Bespaar op Evernote met een premium educatieve korting

Inhoudsopgave:

Bespaar op Evernote met een premium educatieve korting
Bespaar op Evernote met een premium educatieve korting
Anonim

Je school kan je kwalificeren voor een speciale academische korting op een Evernote Business-account. Ook als je een 'niet-traditionele' student bent, kan je onderwijsinstelling in aanmerking komen. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen!

Meestal, een professioneel account gericht op teams, bevat Evernote Business functies die te vinden zijn in de Premium-prijscategorie, terwijl het extra teamgerichte tools biedt.

Dat maakt dit een aantrekkelijke deal om uit te zoeken of je een student, leraar, ouder of beheerder bent.

Academische korting

Image
Image

Evernote Business is mogelijk beschikbaar voor in aanmerking komende instellingen. In het verleden waren deze kortingen wel 75%.

Over Evernote Business in vergelijking met andere abonnementen

Evernote biedt gratis, Premium en Business-abonnementen die verschillende toegang bieden tot de desktop-, mobiele en online versies van de populaire notitie-app.

  • Het gratis account is een algemene notitieoplossing voor persoonlijk of incidenteel gebruik.
  • Premium kost ongeveer $ 5 USD per maand en is geweldig voor individuele ondernemers en andere professionals. Het biedt waardevolle extra's, waaronder PDF-annotaties, doorzoekbare tekst in afbeeldingen en wachtwoordvergrendeling.
  • Evernote for Business bevat alles wat Premium doet en nog wat. Dit niveau is normaal gesproken ongeveer $ 10 USD per maand en is geweldig voor teams, of in dit geval klassen en studiegroepen. Met de korting kunnen jij of je school daarom ongeveer $ 2,50 USD per persoon per maand betalen. Nogmaals, alle kortingspercentages zijn onderhevig aan de huidige aanbiedingen van Evernote.

Hoe de korting wordt toegekend

Deze korting vereist dat jij of je school het volledige bedrag van de eerste betaling beta alt, met een tegoed dat met terugwerkende kracht wordt toegepast. Daarna wordt 25% van de rekeningen in rekening gebracht voor alle volgende betalingen, bijvoorbeeld dankzij de 75% korting.

Privacyproblemen

Evernote heeft een beleid met betrekking tot minderjarigen waarmee school moet instemmen. In principe zijn scholen verantwoordelijk voor het bekendmaken van privacyoverwegingen aan hun leerlingen.

De Evernote-sites waarnaar in dit artikel wordt gelinkt, zullen u met deze informatie in contact brengen. Scholen nemen ook de verantwoordelijkheid op zich om ervoor te zorgen dat gebruikers van het product onder toezicht staan van voogden, ouders en/of schoolbeheerders.

Evernote kan zelfs scholen vragen om toestemmingsformulieren te verstrekken, dus dit is zeker iets waar je naar wilt kijken, om er zeker van te zijn dat het werkt voor jouw organisatie, en uiteindelijk voor je leerlingen en hun voogden.

Geschiktheidsoverzicht

Terwijl geïnteresseerden de hoofdsite van Evernote zouden moeten bezoeken voor de volledige voorwaarden en details, zijn hier de algemene richtlijnen om in aanmerking te komen.

Je moet op zoek zijn naar deze korting voor ten minste 5 gebruikers.

Evernote bepa alt op de site waarnaar net hieronder is gelinkt:

"Kwalificerende onderwijsinstellingen worden gedefinieerd als openbare of particuliere K-12, beroepsschool, correspondentieschool, religieuze onderwijsschool, junior college, hogeschool, universiteit of wetenschappelijke of technische school, graadverlenende school of universiteit die is georganiseerd en wordt uitsluitend geëxploiteerd met het doel om zijn ingeschreven studenten les te geven en is niet gelieerd aan een particuliere of openbare onderneming of zakelijke entiteit. Scholen voor het verlenen van diploma's moeten niet minder dan het equivalent van twee jaar voltijdstudie vereisen; scholen moeten zijn geaccrediteerd door een accreditatiebureau dat nationaal wordt erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs of, in het geval van openbare K-12-instellingen, erkend of goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs van de staat waarin het zich bevindt."

Om je aan te melden, moet je de naam van de school, contactgegevens, de website van de school en andere details of documentatie opgeven.

Houd er rekening mee dat je mogelijk wordt gevraagd om eerst een Evernote-account in te stellen om deze korting aan te vragen.

Vind de exacte vereisten, inclusief het beleid met betrekking tot minderjarigen en hoe instellingen ouderlijke toestemming moeten verkrijgen voor kinderen onder de 13 jaar, door deze Evernote for Schools-site te bezoeken, die je mogelijk naar een Evernote for Business-bericht leidt.

Aanbevolen: