Wat u moet weten voordat u GPS bestelt met een huurauto

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten voordat u GPS bestelt met een huurauto
Wat u moet weten voordat u GPS bestelt met een huurauto
Anonim

Als je op reis bent en de weg niet weet in een stad, is een GPS-apparaat voor in de auto handig. Ze zijn niet standaard in de meeste huurauto's, maar je kunt ze wel aanvragen, meestal tegen een extra vergoeding. Met duidelijke navigatie-instructies ha alt u het meeste uit uw tijd, of u nu voor zaken of plezier reist. In de meeste gevallen geeft u aan dat u de GPS-optie wilt wanneer u een auto reserveert, of u nu online of telefonisch boekt.

Image
Image

Bottom Line

Hertz gaat met haar GPS-diensten een stap verder dan andere autoverhuurbedrijven met het Hertz NeverLost-systeem. De Neverlost Navigator+ is beschikbaar in de meeste grote markten, terwijl de NeverLost Magellan GPS beschikbaar is in alle andere markten. De NeverLost Navigator+ is een draagbaar smartphone-achtig systeem dat GPS-rijinstructies, reisgidsen, een taalvertaler en re altime ETA bevat. Binnenlands en internationaal bellen en Wi-Fi zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. De NeverLost Magellan GPS biedt routebeschrijvingen, handsfree bellen, reisgidsen en een draagbare wandelmodus. De NeverLost-service is beschikbaar op reservering wanneer u een voertuig boekt.

Avis waar2

Het Avis where2-systeem gebruikt Garmin GPS-ontvangers om u te helpen bij het vinden van hotels, restaurants en bedrijven. Ze bieden verkeerswaarschuwingen in meer dan 100 steden en alternatieve routes om u altijd de snelste route te geven. De Garmin-eenheid van Avis biedt handsfree bellen, zolang uw telefoon Bluetooth heeft. Het geeft ook stapsgewijze verbale aanwijzingen.

Met Avis where2 kunt u uw reis vooraf online plannen door uw agenda te downloaden naar een beveiligde SSD-geheugenkaart. Je steekt de kaart in je where2 unit wanneer je de auto opha alt. Vraag de where2 aan wanneer u uw voertuig boekt en vol vertrouwen in een nieuwe stad reist. Er zijn kosten verbonden aan de service.

Nationaal

National biedt verhuur GPS-toestellen op basis van de populaire Garmin GPS-toestellen. Deze ontvangers hebben een eenvoudige touchscreen-interface met automatische routeberekening naar elke bestemming. Tekst-naar-spraak biedt gesproken aanwijzingen en de navigator bevat gedetailleerde kaarten en interessante plaatsen zoals hotels, benzinestations, restaurants, geldautomaten en toeristische bestemmingen.

De ontvangers bevatten ook een one-touch-functie voor retouraanwijzingen voor het huren van een auto, zodat u de auto gemakkelijk kunt inleveren. GPS-apparaten zijn extra apparatuur en zijn beschikbaar tegen een vergoeding.

Bottom Line

Enterprise's GPS-navigatiesystemen bieden een aangepaste versie van de Garmin 265W. Deze GPS-eenheid bevat tekst-naar-spraak-instructies en handsfree bellen met Bluetooth-technologie. De meeste Enterprise-luchthavenlocaties bieden het GPS-systeem aan, of het kan op elk moment worden gereserveerd met een autoreservering. Er is een extra toeslag per dag voor de unit.

Budget en Alamo

Budget en Alamo bieden beide het Garmin where2-systeem (hetzelfde als Avis) aan tegen een optioneel tarief per dag. Bezoek de Budget- of Alamo-website voor meer informatie.

Alle grote autoverhuurbedrijven bieden een soort optionele GPS-service, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. De meeste GPS-apparaten zijn gereserveerd wanneer u uw voertuig boekt, en er is niet altijd veel informatie beschikbaar voor die tijd. Een snel telefoontje naar de autoverhuurlocatie zou u specifieke antwoorden moeten geven op uw vragen over de beschikbaarheid van GPS.

Aanbevolen: