Nintendo Switch OLED krijgt kleurrijke, op Splatoon geïnspireerde vernieuwing

Nintendo Switch OLED krijgt kleurrijke, op Splatoon geïnspireerde vernieuwing
Nintendo Switch OLED krijgt kleurrijke, op Splatoon geïnspireerde vernieuwing
Anonim

Voor degenen die denken dat Nintendo te veel afhankelijk is van personages uit de jaren tachtig, betreed de lieve dwazen die het Splatoon-universum bevolken, een franchise die in 2015 is ontstaan.

De derde editie van de mega-populaire serie wordt volgende maand gelanceerd, en Nintendo viert de release door een gloednieuwe Switch-console klaar te maken om vlak ervoor te worden verzonden, de onhandig genoemde Nintendo Switch-OLED Model Splatoon 3 Edition.

Image
Image

Dit is de eerste cosmetische opfrissing van de OLED-switch van vorig jaar, liefkozend de "SWOLED" genoemd, en de nieuwe buitenkant is net zo kleurrijk en vreemd als de games die hem inspireerden.

Er is hier genoeg voor Splatoon-fans, waaronder blauwe en gele Joy-Con-controllers versierd met populaire personages en een wit dok bedekt met veelbetekenende graffiti.

Anders is de console dezelfde die vorig jaar werd gelanceerd: een standaard Switch-model met een hip, iets groter OLED-scherm. Nintendo brengt ook een op Splatoon gerichte Nintendo Switch Pro-controller en een kleurrijke draagtas uit, maar je moet ze apart kopen.

Vreemd genoeg wordt Splatoon 3 niet met het systeem meegeleverd. In het verleden gooide het bedrijf meestal de referentiegame in de strijd met deze speciale editie-consoles.

De derde versie van deze door inktvis geïnspireerde "shooter" belooft een versterkte campagne voor één speler, een 4v4-multiplayermodus met tal van nieuwe kaarten en een gloednieuwe coöperatieve modus genaamd Salmon Run.

De console wordt uitgebracht op 26 augustus, vóór Splatoon 3, die op 9 september wordt gelanceerd.

Aanbevolen: