Discord voor Android werkt eindelijk zoals iOS

Discord voor Android werkt eindelijk zoals iOS
Discord voor Android werkt eindelijk zoals iOS
Anonim

Discord is een fantastische service om met vrienden te praten en rond te hangen terwijl je videogames speelt, zolang je een pc of iOS gebruikt. De Android-app liep altijd een beetje achter, maar nu niet meer.

Android-gebruikers krijgen de komende weken een enorme update die belooft de hele ervaring enorm te verbeteren en in overeenstemming te brengen met zijn iOS-tegenhanger. Hoe doen ze dit? Discord schakelt over naar de open-source React Native UI-software voor de Android-app, waarmee ze eventuele fixes kunnen maken of nieuwe updates tegelijkertijd op elk platform kunnen uitrollen.

Image
Image

Met andere woorden, het uitvoeren van Discord op een Android-apparaat lijkt niet "raar" of "uit", omdat het de ervaring van het gebruik op een ander platform weerspiegelt. Voor dit punt zou het maanden duren voordat nieuwe functies en reparaties eindelijk op Android zouden verschijnen.

"Historisch gezien werd het werk aan de Android-implementatie van nieuwe functies vaak uitgesteld totdat desktop en iOS waren voltooid, wat resulteerde in sommige functies die eerst op het ene platform werden gelanceerd voordat ze uiteindelijk op een ander platform arriveerden", schrijft het Discord-productteam.

De update versnelt niet alleen fixes en de release van nieuwe functies, maar zorgt ook voor visuele pariteit, met dezelfde lettertypen en lettergroottes op alle platforms. Bestaande gebruikers kunnen zich afmelden voor de esthetische wijzigingen als ze al vertrouwd zijn met de gebruikersinterface.

Discord is al begonnen met het uitrollen van deze update voor Android-gebruikers, maar het zal een paar weken duren voordat het alle abonnees bereikt.

Aanbevolen: