MoKo universeel opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord

Inhoudsopgave:

MoKo universeel opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord
MoKo universeel opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord
Anonim

MoKo universeel opvouwbaar toetsenbord

Het MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard is een lichtgewicht, compact en gebruiksvriendelijk gesplitst toetsenbord dat het betaalbare prijskaartje voor forenzen en frequente reizigers zeker waard is.

MoKo universeel opvouwbaar toetsenbord

We hebben het MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard is een ultradun, gesplitst ergonomisch toetsenbord. Het heeft een unieke U-vormige vouw van 165 graden die is ontworpen om gezonde typegewoonten te bevorderen. Het doet dit door een natuurlijke, neutrale typepositie te creëren om de druk op handen en polsen te verlichten, wat na verloop van tijd kan leiden tot RSI-blessures.

Dankzij het compacte, opvouwbare ontwerp is het gemakkelijk in een handtas, rugzak of zak te stoppen en mee te nemen op elk avontuur, waardoor het een uitstekend Bluetooth-toetsenbord is voor frequente reizigers. Met een algemene verkoopprijs van ongeveer $ 26, vonden we het de investering zeker waard gedurende een testweek van een week.

Image
Image

Ontwerp: klein, compact en licht

In tegenstelling tot traditionele, ergonomische toetsenborden van volledige grootte, is de MoKo klein - nauwelijks groter dan je hand wanneer hij wordt ingeklapt tot zijn ingeklapte grootte. Uitgebreid, het is slechts ongeveer een voet lang. Het is perfect om in een tas, rugzak, laptoptas of zak te gooien en mee te nemen op elk woon-werkverkeer of avontuur. Beter nog, dankzij een handige magneet langs de randen van het frame, is er geen angst dat het per ongeluk opengaat en beschadigd raakt tijdens het transport. De achterkant met zachte grip biedt niet alleen extra bescherming, maar zorgt er ook voor dat hij niet verschuift op een oppervlak waarop u typt. Met deze gecombineerde functies is het een geweldige kleine reisgenoot.

Het enige aspect van de MoKo waar je even aan moet wennen, is de U-vormige vouw van 165 graden. Dit, in combinatie met de vlakke, neutrale positie, stimuleert gezonde typegewoonten, zodat u minder snel repetitieve stressverwondingen krijgt door het gebruik ervan. Typen is voor het grootste deel een fluitje van een cent, hoewel we merkten dat de hoek het een uitdaging maakte om enkele van de minder standaard toetsen opnieuw te leren, met name die in de bovenste rijen die minder vaak werden gebruikt.

De oplaadtijd van de MoKo is iets minder dan twee uur en kan tot 40 uur ononderbroken werken of 30 dagen stand-bytijd ondersteunen.

De sneltoetsen op het toetsenbord bevinden zich op de bovenste rij. Deze omvatten verschillende uitstekende ingebouwde functies, zoals knippen, vooruit of achteruit springen in multimediatracks, muziek pauzeren, het volume verhogen of verlagen, een nieuwe zoekopdracht openen en verschillende andere. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij de functietoets linksonder op het toetsenbord. Een nadeel is echter dat de blauwe kleur die wordt gebruikt om deze ingebouwde functies te identificeren, enigszins moeilijk te zien is bij weinig licht.

Configuratieproces en connectiviteit: brede apparaatcompatibiliteit

Het MoKo universele opvouwbare Bluetooth-toetsenbord wordt geleverd in een kleine doos met het toetsenbord zelf, een kleine gratis garantiekaart van een jaar, een brochure met installatie-instructies en een micro-USB-oplaadkabel. Een stuk dat we graag zouden willen hebben, is een standaard voor smartphones. Hoewel het compatibel is met hen, is het niet erg handig om erop te typen zonder. We raden je ten zeerste aan om een aparte standaard te kopen als je dit toetsenbord voor een smartphone overweegt.

Image
Image

De MoKo maakt gebruik van Bluetooth 3.0-technologie om snel te koppelen met compatibele apparaten en verbonden te blijven binnen een bereik van 10 meter. Compatibele apparaten zijn onder meer iPhones, iPads, Android-telefoons, tablets en desktops met Bluetooth. Voor desktops die nog geen ingebouwde Bluetooth-functionaliteit hebben, kan het de moeite waard zijn om een Bluetooth-dongle te kopen die online of in winkels voor ongeveer $ 10 wordt verkocht. Hoewel er geen reden is om dit toetsenbord te gebruiken in plaats van een volledig toetsenbord op een desktop, tenzij je moeite hebt om tussen de twee over te schakelen.

We hebben dit getest met onze desktopcomputer en met onze Samsung Galaxy S10+. Het installatieproces was hetzelfde tussen de twee apparaten. Ten eerste hebben we ervoor gezorgd dat onze desktop en smartphone Bluetooth waren ingeschakeld. Vervolgens vouwden we het toetsenbord open en drukten op de FN- en T-knop om de koppelingsmodus te openen. Een knipperend blauw lampje gaf aan dat het toetsenbord toen klaar was om te koppelen. Op zowel onze desktop als onze S10+ dook het toetsenbord al snel op onder de naam "Foldable Bluetooth Keyboard". We selecteerden het en zo was het koppelen voltooid.

De MoKo is klein, nauwelijks groter dan je hand wanneer hij is neergeklapt tot het ingeklapte formaat.

Bottom Line

De batterijduur van de MoKo is gemakkelijk om verliefd op te worden. De oplaadtijd van de MoKo is iets minder dan twee uur en hij kan tot 40 uur ononderbroken werken of 30 dagen standby-tijd ondersteunen. Een extra bonus van het oplaadbare toetsenbord was dat we niet afhankelijk waren van batterijen wanneer het toetsenbord onvermijdelijk leeg raakte. Het heeft ook het extra voordeel dat het een batterijbesparende modus activeert nadat het 30 minuten inactief is geweest, dus als je wegloopt en het vergeet, zal het niet meer leeg raken. Opnieuw verbinden is ook eenvoudig. Druk gewoon op een willekeurige toets en binnen 30 seconden of minder is hij klaar voor gebruik.

Prijs: zeer betaalbaar

Ergonomische toetsenborden op reisformaat zijn over het algemeen te koop voor $ 20- $ 50. De MoKo verkoopt voor ongeveer $ 27 op Amazon. Met zijn lage prijs, compacte bouw, uitstekende draagbaarheid en geweldige batterijduur is het de prijs zeker waard voor forenzen en frequent flyers die weinig ruimte hebben.

Image
Image

MoKo Universal Folding Keyboard vs. Jelly Comb B047

De belangrijkste competitie voor het MoKo Universal Folding Keyboard is de Jelly Comb B047. Net als de MoKo is de Jelly Comb een opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord. In zijn ingeklapte formaat is de Jelly Comb iets kleiner dan de MoKo met een indrukwekkende 5,58 inch, dus hij is net zo gemakkelijk mee te nemen op reis of avontuur. Het is compatibel met Android, iOS-apparaten en Windows. Het stimuleert ook je pols om in een neutrale, vlakke positie te zitten, hoewel het niet hetzelfde U-vormige ontwerp gebruikt als de MoKo.

Een nadeel is dat de Jelly Comb een kortere batterijduur heeft, waarbij klanten melden dat hij kortere ritten ondersteunt met een bereik van 8-14 uur bij regelmatig gebruik in vergelijking met de 40 uur van de MoKo. Het ondersteunt ook tot 18 dagen standby-tijd versus de 30 dagen van de MoKo. Als je op zoek bent naar een langere batterijduur, is de MoKo de duidelijke winnaar, maar als je geen fan bent van het U-vormige, ergonomische ontwerp dat de MoKo gebruikt, dan is de Jelly Comb B047 het toetsenbord voor jou.

Hulp nodig bij het vinden van wat je zoekt? Bekijk onze lijst met de beste ergonomische toetsenborden.

Een geweldig toetsenbord voor reizigers met een draagbaar ontwerp en een batterij die lang meegaat

Het MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard is een ultradun, gesplitst toetsenbord dat veel waar voor je geld biedt. Het U-vormige ergonomische ontwerp is comfortabel en met een batterijduur van maximaal 40 uur continu gebruik of 30 dagen stand-bytijd is het een uitstekende keuze voor forenzen of frequente reizigers.

Specs

  • Productnaam Universeel opvouwbaar toetsenbord
  • Product Merk MoKo
  • Prijs $26.99
  • Gewicht 0,38 lbs.
  • Afmetingen (uitgevouwen) 12,92 x 4,02 x 0,22 inch.
  • Afmetingen (gevouwen) 6,22 x 3,98 x 0,51 inch.
  • Bluetooth 3.0
  • Bereik 30 ft.
  • Batterij Oplaadbare 110 mAh lithium-ionbatterij
  • Stand-by batterijduur 30 dagen
  • Ononderbroken werktijd 40 uur
  • Oplaadtijd Minder dan 2 uur
  • Compatibiliteit Compatibel met iPads, iPhones, Androids-apparaten, tablets en Windows-desktopcomputers met Bluetooth-mogelijkheden. Niet compatibel met Windows Mobile.

Aanbevolen: