Anker PowerLine II Lightning Cable Review: een kleurrijke, duurzame kabel

Inhoudsopgave:

Anker PowerLine II Lightning Cable Review: een kleurrijke, duurzame kabel
Anker PowerLine II Lightning Cable Review: een kleurrijke, duurzame kabel
Anonim

Bottom Line

De Anker PowerLine II Lightning-kabel lijkt erg op de officiële Apple-kabel, maar is duurzamer en heeft meer kleuropties, allemaal voor een lagere prijs.

Anker PowerLine II

Image
Image

We hebben de Anker PowerLine II gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Anker PowerLine II-kabel is Anker's kijk op een standaard Lightning-kabel die een mooie functieset biedt, zonder de overheadkosten, of de toeters en bellen van liefhebber gevlochten kabels. Met zijn beschermende rubberen coating, versterkte verbindingen, kleuropties en de beloften van opvallende duurzaamheid, is dit zeker geen strikt budgetkabel. Maar het is ook een stuk goedkoper dan de officiële Apple-kabel. Lees verder om te zien hoe we het ontwerp en de duurzaamheid uiteenzetten, maar het volstaat te zeggen dat dit een geweldige kabel is.

Image
Image

Ontwerp: Strak, met een paar unieke details

Op het oppervlak is de PowerLine II gewoon een gladde, met rubber beklede kabel die veel van dezelfde ontwerpdetails heeft als een standaard, officiële Lightning-kabel. De versterkte uiteinden die zich om de metalen connectoren wikkelen, zijn een mooie mix tussen "afgerond" en "vierkant", wat betekent dat ze niet vast komen te zitten aan randen zoals de hoek van een bureau of bijzettafel.

Wat je beta alt voor de extra paar dollar is een graad meer duurzaamheid en een prettig gevoel op het rubber.

Het Anker-logo is mooi en subtiel, in het rubber aan de USB-A-kant gedrukt, wat een goede blik is in ons boek, omdat het nergens de aandacht op vestigt buiten de egale kleur. We hebben een helder, snoepappelrood getest met een zachte, matte afwerking, wat echt een opvallende kleur is. Je kunt ook kiezen voor een subtieler wit of zwart, of een helder koningsblauw. Dit is een enigszins standaard selectie van kleuren voor Lightning-kabels van derden, maar het is veel meer dan je krijgt buiten het standaard, officiële wit.

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: solide, een opvallende eigenschap voor deze kabel

Anker heeft veel tijd, moeite en geld gestoken in het versterken van de duurzaamheid van hun kabels. De PowerLine II is geen uitzondering. Het heeft de draden aan de binnenkant versterkt om een extra beschermingslaag te geven buiten het buitenste rubber. Anker beweert zelfs dat je tot 175 pond trekkracht kunt ondersteunen. We hebben dit niet geprobeerd met de PowerLine II, maar we hebben de kabel wel een paar keer hard getrokken en hebben hem ongeveer een week lang door het belsignaal gehaald. We kunnen met zekerheid zeggen dat de duurzaamheid top is, vooral gezien het zo'n flexibele, rubberen kabel is.

Het heeft de draden aan de binnenkant versterkt om een extra beschermingslaag te geven buiten het buitenste rubber. Anker beweert zelfs dat je tot 175 pond trekkracht kunt ondersteunen.

Anker-lab test de kabel voor 12.000 bochten en beweert dat deze twaalf keer duurzamer is dan de eerste generatie PowerLine en andere vergelijkbare kabels. Ze beloven zelfs dat hij er langer als nieuw uit zal zien dan de laatste generatie PowerLine-kabels. Ze hebben voldoende vertrouwen in deze build en bieden een levenslang vervangingsplan, met enkele beperkingen. Het komt allemaal neer op een indrukwekkende Lightning-kabel.

Image
Image

Bottom Line

Toen Apple met het Lightning-kabelprotocol uitkwam, veroorzaakte dit enige frustratie bij mensen die oudere Apple-kabels hadden. Maar het leidde er wel toe dat een hele nieuwe groep externe fabrikanten naar certificering van Apple streefde. Anker zorgt ervoor dat vrijwel al hun kabels MFi-gecertificeerd zijn, en de PowerLine II heeft ook deze belofte. We ontdekten dat de laadstabiliteit geweldig was, en zelfs sneller opladen mogelijk maakte met stenen met een hoger wattage. Het is belangrijk op te merken dat de laadsnelheid wordt bepaald door de steen, niet door de kabel, maar als je het juiste stroomsterkteniveau hebt, krijg je de snelheden. We ontdekten ook dat als je de Powerline II eenmaal hebt aangesloten, deze een stabiele verbinding biedt, vreemd genoeg stabieler dan zelfs de officiële Apple-kabel.

Kenmerken en accessoires: slechts een kleine extra inbegrepen in de doos

In tegenstelling tot het PowerLine+-assortiment, krijg je geen luxe hoesjes of iets dergelijks. In plaats daarvan bevat Anker een veelzijdige kleine kabelbinder in de doos. Dit is je standaard klittenband, maar er is een klein lipje uitgesneden dat het aan de kabel bevestigt wanneer het wordt uitgepakt, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. Hierdoor is deze kabel gemakkelijk te wikkelen voor reis- en transportdoeleinden. Buiten dit, en de mooie, zachte rubberen textuur die klitten vermijdt, is er echt niet veel meer hier. Wat je ziet is wat je krijgt met deze kabel.

Anker bevat een veelzijdige kleine kabelbinder in de doos. Dit is je standaard klittenband, maar er is een klein lipje uitgesneden waarmee het aan de kabel wordt bevestigd wanneer het wordt uitgepakt, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen.

Bottom Line

De prijs voor deze 3-voet kabel zit precies in het midden van het assortiment. Je kunt deze kabel normaal gesproken op Amazon vinden voor ongeveer $ 13 bij MSRP, dat is $ 5 of zo minder dan de officiële Apple-kabel, maar ongeveer $ 5 meer dan het goedkoopste aanbod van AmazonBasics. Waar je voor beta alt met de extra paar dollar, is een graad meer duurzaamheid en prettig aanvoelend rubber. In ons boek zijn deze upgrades het beetje extra geld waard.

Concurrentie: enkele basiskeuzes

AmazonBasics-kabels: De standaard rubberen lijn van AmazonBasics lijkt hier erg op en voelt aan, tot en met de kleurselectie, maar je krijgt niet helemaal hetzelfde niveau van duurzaamheid als de PowerLine II.

Officiële Apple: De officiële Lightning-kabel van Apple is een stuk duurder voor een lagere duurzaamheid, maar officiële compatibiliteit is een verkoopargument.

Anker PowerLine+: De PowerLine+ serie van de eerste generatie geeft je iets minder duurzaamheid, maar heeft een beter design, look en feel met gevlochten nylon en interessante kleurensets.

Uitstekende duurzaamheid en flitsende kleuren voor een redelijke prijs

Anker is een merk dat kwaliteit levert voor een stevige prijs, en dat is bij PowerLine II ook echt het geval. Je krijgt een solide Lightning-kabel met uitstekende duurzaamheid, een flitsende reeks kleuren en een mooi premium gevoel. Met de toegevoegde opname van een hoogwaardige kabelbinder, krijgt u bijna alle vakjes aangevinkt voor een hoogwaardige Lightning-kabelvervanging.

Specs

  • Productnaam PowerLine II
  • Product Merk Anker
  • MPN B01N8W1EAE
  • Prijs $12.99
  • Gewicht 0,64 oz.
  • Kleur Zwart, Wit, Rood of Blauw
  • Lengte 3 ft
  • Bouwmateriaal Rubber
  • MFI gecertificeerd? Ja
  • Levensduur garantie

Aanbevolen: