BYB E430 LED Lamp Review: Premium Swing Arm Lamp

Inhoudsopgave:

BYB E430 LED Lamp Review: Premium Swing Arm Lamp
BYB E430 LED Lamp Review: Premium Swing Arm Lamp
Anonim

Bottom Line

Als u het zich kunt veroorloven, biedt de BYB E430 een aantrekkelijke moderne LED-verlichtingservaring gecombineerd met de superieure flexibiliteit van een zwenkarmlamp.

BYB E430 LED Architectenlamp

Image
Image

We hebben de BYB E430 LED-lamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Swing arm lampen (of architect lampen) hebben meerdere armen en gewrichten voor wanneer je specifieke delen van een werktafel moet verlichten. Moderne architectenlampen zoals de BYB E430 zijn voorzien van LED-panelen die eenvoudiger dan ooit te verstellen zijn. We waren erg onder de indruk van het algehele ontwerp en de verlichtingsmogelijkheden van de E430, hoewel het prijskaartje velen op afstand kan houden.

Image
Image

Ontwerp: Duurzaam, aantrekkelijk en kneedbaar

De E430-lamp heeft twee in elkaar grijpende zwenkarmen van 16 inch en een led-lichtpaneel van 10 inch met 144 leds. Het frame van zilver aluminium en zinklegering is duurzaam en flexibel op de juiste plaatsen. Zowel het snoer als de spandraad passen netjes in elk armframe om uit de weg te blijven. De C-klem ondersteunt bureaus tot 2,5 inch dik, stevig en gemakkelijk te bevestigen aan elk randoppervlak.

De zwenkarmen zorgen samen met de roterende basis voor een indrukwekkend bewegingsbereik. Met de onderste arm in de klem geschroefd, kan de hele lamp 120 graden draaien. U kunt ook de schroef verwijderen om 360 graden volledig te kunnen draaien. Zelfs met de schroef op zijn plaats, voelt de grote lamp een beetje los aan, hoewel hij nooit gevaar liep eruit te vallen, dankzij het stuk metaal van 2,5 cm dat in de klem is gestoken.

De werkelijke verlichtingsmodi en functies zijn niet robuuster dan niet-zwaaiende armlampen die een fractie van de prijs kosten.

De grote zwenkarmen maken meerdere configuraties van hoogte en afstand vanaf de klembasis mogelijk. Je kunt een hoogte krijgen van ongeveer 34 inch en een lengte van 31 inch van de klem tot het begin van de lampkop. De lampkop kan ook horizontaal (270 graden), verticaal (200 graden) en diagonaal (120 graden) draaien, hoewel we diagonale beweging erg langzaam en moeilijk vonden.

De handleiding waarschuwt ook voor overmatig draaien van de lampkop. De lampkop kan eenvoudig met de hand in de gewenste hoek worden vastgedraaid met behulp van een knop die de lampkop verbindt met de tweede arm. De twee armen kunnen ook worden vastgedraaid om ze in een bepaalde positie te vergrendelen, waarvoor de meegeleverde inbussleutel nodig is.

Image
Image

Configuratieproces: voorgemonteerd en inclusief alle tools

De E430 LED-lamp wordt voorgemonteerd en netjes opgevouwen in de doos geleverd. De C-klem, die wordt geleverd in een nogal opzichtige stoffen zak, moet eerst op de gewenste tafelrand worden geïnstalleerd en zorgvuldig worden vastgedraaid. De lamp wordt dan eenvoudig in het gat op de klem gestoken. Een kleine schroef kan met de hand worden vastgedraaid om te voorkomen dat de lamp eruit wordt getrokken, en vergrendelen in een draaibereik van ongeveer 120 graden. We vonden dat de schroef volledig optioneel was, omdat de lamp precies in de klem paste zonder angst om eruit te komen. Dit opent ook het zwenkbereik tot 360 graden.

Zelfs onder de achterbruglampen is de BYB E430 een van de duurste opties die je kunt vinden.

Standaard is de eerste arm in een bepaalde hoek vergrendeld en moet deze worden losgemaakt met de meegeleverde inbussleutel. Inbussleutels van verschillende afmetingen voor de andere arm zijn ook inbegrepen. Na het vinden van de gewenste hoeken kunnen de armen weer worden aangedraaid. Dankzij de spandraad hebben we een goede plek gevonden waar de armen volledig met de hand kunnen worden bewogen, terwijl ze ook op hun plaats blijven, ongeacht in welke positie we ze hebben achtergelaten. De uitzondering was het LED-paneel, dat moet worden vastgedraaid via de knop op de arm.

Een aan/uit-schakelaar bungelt losjes aan de basis van de zwenkarm, waardoor de hele lamp wordt uitgeschakeld of in stand-by wordt gezet. De lamp wordt voornamelijk in- en uitgeschakeld via de touch-knop aan de bovenzijde van het LED-paneel. Tenzij de aan/uit-schakelaar is uitgeschakeld, zenden de touchscreen-knoppen voor de stroom- en verlichtingsmodi een zacht blauw licht uit.

Image
Image

Kleurtemperatuur en helderheid: vier temperaturen en zes helderheidsniveaus

De BYB E430 kan direct schakelen tussen vier verschillende verlichtingsmodi met een aanraakknop op de bovenkant van het LED-paneel: 3200K, 4200K, 5200K en 6200K. De laagste verlichtingsoptie zorgt voor een warm amberkleurig licht dat prettiger is voor de ogen in een verder pikzwarte kamer. De volledige 6200K-modus resulteert in een briljant zuivere witte kleur. Lichtmodi worden geschakeld met een enkele knop, wat betekent dat je er elke keer doorheen moet bladeren als je wilt veranderen.

We waren meer dan tevreden met de verlichtingsopties en de gebruiksvriendelijke touchscreen-bediening.

Bovendien kan elke modus worden gedimd met behulp van de touchscreen-balk om naar zes verschillende helderheidsniveaus te schuiven. De touchscreen-schuifregelaar was zeer responsief en gemakkelijk te gebruiken. Bij het helemaal omhoog of omlaag afstellen, duurt het een seconde of twee om het juiste niveau in te halen. De E430 wordt ook geleverd met een geheugenfunctie die de exacte verlichtingsmodus en het exacte helderheidsniveau onthoudt, zelfs wanneer de aan/uit-schakelaar is uitgeschakeld.

We waren meer dan tevreden met de verlichtingsopties en de gebruiksvriendelijke bediening via het aanraakscherm. We vonden het enigszins vervelend dat de bedieningselementen zich aan de bovenkant van de LED-kop bevinden, maar ons dwingt ons erboven uit te strekken om de verlichting aan te passen, of de arm naar beneden te zwaaien.

Image
Image

Smart Light-opties: minimaal ontwerp mist geavanceerde functies

Voor een eersteklas bureaulamp mist de BYB E430 LED-lamp helaas digitale of geavanceerde functies, behalve een geheugenfunctie die de laatste modus en het helderheidsniveau onthoudt. We waardeerden het minimale touchscreen-ontwerp op de LED-kop, maar hadden liever afzonderlijke knoppen voor elke modus gehad, in plaats van een enkele knop om er doorheen te bladeren.

Image
Image

Bottom Line

Met een adviesprijs van $ 249 vermeld op de website van de fabrikant, is de E430 LED-lamp van Byblight een eersteklas product dat het meest geschikt is voor zakelijke professionals. Zelfs tegen de meer gebruikelijke kortingsprijs van ongeveer $ 100 - $ 120, is de E430 nog steeds een van de duurdere desktoplampen die je kunt kopen. We waren onder de indruk van de fysieke kwaliteit en het vakmanschap, maar voor die prijs hadden we liever wat extra ingebouwde functies gezien.

Concurrentie: High-end uitdagers

Zelfs onder de achterbruglampen is de BYB E430 een van de duurste opties die je kunt vinden. De Phive CL-1 biedt een vergelijkbaar verstelbaar achterbrugontwerp voor de helft van de kosten. In vergelijking met de vergelijkbare geprijsde Youkoyi A509, blaast de E430 hem echter uit het water met zijn enorm superieure ontwerp en verlichtingsopties.

Professionele kwaliteit en duurzame constructie

Professionele kwaliteit en indrukwekkende rotatiemogelijkheden maken de BYB E430 LED Lamp tot een duurzame, aantrekkelijke bureauklemlamp. Dat gezegd hebbende, de werkelijke verlichtingsmodi en functies zijn niet robuuster dan niet-zwaaiende armlampen die een fractie van de prijs kosten.

Specs

  • Productnaam E430 LED Architect Lamp
  • Productmerk BYB
  • MPN ELEC-0430
  • Prijs $96.99
  • Gewicht 3.84 lbs.
  • Productafmetingen 6,69 x 3,5 x 20,8 inch.
  • Kleurtemperatuur 3200 K - 6200 K (4 standen)
  • Levensduur 50.000 uur
  • Ingangen/uitgangen AC 100-240v / DC 12V ~ 1A
  • Garantie 18 maanden

Aanbevolen: