Amazon biedt bezorging vanuit lokale winkels

Amazon biedt bezorging vanuit lokale winkels
Amazon biedt bezorging vanuit lokale winkels
Anonim

Een paar zeer specifieke winkels bieden nu lokale bezorging op dezelfde dag aan via Amazon, maar alleen in bepaalde steden.

Amazon heeft een nieuw lokaal leveringsprogramma voor dezelfde dag gelanceerd waarmee Prime-leden rechtstreeks bij bepaalde winkels in hun omgeving kunnen bestellen. Zolang ze op de juiste plek wonen en iets kopen in de juiste winkel, kunnen ze de website of app gebruiken om hun bestelling te plaatsen voor bezorging of afhaling.

Image
Image

Behalve dat het momenteel beperkt is tot een handvol grootstedelijke gebieden (Amazon zegt dat het 10+ is) zoals Atlanta, GA en Dallas, TX, is het aantal deelnemende bedrijven ook zeer beperkt. In feite zijn er momenteel slechts vier merken die lokale levering op dezelfde dag aanbieden - Diesel, GNC, PacSun en SuperDry - met een Sur La Table en 100% Pure die "in de komende maanden" worden toegevoegd.

Als je een Prime-lid bent dat op een van de gekozen locaties woont, moet je kopen wat je wilt uit de selectie van een deelnemend merk op Amazon.com of de Amazon-app. Een winkelmedewerker maakt de bestelling klaar, waarna een Amazon-bezorger het opha alt en naar je toe brengt (of je kunt het zelf ophalen als je dat liever hebt). Of je nu kiest voor bezorgen of afhalen, de service is gratis voor bestellingen van meer dan $ 25 en kost $ 2,99 extra als het totaal minder dan $ 25 is.

Image
Image

Prime-leden in geselecteerde steden zoals Washington, D. C. en Jersey City, NJ, kunnen de nieuwe bezorgservice vanaf vandaag uitproberen. Welke winkels dezelfde dag bezorgen in welke steden, verschilt per locatie, maar Amazon heeft een lijst verstrekt met alle momenteel deelnemende merken.

Aanbevolen: