Microsoft Surface Ergonomic Keyboard Review: hoge kwaliteit

Inhoudsopgave:

Microsoft Surface Ergonomic Keyboard Review: hoge kwaliteit
Microsoft Surface Ergonomic Keyboard Review: hoge kwaliteit
Anonim

Ergonomisch toetsenbord van Microsoft Surface

Het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard is een hoogwaardig Bluetooth-toetsenbord dat de uitgave zeker waard is, vooral voor mensen die veel tijd besteden aan typen op hun computer.

Ergonomisch toetsenbord van Microsoft Surface

Image
Image

We hebben het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Microsoft is geen onbekende voor computers en hun accessoires, en met het Microsoft Surface Keyboard is het duidelijk dat ze veel aandacht hebben besteed aan het ontwerp. Dit ergonomische toetsenbord is niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen, maar is ook comfortabel en intuïtief in gebruik. We hebben dit toetsenbord een week lang getest, lees verder om te zien wat we hebben gevonden.

Ontwerp: Strak en comfortabel

De Surface is een slank ergonomisch toetsenbord en een welkome aanvulling op de Microsoft-familie. Zoals veel ergonomische toetsenborden, is het ontworpen om uw polsen te helpen in een instinctieve, comfortabele hoek te zitten die natuurlijke beweging stimuleert om repetitieve stressblessures te voorkomen. De toetsen hebben een kleine groef in het midden, zodat de vingers zich op natuurlijke wijze aanpassen aan hun vorm, waardoor de toetsen comfortabel en gemakkelijk te typen zijn.

Image
Image

Het schuine, ergonomische ontwerp is gemaakt van hoogwaardige, tactiele materialen die niet alleen intuïtief zijn om op te typen, maar ook vreemd genoeg bevredigend zijn. Zoals met alles wat nieuw is, is er nog steeds een aanpassingsperiode, maar we vonden de verandering geen schokkende ervaring. De Surface heeft de toegevoegde bonus van Alcantara-stof, een gepatenteerd Italiaans materiaal dat een combinatie is van polyester en polyurethaan met een suède-achtig gevoel. Het maakt gebruik van de Alcantara-stof als onderdeel van het polskussen, waardoor het niet alleen zacht aanvoelt, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is.

Het Surface-toetsenbord heeft een gesplitst ontwerp dat niet verschilt van de vorm van de mantastraal die wordt gebruikt door Microsoft Sculpt, een directe concurrent van de Surface. Het is alsof Microsoft dat productontwerp heeft opgeheven en erop heeft voortgebouwd om iets beters en aantrekkelijkers te creëren. De twee helften van het toetsenbord zwaaien naar buiten en naar beneden, waardoor handen, polsen en armen in een natuurlijke positie worden geplaatst.

Het zijn de Goldilocks van toetsenborden met een pasvorm die precies goed aanvoelt.

In tegenstelling tot sommige ergonomische toetsenborden die veel ruimte in beslag nemen, waardoor gebruikers te ver moeten reiken naar muizen, wat kan leiden tot schouderblessures in plaats van polsblessures, is de Surface breed genoeg om je handen comfortabel te laten zitten, maar klein genoeg om gemakkelijk te bereiken voor uw muis wanneer u dat wilt. Het zijn de Goldilocks onder de toetsenborden met een pasvorm die precies goed aanvoelt.

Configuratieproces: gemakkelijk voor pc's

Het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard wordt geleverd in een middelgrote doos met de Surface zelf en een kleine witte doos eronder. Dit bevat een pamflet met productinformatie en een snelstartgids.

Om het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard te gebruiken, hebben we het toetsenbord omgedraaid en het papierstrookje uit het magnetische batterijvak verwijderd. Vervolgens hebben we op de Bluetooth-knop gedrukt en deze omgedraaid naar de voorkant waar een wit lampje boven de pendelknop flitste om aan te geven dat hij klaar was om te koppelen. Op onze pc navigeerden we naar de Bluetooth-instellingen en selecteerden we het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard. Het vroeg ons om een numerieke code in te voeren en op enter te drukken om het installatieproces te voltooien. Toen was het zomaar klaar voor gebruik en was de installatie voltooid.

Image
Image

Bottom Line

De Surface heeft functietoetsen voor het pauzeren van multimedia, voorwaarts of achterwaarts springen in multimedia, het verhogen of verlagen van het volume, het dempen van het volume, het verhogen van de helderheid of het verlagen van de helderheid, en verschillende andere. Het voelt echt alsof Microsoft aan elke manier heeft gedacht waarop hun gebruikers met toetsenborden omgaan en probeerde aan hun behoeften te voldoen.

Batterijlevensduur: uitstekend, maar ten koste van achtergrondverlichting

Het toetsenbord is voorzien van Bluetooth 4.0-technologie, zodat het een draadloze verbinding tot stand kan brengen tot 10 meter met Bluetooth-compatibele apparaten. Het is vermeldenswaard dat het twee AAA-alkalinebatterijen gebruikt. Deze bieden een houdbaarheid van maximaal 12 maanden, dus u zult waarschijnlijk niet snel zonder stroom komen te zitten. Als u ze toch moet vervangen, kunt u het deksel van het batterijcompartiment eenvoudig naar beneden drukken zodat het eruit springt om ze te vervangen. Een nadeel van dit ontwerp is echter dat het toetsenbord geen achtergrondverlichting heeft. Hoewel dit op geen enkele manier het einde van de wereld is, is het iets dat we zeker hebben gemist bij het gebruik ervan.

Het toetsenbord is voorzien van Bluetooth 4.0-technologie, dus het kan een draadloze verbinding tot stand brengen van maximaal 10 meter met Bluetooth-compatibele apparaten.

Bottom Line

Detailhandel voor $ 129 (adviesprijs) of ongeveer $ 99 op Amazon, de Surface is een prijzig klein toetsenbord. Door de kwaliteit van de bouwmaterialen, het comfort van het ontwerp van het toetsenbord, de draadloze mogelijkheden en de geweldige batterijduur, is de Surface een waardevolle investering voor mensen die veel tijd achter een pc doorbrengen. Als u echter niet veel tijd op uw pc doorbrengt, is een goedkoper, niet-ergonomisch model wellicht beter bij u passen.

Ergonomisch toetsenbord van Microsoft Surface versus ergonomisch toetsenbord van Microsoft Sculpt

Het Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard is een directe concurrent van de Surface. Interessant is dat de Sculpt een aanzienlijk deel van het ontwerp van de Surface lijkt te hebben geïnspireerd, waarbij de Surface aanvoelt als een mooiere versie van de Sculpt dankzij de hoogwaardige materialen en matte afwerking. Dit verschil is ook te zien aan hun prijspunten, waarbij de Sculpt over het algemeen voor ongeveer $ 80 wordt verkocht, terwijl de Surface voor ongeveer $ 129 (adviesprijs) of $ 100 op Amazon wordt verkocht.

Image
Image

Een tweede versie van de Sculpt is beschikbaar voor dezelfde prijs van $ 129, met als opmerkelijk verschil dat het een draadloze muis bevat die via de gecodeerde dongle van het toetsenbord met de computer wordt verbonden. Als u beperkte USB-poorten heeft, kan dit bijzonder aantrekkelijk voor u zijn.

De Sculpt is iets kleiner en gemaakt van plastic, hoewel hij ook een gedempt polskussen heeft. Het polskussen in de Sculpt is een beetje stevig, maar het is niet oncomfortabel. De Sculpt wordt ook geleverd met een optionele magnetische verhoger die aan de onderkant van het toetsenbord kan worden bevestigd. Het verhoogt het polskussen, waardoor de toonhoogte van het toetsenbord zelf wordt gewijzigd in een meer neutrale positie voor uw pols. Als je liever op een verhoogd oppervlak of in een meer neutrale hoek werkt, is de Sculpt de duidelijke winnaar. Een ander opmerkelijk verschil tussen de twee is dat de Sculpt een vrijstaand numpad biedt. Als je veel werk doet in spreadsheets met getallen, kan deze functie een game-changer zijn.

De Surface heeft een gespleten ontwerp dat niet verschilt van de vorm van de mantastraal die wordt gebruikt door Microsoft Sculpt, een directe concurrent van de Surface.

Hoewel de Sculpt, net als de Surface, ook draadloos is, koppelt hij met computers via een gecodeerde Bluetooth-dongle die in de fabriek aan het toetsenbord is gekoppeld. Een nadeel van deze dongle is echter dat hij onvervangbaar is als hij verloren of beschadigd is. Als je je zorgen maakt over het kwijtraken van de gecodeerde Bluetooth-dongle die de Sculpt gebruikt, is de Surface het model voor jou.

Een bijna onberispelijk toetsenbord dat de prijs waard is

Het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard is een draadloos, ergonomisch toetsenbord van hoge kwaliteit dat de investering zeker waard is als u een aanzienlijk deel van uw tijd op uw computer typt. Het is zeker een uitspatting, maar het is de prijs waard voor de kwaliteit die je ontvangt.

Specs

  • Productnaam Ergonomisch toetsenbord voor oppervlak
  • Productmerk Microsoft
  • Prijs $129,99
  • Gewicht 2.23 lbs.
  • Productafmetingen 18,11 x 9,02 x 1,36 inch.
  • Productnummer 3RA-00022
  • Compatibiliteit Surface Pro 4, Surface Book, Surface Studio en andere Windows-apparaten, Mac OS 10.10.5 en hoger
  • Mobiele compatibiliteit Android 4.2 en hoger, iOS 8 & 9
  • Bluetooth T 4.0
  • Bereik 32 ft.
  • Batterij 2 AAA-alkalinebatterijen (meegeleverd)
  • Batterijlevensduur Tot 12 maanden
  • Garantie 1 jaar beperkte garantie

Aanbevolen: