Spotify krijgt de afzonderlijke afspeel- en shuffle-knoppen (het had al moeten zijn)

Spotify krijgt de afzonderlijke afspeel- en shuffle-knoppen (het had al moeten zijn)
Spotify krijgt de afzonderlijke afspeel- en shuffle-knoppen (het had al moeten zijn)
Anonim

Spotify heeft sinds het begin vertrouwd op de relatief verwarrende afspeel-/shuffle-knop, maar die dagen zijn voorbij.

De streaminggigant heeft zojuist aangekondigd dat het afzonderlijke afspeel- en shuffle-knoppen uitrolt, zodat luisteraars snel kunnen kiezen tussen het afspelen van volledige albums of afspeellijsten in volgorde of tussen de albums.

Image
Image

Geloof het of niet, Spotify heeft dit nog nooit gedaan, ook al is het een veelvoorkomend onderdeel van andere streaming-apps, die teruggaat tot iTunes en gerelateerde spelers.

"Met deze nieuwe wijziging kun je de modus die je verkiest bovenaan afspeellijsten en albums kiezen en luisteren zoals jij dat wilt", schreef Spotify in een blogpost."Of je nu houdt van het onverwachte met de Shuffle-modus of liever naar deuntjes luistert door simpelweg op Play te drukken, Spotify heeft het voor je."

Natuurlijk is er een waarschuwing. Deze functie is alleen beschikbaar voor betalende Spotify-abonnees. Degenen met gratis accounts blijven alleen toegang hebben tot een afspeel-/shuffle-knop, omdat gratis accounts niet eens het luisteren naar volledige albums toestaan.

De play/shuffle-combinatie was de belangrijkste optie op de service totdat veel artiesten, zoals Adele, klaagden dat het de impact van volledige albums verminderde. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf de play/shuffle liet vallen ten gunste van slechts één enkele afspeelknop.

Wat deze nieuwe veranderingen betreft, zegt Spotify dat de afzonderlijke knoppen "in de komende weken" op Android- en iOS-apparaten zullen verschijnen.

Aanbevolen: