Help! Ik ben mijn Nintendo Network-ID of wachtwoord vergeten

Inhoudsopgave:

Help! Ik ben mijn Nintendo Network-ID of wachtwoord vergeten
Help! Ik ben mijn Nintendo Network-ID of wachtwoord vergeten
Anonim

Het vergeten van je Nintendo Network ID-gebruikersnaam of -wachtwoord zal je niet voor altijd buitensluiten. Nintendo begrijpt dat je tientallen aanmeldingen en wachtwoorden moet onthouden, en het bedrijf biedt een hersteltool om je vergeten ID op te halen en je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe u uw Nintendo Network ID kunt ophalen

Image
Image

Als je al bent aangemeld bij Nintendo Network en je ID of naam alleen maar wilt opfrissen, open dan het gebruikersselectiemenu van je Wii U. Uw ID wordt in het oranje weergegeven onder uw bijnaam. Open op de Nintendo 3DS het Systeeminstellingen menu en tik op Nintendo Network ID SettingsUw ID wordt weergegeven op het aanmeldingsscherm, onder uw bijnaam.

Bezoek de Nintendo Network ID Retrieval-pagina en volg de aanwijzingen daar als je geen toegang meer hebt tot je account omdat je je Nintendo Network ID niet meer weet.

Hoe u uw Nintendo Network-wachtwoord kunt resetten

Als je problemen hebt met het onthouden van het wachtwoord dat je in eerste instantie hebt gebruikt om je account te beveiligen, ga dan naar de Nintendo Network Tijdelijk wachtwoord-pagina. Voer het e-mailadres in dat je aan je ID hebt gekoppeld en Nintendo stuurt je een tijdelijk wachtwoord.

Nadat u zich hebt aangemeld met het tijdelijke wachtwoord, wijzigt u uw wachtwoord in iets permanenters.

Vink de Remember Me optie aan wanneer je je aanmeldt bij Nintendo Network, en je bent automatisch een maand ingelogd. Gebruik deze optie niet als meerdere mensen je apparaat delen of als je speelt op een apparaat dat niet van jou is of zich in een openbare ruimte bevindt.

Aanbevolen: