Alles over het Apple iPhone-upgradeprogramma

Inhoudsopgave:

Alles over het Apple iPhone-upgradeprogramma
Alles over het Apple iPhone-upgradeprogramma
Anonim

Apple brengt elk jaar nieuwe iPhone-modellen uit boordevol opwindende nieuwe functies, en het maakt niet uit welke iPhone je hebt, elke iPhone-gebruiker krijgt een kleine drang om te upgraden. De meeste upgraden niet elk jaar omdat het duur is, maar wat als u de kosten van de nieuwe telefoon over 24 maanden zou kunnen spreiden en elk jaar een upgrade zou kunnen uitvoeren? Als dat goed klinkt, heeft Apple precies wat u zoekt: het iPhone-upgradeprogramma.

Wat is het Apple iPhone-upgradeprogramma?

Met het Apple iPhone-upgradeprogramma kun je een nieuwe iPhone kopen en deze in maandelijkse termijnen betalen, in plaats van in één grote aankoop vooraf. Het laat je ook elke 12 maanden upgraden naar een nieuwe telefoon.

Met het programma kun je elk van de huidige iPhone-modellen kiezen (op het moment van schrijven, de iPhone 8, iPhone XR en iPhone 11-serie). Het is vergelijkbaar met afbetalingsprogramma's die worden aangeboden door telefoonbedrijven, maar komt in plaats daarvan van Apple en bevat een verlengde garantie van Apple.

Wat kost het iPhone-upgradeprogramma?

Image
Image

Dat is de belangrijkste vraag, toch? Wat u elke maand beta alt met het iPhone-upgradeprogramma, hangt af van welk model u krijgt en hoeveel opslagruimte u wilt. Het kopen van een iPhone 8 van 64 GB kost elke maand minder dan een iPhone 11 van 256 GB. Volgens Apple's pagina over het upgradeprogramma is het laagste dat je elke maand uitgeeft (voor die 64 GB iPhone 8) $ 18,70, terwijl het meeste u kunt besteden (de 512 GB iPhone 11 Pro Max) is $ 60,37 per maand. Andere combinaties van model en opslagcapaciteit kosten tussen deze bedragen (maandelijkse betalingen veranderen naarmate de prijzen van verschillende iPhone-modellen veranderen).

Hoewel je elke 12 maanden kunt upgraden, worden de prijzen berekend over een periode van 24 maanden. Als u ervoor kiest om vóór het einde van de looptijd van 24 maanden te upgraden van een goedkoper model naar een duurdere optie, beta alt u voortaan elke maand de nieuwe prijs. Als je bijvoorbeeld momenteel een telefoon hebt die $ 35 per maand kost en je wilt upgraden naar een telefoon die $ 50 per maand kost, begin je $ 50 per maand te betalen na het upgraden naar het nieuwe model.

De voordelen van het gebruik van het iPhone-upgradeprogramma

Image
Image

De voordelen van het iPhone-upgradeprogramma omvatten:

  • Elk jaar de nieuwste iPhone ontvangen: Aangezien je elke 12 maanden kunt upgraden, heb je altijd het nieuwste en beste iPhone-model. Als het belangrijk voor je is om voorop te lopen, is dit waarschijnlijk de beste manier om een iPhone te kopen.
  • Betaal dezelfde prijs: Of u uw iPhone nu voor de volle prijs koopt of in termijnen, het totale bedrag dat u aan uw iPhone uitgeeft, blijft hetzelfde.
  • Verdeel de kosten: Nieuwe iPhones zijn duur. Door maandelijks te betalen, kunt u voorkomen dat u $ 700 + in één keer uitgeeft. Dat is gemakkelijker te budgetteren en vereist geen grote investering vooraf.
  • Betaal nooit de volledige prijs voor een iPhone: Omdat u elke 12 maanden een upgrade uitvoert, beta alt u nooit de volledige prijs voor uw iPhone. Aangezien het programma zijn maandelijkse kosten baseert op een periode van 24 maanden, zullen de twaalf maanden aan termijnen die nodig zijn voor het upgraden neerkomen op minder dan de volledige prijs van de telefoon.
  • Inclusief AppleCare+: Het AppleCare+ verlengde garantieprogramma is een add-on voor de meeste iPhones, maar is inbegrepen bij het upgradeprogramma. Dit zorgt ervoor dat je telefoon gedekt is voor veelvoorkomende soorten schade.
  • Werkt met uw provider: iPhones die via het programma zijn gekocht, werken met alle grote providers - AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon - zodat u uw huidige telefoon kunt behouden bedrijf en maandelijks tariefplan bij aanmelding.
  • Krijg tegoed voor uw oude telefoon: Als u uw oude telefoon bezit, kunt u deze inruilen voor een eenmalig tegoed dat uw maandelijkse kosten verlaagt (de prijs gaat terug naar normaal nadat het tegoed is opgebruikt).
  • De telefoon is ontgrendeld: Alle iPhones die via het programma zijn gekocht, zijn ontgrendeld, waardoor je de flexibiliteit hebt om ze naar verschillende telefoonmaatschappijen te brengen als je dat wilt.

De nadelen van het iPhone-upgradeprogramma

Image
Image

Hoewel het programma een aantal voordelen heeft, zijn er ook nadelen, zoals:

  • Je moet AppleCare+ kopen: AppleCare+ is inbegrepen in je maandelijkse kosten en je kunt je er niet voor afmelden. Hoewel dat u dekking en bescherming biedt, verhoogt het ook de totale prijs van de telefoon. Als u op zoek bent naar de absoluut laagste prijs, zal het upgradeprogramma deze niet leveren.
  • U bent niet de eigenaar van uw telefoon: Als u vooraf de volledige prijs voor uw iPhone beta alt, bent u eigenaar van de telefoon en kunt u ermee doen wat u wilt. Met het programma ben je pas eigenaar van je telefoon als je voor 24 termijnen hebt betaald (als je elke 12 maanden een upgrade uitvoert, wordt die klok na elke upgrade opnieuw ingesteld).
  • Nog een maandelijkse factuur: Terwijl u de kosten van een nieuwe telefoon spreidt, schrijft u zich ook in voor een andere maandelijkse factuur die u in wezen beta alt, voor altijd.
  • Het is eigenlijk een lening: Technisch gezien vereist het gebruik van het iPhone-upgradeprogramma een lening. Dit is niet het normale leenproces - u hoeft niet naar een bank te gaan of veel papierwerk in te vullen - en het heeft 0% rente, maar het zal op uw tegoed verschijnen.
  • Vereist een kredietcontrole: Omdat het afbetalingsplan een lening is, is een kredietcontrole vereist. Als u een slecht krediet heeft, komt u mogelijk niet in aanmerking voor het upgradeprogramma.
  • Mogelijk moet u een ETF betalen: Als u een contract heeft met uw telefoonmaatschappij of nog steeds termijnen op uw huidige telefoon aan uw telefoonmaatschappij beta alt, kunt u moet u een Early Termination Fee (ETF) betalen voor de resterende kosten van uw telefoon. ETF's kunnen honderden dollars kosten, en afhankelijk van het aantal termijnen dat je nog op je huidige telefoon hebt staan, kan de prijs om over te stappen hoog zijn.

Moet u het iPhone-upgradeprogramma gebruiken?

Het antwoord hangt af van uw situatie en uw voorkeuren. Zoals eerder vermeld, is wat u beta alt met het programma voor een iPhone en AppleCare+ identiek aan wat u zou betalen als u rechtstreeks koopt, dus u bespaart geen geld. Aan de andere kant geef je ook niet extra uit. De beslissing zal waarschijnlijk neerkomen op wat het je gaat kosten om je aan te melden (als je je huidige telefoon nog moet afbetalen), of je een nieuwe maandelijkse factuur wilt toevoegen en hoe belangrijk het is om elk jaar het nieuwste iPhone-model te krijgen. jij.

Hulp nodig bij het beslissen welke iPhone je moet kopen? We hebben u behandeld in Hoe u de beste iPhone voor u kiest.

Hoe meld ik me aan?

Als u klaar bent om u aan te melden voor het iPhone-upgradeprogramma, gaat u naar deze pagina voor het iPhone-upgradeprogramma van Apple en selecteert u Nu aanmelden. Het proces lijkt grotendeels op het kopen van een iPhone, maar in plaats van uw creditcardgegevens te verstrekken, meldt u zich in plaats daarvan aan voor het programma.

Aanbevolen: