Wat is Pokemon Go Adventure Sync

Inhoudsopgave:

Wat is Pokemon Go Adventure Sync
Wat is Pokemon Go Adventure Sync
Anonim

Adventure Sync is een functie in Pokemon Go waarmee je stappen kunt volgen en beloningen kunt verdienen zonder de app te openen. De functie is eind 2018 aan de game toegevoegd met de update van versie 1.93.1 en vereist geen in-app-aankoop om te gebruiken.

Hoe werkt Pokemon Go Adventure Sync?

Pokemon Go's Adventure Sync maakt verbinding met de ingebouwde Apple He alth op iPhone en Google Fit op Android. Als deze services eenmaal zijn ingeschakeld, veranderen ze in wezen een mobiel apparaat in een stappenteller die het aantal genomen stappen en afgelegde afstand kan bijhouden.

Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd met de Pokemon Go-app en de extra activiteit wordt toegevoegd aan je gamebestand.

Vanwege de noodzaak om gegevens op de achtergrond bij te houden, verbruikt Adventure Sync meer batterijvermogen. Dit extra gebruik is echter niet significant, vooral niet op nieuwere smartphonemodellen.

Avontuursynchronisatie inschakelen in Pokemon Go

Deze instructies zijn identiek voor de iOS- en Android-versie van Pokemon Go.

  1. Open de Pokemon Go-app op je smartphone.
  2. Tik op het Poke Ball icoon.
  3. Tik op Instellingen.

  4. Tik op de cirkel naast Adventure Sync.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Tik op Schakel het in > OK.
  6. De Adventure Sync-functie is nu ingeschakeld in Pokemon Go.

    Image
    Image

Voordelen van het gebruik van Adventure Sync in Pokemon Go

Pokemon Go moedigt gebruikers aan om meer te bewegen door verschillende in-game taken en missies te koppelen aan fysieke activiteit in de echte wereld.

Vóór de toevoeging van de Adventure Sync-functie duurden veel van deze taken lang om te voltooien, omdat gebruikers de Pokemon Go-app op hun apparaat open moesten hebben om hun stappen en locatie bij te houden. Nu telt de app de activiteit van een hele dag, zolang de speler zijn smartphone op zich heeft en Adventure Sync is ingeschakeld.

Er is geen limiet aan hoeveel wandelen Adventure Sync kan volgen. Als je de functie hebt ingeschakeld en een maand lang Pokemon Go niet opent, worden al je stappen van de afgelopen maand onmiddellijk in je game geïmporteerd als je hem opnieuw opent.

Hier zijn enkele van de functies die gemakkelijker zijn met Adventure Sync:

  • Pokemon-eieren uitbroeden: Eieren in Pokemon Go kunnen alleen worden uitgebroed door een bepaalde afstand te lopen. Eieren van 5 km komen uit na 5 km lopen, eieren van 10 km komen uit na 10 km lopen, enzovoort. Het uitbroeden van eieren in Pokemon Go gaat veel sneller met Adventure Sync vanwege de extra stappen die worden geregistreerd.
  • Pokemon-snoepjes verdienen: als je een Pokemon als je buddy toevoegt en ermee loopt, verdien je het soort snoep van die Pokemon dat kan worden gebruikt om hem en anderen in zijn evolutieketen te laten evolueren. Hoe meer je loopt, hoe meer snoep je verdient.
  • Loopopdrachten voltooien: Bij sommige veldonderzoeken moet je een bepaalde afstand lopen met een specifieke Pokemon. Adventure Sync maakt dit soort activiteiten veel sneller en gemakkelijker te voltooien.

Pokemon Go Adventure Sync-beloningen

Naast het feit dat bepaalde taken gemakkelijker en sneller kunnen worden voltooid, beloont de Adventure Sync-functie spelers ook elke maandag om 9.00 uur met een verscheidenheid aan items op basis van hoeveel ze de afgelopen zeven dagen hebben gelopen.

Pokemon Go lijkt de afgelegde afstand te schatten op basis van genomen stappen in plaats van de geografische locatie van een speler te registreren. Dit betekent dat je meerdere kilometers wandelen of hardlopen op een loopband kunt registreren, ook al ben je op dezelfde plek voor de duur van de activiteit.

Hier zijn de beloningen die zijn ontgrendeld en de vereiste reisafstand om ze te krijgen.

  • 5km: 20 Poke Balls.
  • 25km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, 500 Stardust, één Rare Candy en één 5km ei.
  • 50km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, vijf Ultra Balls, vier Rare Candy, 1.500 Stardust, één 5km ei en één 10km ei.

Aanbevolen: