherm, beschikt de Razr over een aanraakgevoelig Quick View-display aan de gesloten kant van de telefoon waarmee je verschillende meldingen kunt zien, muziek kunt afspelen en selfies kunt maken zonder te hoeven openen het grotere scherm.

Motorola belooft ook een geweldige fotografische ervaring, met functies zoals Nachtzicht, AI-gebaseerde beeld- en videomanipulatie en een bokeh-effectoptie.

Als er niets anders is, krijg je door vooraf te bestellen een apparaat waar al je vrienden jaloers op zullen zijn en een fantastische gespreksstarter, in ieder geval totdat de geruchten Samsung Galaxy Z Flip opduikt.

Aanbevolen: