Nummers in willekeurige volgorde afspelen op de iPhone

Inhoudsopgave:

Nummers in willekeurige volgorde afspelen op de iPhone
Nummers in willekeurige volgorde afspelen op de iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Open de Music app en tik op Bibliotheek > Songs > Shuffle. Je gerandomiseerde afspeellijst wordt automatisch gestart.
  • De forward pijl springt naar het volgende nummer en de back pijl gaat naar het laatste. Om het uit te schakelen, tikt u op de afspeelbalk en deselecteert u Shuffle.
  • Tik op de afspeelbalk en ga naar het Up Next menu om aankomende nummers te zien. Je kunt ook de volgorde van de komende nummers wijzigen.

Dit artikel legt uit hoe je de shuffle-functie in de ingebouwde Muziek-app van de iPhone kunt gebruiken als je niet zeker weet naar welk nummer of album je in de stemming bent. Shuffle speelt willekeurig nummers uit je muziekbibliotheek af en laat je nummers overslaan of opnieuw afspelen.

Alle muziek op de iPhone in willekeurige volgorde afspelen

Om de meeste variatie te krijgen, schudt u alle nummers in uw muziekbibliotheek in willekeurige volgorde. Hier is om het te doen.

  1. Open de Music app en tik vervolgens op Bibliotheek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Songs en tik vervolgens op Shuffle.

    Image
    Image
  3. Je gerandomiseerde afspeellijst start automatisch. Gebruik de forward pijl om naar het volgende nummer te gaan of de back pijl om terug te keren naar de laatste.
  4. Als u het shufflen van nummers wilt uitschakelen, tikt u op de afspeelbalk om de volledige albumhoes te bekijken. Veeg omhoog en tik op de knop Shuffle zodat deze niet wordt gemarkeerd.

    Image
    Image
  5. Nadat je Shuffle hebt uitgeschakeld, wordt de lijst met nummers weer alfabetisch op artiest afgespeeld.

Bekijk en bewerk uw aanstaande shuffle-wachtrij

De Muziek-app geeft een lijst van aankomende nummers. Vanuit deze lijst kun je de volgorde wijzigen en nummers verwijderen die je niet wilt horen. Hier is hoe:

  1. Tik tijdens het luisteren naar nummers in willekeurige volgorde op de afspeelbalk onder aan de app om de volledige albumhoezen en afspeelknoppen te bekijken.
  2. Veeg omhoog om het Up Next menu weer te geven, dat de lijst met aankomende nummers bevat. Om de volgorde te wijzigen, houd je het menu met drie regels rechts van het nummer ingedrukt. Sleep het nummer naar een nieuwe locatie in de lijst.

    Image
    Image
  3. Om een nummer uit de lijst te verwijderen, veeg je van rechts naar links over het nummer en tik je op Verwijderen.

    Deze optie verwijdert alleen het nummer uit deze lijst. Het verwijdert het nummer niet uit je bibliotheek.

    Image
    Image
  4. De afspeellijst wordt gegenereerd wanneer je op de Shuffle-knop tikt, dus je kunt beginnen met het veranderen van het hele ding zodra het begint te spelen.

Muziek in een album in willekeurige volgorde afspelen op iPhone

Je kunt ook alleen de nummers binnen een specifiek album in willekeurige volgorde afspelen. Ga hiervoor naar de pagina Bibliotheek, tik op Albums, tik op het album waarnaar je wilt luisteren en tik vervolgens op Shuffle.

Image
Image

Muziek in een iPhone-afspeellijst in willekeurige volgorde afspelen

Hoewel het doel van het maken van een afspeellijst is om nummers in een bepaalde volgorde te plaatsen, wil je misschien soms die volgorde door elkaar halen. Het shuffelen van een afspeellijst is bijna identiek aan het shuffelen van een album. Ga naar de Bibliotheek pagina, tik op Playlists, selecteer degene waarnaar je wilt luisteren en tik vervolgens op Shuffle

Image
Image

Andere opties op het bibliotheekscherm

Het bibliotheekscherm heeft meer manieren om de muziek op je iPhone te filteren. Met dezelfde stappen als hierboven kun je ook willekeurige afspeellijsten maken op basis van artiesten, genres en nummers die je hebt gedownload.

Als je een van deze opties niet ziet, tik je op Bewerken en tik je op een cirkel naast een van de opties om deze rood te maken. Tik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: