Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard Review: een geweldige prijs

Inhoudsopgave:

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard Review: een geweldige prijs
Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard Review: een geweldige prijs
Anonim

Microsoft Sculpt ergonomisch toetsenbord

Het Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard is een geweldig middengeprijsd ergonomisch toetsenbord dat veel te bieden heeft, dankzij de draadloze verbinding, AES 128-bits encryptietechnologie en het gebruiksvriendelijke ontwerp.

Microsoft Sculpt ergonomisch toetsenbord

Image
Image

We hebben Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Je kunt zien dat Microsoft veel aandacht heeft besteed aan het ontwerp van het Sculpt Ergonomic Keyboard. Van de vouwen in mantastraalstijl, die de schouders en handen in een ontspannen, comfortabele hoek houden, tot het vrijstaande numpad en gemagnetiseerde stootborden voor meer aanpassingsmogelijkheden wanneer je maar wilt, de Sculpt is een behoorlijk pakket. Zoals met alles wat nieuw was, kostte het een aanpassingsperiode, maar we vonden het relatief snel dankzij het intuïtieve, gebruiksvriendelijke ontwerp.

Ontwerp: Gemaakt voor comfort

The Sculpt is een ergonomisch toetsenbord met een gesplitst ontwerp dat lijkt op dat van een reuzenmanta. De twee helften van het toetsenbord vegen naar buiten en naar beneden en creëren een lege, verhoogde ruimte in het midden van het swoop-ontwerp. De toetsen variëren in grootte, waarbij de toetsen die zich het dichtst bij de splitsing bevinden iets breder zijn dan die aan de buitenranden van het toetsenbord. Het is grotendeels gemaakt van plastic en heeft een beetje een klakkeloos geluid terwijl je typt. De Sculpt heeft een standaard lay-out met een stoffen polskussen aan de voorkant voor extra comfort. Dit intuïtieve, gespleten ontwerp in combinatie met het polskussen helpt uw polsen, handen en schouders in een neutrale, natuurlijke hoek te zitten om repetitieve stressblessures te verminderen waar frequente typisten in de loop van de tijd vatbaar voor zijn.

Image
Image

Een uniek kenmerk van de Sculpt waar we dol op waren, was de functieschakelaar. Met deze schakelaar, die zich rechtsboven op het toetsenbord bevindt, kunt u de functionaliteit van de toetsen op de bovenste rij omschakelen en de functietoets vervangen. Opties zijn onder meer de actieve pagina vernieuwen, naar de startpagina op internet navigeren, de computerinstellingen openen, een afspeel-/pauzeknop, schakelen tussen actieve vensters en het volume verhogen of verlagen.

Deze schakelaar bevindt zich rechtsboven op het toetsenbord en stelt u in staat om de functionaliteit van de toetsen op de bovenste rij te wijzigen en de functietoets te vervangen.

Vaak bevatten toetsenborden een volgende track of een vorige track-multimediafunctie, die de Sculpt beslist ontbrak. Dit was een teleurstelling, maar verder zijn de functies goede insluitsels en gemakkelijk te gebruiken. Als deze extra functionaliteit niet jouw ding is, zet je deze schakelaar eenvoudig in de grijze stand en behouden deze F1-F12-toetsen hun standaardfunctionaliteit.

Configuratieproces: batterijen vereist

De Microsoft Sculpt wordt geleverd in een doos met de Sculpt zelf, een los numeriek toetsenblok, een installatiehandleiding, een registratienummer en een producthandleiding. Microsoft biedt een magnetische verhoger die als extra instellingsoptie aan de onderkant van het polskussen kan worden bevestigd. Het bevat ook een waarschuwingspakket voor lithiumbatterijen, aangezien het losse numerieke toetsenblok wordt gevoed door een 3V lithium CR2430-batterij.

Image
Image

Het instellen van Microsoft Sculpt is eenvoudig. Til eenvoudig het deksel van het batterijcompartiment aan de achterkant van het apparaat en verwijder het papiertje dat de twee AAA-batterijen scheidt. Haal vervolgens de meegeleverde dongle uit het compartiment en sluit deze aan op de USB-poort van uw pc. Als je van plan bent om het losse numpad te gebruiken, vergeet dan niet om ook het papiertje van de achterkant te verwijderen om het te activeren. Dan is de Sculpt klaar voor gebruik.

Batterij en functies: achtergrondverlichting ontbreekt, en slechts één dongle om ze allemaal te beheersen

Achtergrondverlichting - we zijn er dol op, maar de Sculpt heeft het niet. Dit is voor een groot deel te danken aan het ontwerp op batterijen. Het zou niet erg logisch zijn als de Sculpt achtergrondverlichting zou hebben, omdat de twee AAA-alkalinebatterijen aanzienlijk sneller leeg zouden raken, maar we hebben het zeker gemist. Het is belangrijk op te merken dat onze liefde voor achtergrondverlichting ook een kwestie van persoonlijke voorkeur is. Als het belangrijk voor je is, kun je een ander model overwegen. Als je zonder kunt leven, heeft de Sculpt nog steeds veel te bieden.

Versleutelde toetsaanslagen, draadloze technologie, een los numeriek toetsenblok, een magnetische verhoger en een ergonomisch ontwerp maken van dit toetsenbord een trefzekere winnaar.

Een groot nadeel van het ontwerp van de Sculpt is dat de dongle die het toetsenbord aan je pc associeert, uniek is. Dit is te danken aan de AES 128-bit coderingstechnologie die de Sculpt gebruikt om uw toetsaanslagen veilig te houden. Geassocieerd met het toetsenbord in de fabriek, is er gewoon geen vervanging als het verloren gaat. Hoewel de Sculpt vanwege zijn formaat niet echt reisvriendelijk is, zou hij het het beste doen in een omgeving waar hij eenmaal is opgesteld en blijft zitten om te voorkomen dat dit belangrijke stukje technologie verloren gaat.

Prijs: geweldig voor de functies

Ergonomische toetsenborden kosten meestal tussen de $ 50 en $ 200. Over het algemeen te koop voor ongeveer $ 90 op Amazon of $ 129,95 MSRP, zit de Sculpt in het midden. De functies zijn ook leuk voor de prijs. Versleutelde toetsaanslagen, draadloze technologie, een los numeriek toetsenblok, een magnetische verhoger en een ergonomisch ontwerp met een polskussen voor extra comfort maken dit toetsenbord de absolute winnaar in onze boeken.

Image
Image

Microsoft Sculpt ergonomisch toetsenbord versus Microsoft Surface ergonomisch toetsenbord

The Sculpt's belangrijkste competitie is het Microsoft Surface Ergonomic Keyboard. Het is een ergonomisch toetsenbord in splitstijl dat draadloos op een pc kan worden aangesloten. In plaats van plastic materialen te gebruiken, heeft de Surface een constructie van hogere kwaliteit die niet alleen comfortabeler is, maar ook iets meer geluidsabsorberend. En, beter nog, de Surface gebruikt de door fans favoriete Alcantara-stof, een Italiaans materiaal met een suède-achtig gevoel, als onderdeel van het polskussen, waardoor het ongelooflijk comfortabel is. Het numpad is echter bevestigd en bevat geen magnetische uitbreidingskaart. Als je de voorkeur geeft aan je pols in een verhoogde, meer neutrale hoek, of als je het idee van een los numeriek toetsenblok leuk vindt, dan is de Sculpt hier de duidelijke winnaar.

Een groot nadeel van het ontwerp van de Sculpt is de unieke dongle die het toetsenbord aan je pc koppelt.

Een ander groot verschil tussen beide is dat de Surface in de fabriek geen unieke dongle heeft. Zolang je pc een Bluetooth-dongle of ingebouwde Bluetooth-technologie heeft, kan de Surface gemakkelijk en snel verbinding maken, maar dat betekent ook dat de toetsaanslagen van de Surface niet versleuteld zijn.

Image
Image

De Surface is een high-end toetsenbord, maar die kwaliteit heeft een hogere prijs. De Surface wordt meestal verkocht voor ongeveer $ 129, veel meer dan de Sculpt die voor ongeveer $ 80 wordt verkocht. Dat gezegd hebbende, het is in bijna alle opzichten een upgrade. Als je een klein budget hebt, is de Sculpt een geweldige optie, maar als je kunt uitgeven, is de Surface onze topkeuze voor draadloze ergonomische toetsenborden.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste ergonomische toetsenborden die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Een veilig, middelmatig geprijsd draadloos toetsenbord met veel aanpassingsmogelijkheden

Het Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard is een geweldig middengeprijsd draadloos toetsenbord met meerdere aanpassingsmogelijkheden dankzij het vrijstaande numpad en magnetische verhoger. Gecombineerd met zijn AES 128-bit encryptietechnologie, comfortabel polskussen en handige functieschakelaar, is het een geweldige investering voor de prijs. Je handen zullen je later bedanken voor de intuïtieve, natuurlijke hoeken die het creëert.

Specs

  • Productnaam Sculpt Ergonomisch toetsenbord
  • Productmerk Microsoft
  • Prijs $80.95
  • Gewicht 2 lbs.
  • Modelnummer 5KV-00001
  • Afmetingen toetsenbord 15,4 x 8,96 x 2,5 inch.
  • Nummerblok Afmetingen 5,2 x 3,65 x 1,0 inch.
  • Encryption Advanced Encryption Standard (AES) 128-bit Encryption
  • Toetsenbordbatterij 2 AAA-alkalinebatterijen en een 3V Lithium CR2430-batterij
  • Numpad Batterij 3V lithium CR2430 batterij
  • Compatibiliteit Windows, Mac 10.7 en hoger, Android 3.2 en hoger
  • Garantie 1 jaar beperkte garantie

Aanbevolen: