Hoe Alexa Skill Blueprints te bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa Skill Blueprints te bouwen
Hoe Alexa Skill Blueprints te bouwen
Anonim

Amazon Echo en andere Alexa-apparaten kunnen heel veel coole en nuttige dingen doen, dankzij de vele nuttige vaardigheden die door Amazon en andere ontwikkelaars worden geboden. Als je echter hoopvol hebt gewacht tot iemand een vaardigheid zou ontwikkelen die aan een bepaalde wens of behoefte zou voldoen, hoef je niet langer te wachten. Je kunt je eigen, gepersonaliseerde Alexa-vaardigheden creëren met behulp van Alexa Skills Blueprints.

Bouw je eigen persoonlijke Alexa-vaardigheden om je ervaring echt aan te passen met deze virtuele assistent. Als je ervoor kiest, kun je zelfs de Alexa-vaardigheden die je maakt, delen of publiceren, zodat andere gebruikers er ook van kunnen profiteren.

Wat zijn Alexa Skills Blueprints?

In wezen zijn Alexa Skills Blueprints sjablonen die je kunt aanpassen om Alexa te leren een bepaalde taak uit te voeren. Er zijn momenteel zeven typen blauwdrukken waaruit u kunt kiezen.

  • Thuis: Bevat blauwdrukken zoals Wiens beurt, taakvolgorde en karweikaart.
  • Leren en kennis: Bevat blauwdrukken zoals Quiz, Flashcards en Facts.
  • Fun and Games: Bevat blauwdrukken zoals Game Show, Family Jokes en Fortune Teller.
  • Storyteller: Bevat blauwdrukken zoals Fairy Tale, Sci-Fi en Adventure.
  • Groeten en gelegenheden: Bevat blauwdrukken zoals Vieren, Denken aan jou en Verjaardagswensen.
  • Gemeenschappen en organisaties: Bevat blauwdrukken zoals Flash Briefing, Blog en Spiritual Talks.
  • Business: Bevat blauwdrukken zoals Business Q&A en Onboard Guide.

Er zijn tientallen blauwdrukken in deze categorieën en mogelijk komen er nog meer. Er zijn geen codering of speciale vaardigheden vereist om een vaardigheid te creëren met behulp van de sjablonen.

Standaard zijn alle vaardigheden die u maakt met behulp van blauwdrukken alleen beschikbaar voor de Echo-apparaten die aan uw account zijn gekoppeld. U kunt ze echter openbaar maken als u ervoor kiest (meer daarover hieronder).

Hoe maak je een Alexa-vaardigheid aan

Nadat je bent ingelogd op de Alexa Skill Blueprint-website, kun je door sjablonen bladeren, de details lezen en een vaardigheid maken op basis van de blauwdruk die het beste bij je behoeften past.

  1. Ga naar de Amazon blueprints-pagina op blueprints.amazon.com.
  2. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek van de pagina.

    Image
    Image
  3. Voer uw Amazon-gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer vervolgens Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Selecteer een sjabloon voor meer informatie over die blauwdruk. De detailpagina geeft informatie weer, inclusief instructies voor het maken en gebruiken van de sjabloon, evenals een voorbeeldvaardigheid op basis van de blauwdruk.

    Image
    Image
  5. Selecteer Make Your Own om te beginnen met het maken van een vaardigheid met behulp van de blauwdruk van je keuze. De sjabloon wordt geopend.

    Als u een begroetingssjabloon kiest, selecteert u in plaats daarvan Kies een thema.

    Image
    Image
  6. In Stap 1: Inhoud vul de velden in de blauwdruk in door de antwoorden in te typen die u voor de vaardigheid wilt gebruiken.

    Image
    Image
  7. Selecteer Next: Experience om naar de volgende stap te gaan bij het maken van de vaardigheid.
  8. In Stap 2: Experience selecteer je de opties die je wilt gebruiken om de ervaring aan te passen. Dit kunnen geluiden, achtergrondafbeeldingen of andere opties zijn, afhankelijk van de vaardigheid die je hebt gekozen om te maken. Nadat u uw selecties heeft gemaakt, selecteert u Volgende: Naam.

    Image
    Image
  9. Voer in Stap 3: Naam een naam in voor de vaardigheid. U kunt de standaardnaam gebruiken of deze wijzigen door de standaardtekst te selecteren en eroverheen te typen.
  10. Selecteer Volgende: Vaardigheid maken om de nieuwe aangepaste Alexa-vaardigheid te maken.

    Image
    Image

Over een paar minuten is je vaardigheid klaar voor gebruik. Je Alexa-apparaat geeft een meldingswaarschuwing weer die aangeeft dat de nieuwe vaardigheid klaar is, en het zal beschikbaar zijn voor gebruik op elk Echo- of ander Alexa-apparaat dat aan je Amazon-account is gekoppeld.

Om de vaardigheid te starten, zeg je gewoon: "Alexa, open (je vaardigheidsnaam)."

Je hebt op elk moment toegang tot de vaardigheid om je vaardigheid te controleren of te bewerken door Vaardigheden die je hebt gemaakt boven aan het startscherm op de Alexa Skill Blueprints-pagina te selecteren.

Een vaardigheid beschikbaar maken voor anderen

Als je je vaardigheid beschikbaar wilt stellen aan anderen, kun je deze delen via e-mail en sociale media, of publiceren in de Alexa Skills Store.

Een vaardigheid delen

Deel de vaardigheid met mensen die je kent.

  1. Selecteer Vaardigheden die je hebt gemaakt bovenaan het startscherm op de Alexa Skill Blueprints-pagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Details naast de vaardigheid die je wilt delen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Deel met anderen.

    Image
    Image
  4. Antwoord Ja of Nee op het promptvenster en vraag of de vaardigheid bedoeld is voor kinderen onder de 13.

    Image
    Image
  5. Selecteer hoe je de vaardigheid wilt delen.

    Image
    Image
  6. Kopieer de link om de vaardigheid te delen of plaats deze op sociale media.

Publiceer een vaardigheid

Als je een vaardigheid publiceert, maak je deze beschikbaar voor alle Alexa-gebruikers.

Als je eerder een vaardigheid hebt gedeeld, moet je het delen intrekken voordat je deze kunt publiceren.

  1. Selecteer Vaardigheden die je hebt gemaakt bovenaan het startscherm op de Alexa Skill Blueprints-pagina.
  2. Selecteer Details naast de vaardigheid die je wilt publiceren.
  3. Selecteer Publiceren in Skills Store.

    Als je eerder een vaardigheid hebt gedeeld, moet je het delen intrekken voordat je deze kunt publiceren.

    Image
    Image
  4. Voer in Stap 1: Naam en Test de Openingszin in. Dat is de zin die gebruikers zullen zeggen om de vaardigheid te starten. Je hebt deze informatie misschien al ingevoerd toen je de vaardigheid maakte, maar dit is je kans om deze desgewenst te wijzigen.
  5. Voer de Alexa Skills Store-naam in in. Dit is hoe klanten de vaardigheden vinden die je hebt gemaakt en gepubliceerd in de Alexa Skills Store.

    De naam van je Skills Store kan verschillen van de naam van je vaardigheid.

  6. Voer vervolgens de Create by naam in die u wilt laten verschijnen als de eigenaar van de vaardigheid en klik op Volgende: Details.

    Image
    Image
  7. Kies in Stap 2: Details de Categorie voor uw vaardigheid en ook Trefwoorden dat zal mensen helpen het te vinden.

    Image
    Image
  8. Klik vervolgens op Create in de sectie Skill icon om een vaardigheidspictogram te maken dat in de Alexa Skills Store wordt weergegeven.

    Image
    Image
  9. Gebruik de maker van het pictogram om een pictogram te maken dat representatief is voor de Alexa-vaardigheid die je hebt gemaakt. U kunt de afbeelding, kleur, vulling, rand, schaduw en grootte van het pictogram dat u maakt, kiezen. Wanneer u klaar bent met het maken van het pictogram, klikt u op Save.

    Image
    Image
  10. Voeg ten slotte zowel een Korte beschrijving van de vaardigheid als een Gedetailleerde beschrijving van de vaardigheid toe. Selecteer vervolgens Volgende: Beleid.

    Image
    Image
  11. Bekijk in Stap 3: Beleidsdetails de polisgegevens en beantwoord de vragen over leeftijd en reclame. Als u een Gebruiksvoorwaarden-URL heeft, voert u deze in het daarvoor bestemde veld in en selecteert u vervolgens Volgende: Review.

    Image
    Image
  12. Bekijk in Stap 4: Review and Submit de informatie die je tijdens de eerste drie stappen van het proces hebt ingevoerd en klik vervolgens op Publish To Store. U ontvangt een e-mailmelding wanneer uw vaardigheid is goedgekeurd.

    Je kunt op elk moment een vaardigheid verwijderen of delen intrekken door de juiste optie op de detailpagina voor die vaardigheid te selecteren.

Aanbevolen: