10 Grappige Throwback Thursday-ideeën om te delen

Inhoudsopgave:

10 Grappige Throwback Thursday-ideeën om te delen
10 Grappige Throwback Thursday-ideeën om te delen
Anonim

Donderdagen zijn echt een big deal geworden op sociale media dankzij alle grappige Throwback Thursday-ideeën die mensen hebben en elke week blijven posten.

Hoewel Instagram echt het eerste sociale platform was dat het grootste deel van de ThrowbackThursday- en TBT-berichten genereerde, kun je ze nu vrijwel overal vinden - inclusief Twitter, Facebook, Tumblr, Pinterest, Snapchat en zelfs op blogs en websites. Heck, zelfs traditionele media zoals tv- en radiostations hebben de trend omarmd!

In plaats van een foto te plaatsen die je vorige week hebt gemaakt of een saaie foto uit je kindertijd, kun je een paar van deze grappigere throwback-ideeën gebruiken om je vrienden en volgers een reden te geven om leuk te vinden en te reageren.

Hoe cultureel nostalgischer, grappiger of ongemakkelijker je het kunt maken, hoe beter.

Gênant retrostijlen en trends waar je vroeger van hield

Image
Image

Veel van die oude kinderfoto's hebben waarschijnlijk een mooie retro-look. Het is altijd grappig om ze nu te zien en je af te vragen hoe we ooit dachten dat ze cool waren toen.

Of je nu ooit een harder hebt gewiegd op je schoolfoto van de vijfde klas of nooit een dag zonder je neongroene en roze sneakers hebt gedragen, oude trends zoals deze zijn perfect om tot leven te komen in een TBT-post.

Jezelf als een schattig kind of baby

Image
Image

Iedereen heeft oude foto's van zichzelf toen ze jonger waren, dus het is geen verrassing dat het zo'n populair thema is voor Throwback Thursday.

En wie houdt er niet van om herinneringen op te halen aan de gelukkigste momenten uit hun eigen jeugd, laat staan hoeveel hun eigen uiterlijk is veranderd op enkele van de grappigste en meest verrassende manieren die denkbaar zijn?

Breek de oude familiefotoalbums uit om te zien wat je kunt vinden.

Uw huisdier is zichzelf (of zichzelf)

Image
Image

Het is jammer dat huisdieren niet eeuwig leven, maar we hebben nu tenminste allemaal smartphones om ze vast te leggen en voor altijd te vereeuwigen tijdens enkele van de meest perfecte momenten. En hey, honden zijn nu aantoonbaar net zo populair op internet als katten!

Velen van ons hebben goede herinneringen en foto's van oude katten, honden, goudvissen, gerbils, konijnen, hamsters en andere leuke harige beestjes die we als kinderen hadden en die we waarschijnlijk zouden kunnen opgraven voor een TBT. Het kan een beetje bitterzoet zijn om ze te onthouden, maar toch aangenaam sentimenteel.

Oude technologie die niemand meer gebruikt

Image
Image

Voordat we allemaal smartphones en tablets en Google Home-apparaten hadden om tegen te schreeuwen, hadden we walkmans, videocassettebanden, enorme doosachtige computerschermen en mobiele telefoons ter grootte van een baksteen.

En hoewel de meeste van deze dingen een paar jaar geleden nog behoorlijk mainstream waren, is de gedachte om ze nu te gebruiken enigszins lachwekkend.

Maak een foto van je oude discman of je Disney VHS-collectie om te zien wat je vrienden ervan vinden.

Een nummer dat toen goed was, maar nu hilarisch is

Image
Image

Het is waar dat muziek het vermogen heeft om behoorlijk sterke emoties op te roepen, maar dat wordt ongeveer tien keer zo groot als je afstemt op muziek waar je als kind naar luisterde.

Het horen van de eerste paar seconden van een nummer waar je in jaren niet naar hebt geluisterd, kan veel herinneringen en gelach oproepen uit een tijd dat het nog nieuw en populair was.

Maak een afspeellijst met nummers uit een ander decennium of deel een YouTube-muziekvideo van een nummer dat je kippenvel bezorgt door nostalgie.

Belachelijke films, tv-shows en commercials van lang geleden

Image
Image

Net als de oude nummers en bands waar je ooit van hield, waren er waarschijnlijk een handvol films, televisieshows en zelfs commerciële advertenties waar je nooit genoeg van kreeg. De kinderen van tegenwoordig zouden ze waarschijnlijk allemaal uitlachen.

De personages, het acteerwerk en de speciale effecten lijken bijna zeker niet op wat ze nu zijn. Deel een favoriete clip of screencap - misschien met een specifiek citaat - voor je Throwback Thursday-post om je vrienden te herinneren aan de eenvoudigere vormen van entertainment waar we vroeger zo van genoten.

Je super oude slaapkamer, huis, school of baan

Image
Image

Naarmate mensen ouder worden, gaan ze verder van favoriete ruimtes en plekken waar ze veel van hun tijd doorbrachten en veel geweldige herinneringen maakten.

De kans is groot dat je grappige foto's hebt die echt de stijl en essentie van je oude huis of achtertuin vastleggen, een slaapkamer die je deelde met een broer of zus, een afgelopen zomerbaan of de school waar je als kind naar toe ging.

Zelfs als je de ruimte al jaren niet hebt bezocht, kan een foto genoeg zijn om je helemaal terug te brengen en je vrienden te laten giechelen.

Een grappige herinnering aan een favoriete vakantieplek

Image
Image

Vakanties zijn bedoeld om memorabel te zijn. Ze kunnen ook veel leuker blijken te zijn dan verwacht, met gelachen om alle excursies die je hebt gemaakt en interessante avonturen die je hebt beleefd.

Of je nu als kind je weekenden doorbracht in het familiehuisje of de kans kreeg om in het buitenland te studeren, spannende reizen uit je verleden bezorgen je meestal enkele van de meest onvergetelijke momenten van je leven.

Kraak je vakantie- of reisalbums open en post een geweldige foto van een speciale reis.

De fantasierijke manieren waarop je als kind speelde

Image
Image

Het is niet ongebruikelijk dat mensen hun meest gekoesterde speelgoed en items uit hun kindertijd ergens veilig wegstoppen, zelfs als ze volwassen zijn.

Als je die oude knuffel, treinset, pop of dinosaurus waar je als kind zo dol op was, nog steeds hebt, waarom zou je hem dan niet tevoorschijn halen en een snelle foto maken voor Throwback Thursday?

Vertel een grappig verhaal over hoe je ermee speelde of wat je vroeger deed om je voor te stellen dat het als kind op je hoofd tot leven kwam.

De gekke manieren waarop je familie evenementen en feestdagen vierde

Image
Image

Net als familievakanties of uitstapjes met vrienden, maken vakanties en speciale gelegenheden enkele van de beste herinneringen - ze bieden een aantal van de beste fotografische bewijzen van de eigenzinnige manieren waarop uw gezin liefde en vreugde verspreidt.

Kerstmis, Thanksgiving, Halloween, Pasen, Nieuwjaar, afstuderen en zelfs je verjaardag markeerden waarschijnlijk enkele grote momenten in je leven - die allemaal zorgen voor geweldige inhoud in je Throwback Thursday-berichten.

Aanbevolen: