Hoe opnieuw te spelen op Snapchat

Inhoudsopgave:

Hoe opnieuw te spelen op Snapchat
Hoe opnieuw te spelen op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Houd het na het bekijken van een foto op het Friends-scherm. Houd hun naam ingedrukt totdat de snap opnieuw wordt geladen. Je ziet een rood of paars vierkant.
  • Nadat de snap opnieuw is geladen, kun je deze opnieuw afspelen door hem te bekijken zoals je een normale snap zou bekijken. Nadat je een momentopname opnieuw hebt afgespeeld, kun je deze niet opnieuw afspelen.
  • Tip: vraag je vrienden om geen tijdslimiet op hun foto's te zetten en hun video's in een lus te laten lopen wanneer ze worden bekeken.

Dit artikel legt uit hoe je een Snap in Snapchat opnieuw kunt afspelen met de Snapchat-replay-functie als je de foto of video mist zonder er goed naar te kijken.

Een Snap opnieuw afspelen in Snapchat

Zo speel je in een handomdraai af:

  1. Na het bekijken van de snap, zorg ervoor dat deze op het Friends scherm blijft.

    Als je naar een ander scherm in de app gaat of Snapchat sluit, kun je de snap niet opnieuw afspelen.

  2. Na het bekijken van de snap van je vriend die je opnieuw wilt afspelen, zou je onder hun naam twee stukjes tekst heen en weer moeten zien knipperen. Een daarvan is gelabeld Tik om te chatten. Het schakelt over naar Houd ingedrukt om opnieuw af te spelen en dan weer terug.
  3. Houd de naam van je vriend ingedrukt totdat de snap herlaadt, wat maar een seconde duurt. Wanneer het laden is voltooid, verschijnt er een ononderbroken rood vierkant naast hun naam als het een foto is of een ononderbroken paars vierkant verschijnt als het een videofragment is.

    Image
    Image
  4. Nadat de snap van je vriend opnieuw is geladen, kun je deze opnieuw afspelen door hem te bekijken zoals je een normale snap zou bekijken.

    Als je besluit de snap van een vriend opnieuw af te spelen, ontvangt je vriend een melding dat je zijn snap opnieuw hebt afgespeeld. Dit geldt voor zowel foto- als videofragmenten.

  5. Nadat je een momentje opnieuw hebt afgespeeld, kun je het niet nog een keer afspelen.

Vertel je vrienden om hun snaps in te stellen op No Limit of Loop

Wilt u de foto's van uw vrienden niet meer missen en de foto's opnieuw moeten afspelen? Vraag ze beleefd om één ding te doen om je te helpen.

Snapchat stond voorheen alleen toe dat foto's maximaal 10 seconden werden bekeken en dat videofragmenten eenmaal volledig konden worden bekeken voordat ze verliepen. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om geen tijdslimiet op hun foto's te zetten en kunnen hun video's zo instellen dat ze worden herhaald wanneer ze worden bekeken.

Als je een fotofragment zonder limiet opent of een videofragment dat in een lus loopt, kun je het zo lang bekijken als je wilt totdat je op het scherm tikt om het af te sluiten. En je hebt nog steeds de mogelijkheid om het opnieuw af te spelen als je dat wilt.

Zeg tegen je vrienden (misschien in een chat) dat ze op de timerknop moeten tikken die onder in het verticale menu aan de rechterkant van het scherm verschijnt nadat ze een foto of video hebben gemaakt.

Als het een foto is, ziet de knop eruit als een stopwatch met een oneindigheidsteken. Als het een videofragment is, ziet de knop eruit als een ronde pijl met een oneindigheidsteken.

Image
Image

Foto-snaps kunnen dan worden aangepast zonder tijdslimiet, en video-snaps kunnen zo worden ingesteld dat ze automatisch worden herhaald. Je vrienden hoeven dit maar één keer in te stellen, dus dit worden de standaardinstellingen voor alle toekomstige foto- en videofragmenten.

Aanbevolen: