De 6 beste manieren om televisie te kijken in je auto

Inhoudsopgave:

De 6 beste manieren om televisie te kijken in je auto
De 6 beste manieren om televisie te kijken in je auto
Anonim

Het concept van televisie op afspraak, waarbij kijkers hun leven moesten plannen rond een specifiek zendtijdstip, is aan het verdwijnen. Binge-watching-tv op streamingdiensten is waar het om is, en er is geen reden waarom je je eetbuien zou moeten stoppen alleen omdat het tijd is om in de auto te springen.

De opkomst van streaming televisie en mobiele tv in auto's

Zelfs als het traditionele kijkcijfer voor televisie da alt, neemt het aantal online kijkers toe.

In feite bleek uit de 9e editie van Deloitte's Digital Democracy Survey dat, hoewel abonnementen op kabel- en satelliettelevisie de favoriete methode van televisiekijken blijven voor generatie X, de babyboomers en oudere mensen, jongere millennials de focus bijna hebben verlegd volledig naar streamingbronnen.

Of we nu in de ether kijken, via internet of waar dan ook, het feit is dat we kijken. Het aantal televisiekijkers is de afgelopen jaren zelfs naar mobiele apparaten gekeerd en Netflix heeft aangetoond dat bingewatchen de nieuwe norm is.

Natuurlijk vertalen al deze trends zich gemakkelijk van de woonkamer naar de weg, waar je een keuze kunt maken uit een aantal verschillende manieren om live, time-shifted of zelfs opgenomen televisie-inhoud te bekijken. Hier zijn zes van de beste manieren om tv te kijken in je auto:

DVD/Blu-Ray

Image
Image

Het lijkt misschien laaghangend fruit, maar fysieke media zoals dvd's en Blu-Rays vormen nog steeds de gemakkelijkste manier om je favoriete televisieprogramma's onderweg te binge.

Hoewel uit onderzoek is gebleken dat tv-kijkers sterk de voorkeur geven aan het huren van inhoud boven het kopen van fysieke media, v alt er iets te zeggen voor het gemak van het pakken van een dvd- of Blu-Ray-boxset als je de deur uitgaat. Als je je bijzonder ijverig voelt, kun je zelfs de favoriete serie van je kind in een onopvallende schijfportemonnee stoppen en in de auto laten.

Terwijl tv-kijken op dvd of Blu-Ray niet live is en het gepaard gaat met het sjouwen met fysieke media als een soort holbewoner, zijn dvd-spelers in de auto tegenwoordig heel gemakkelijk te vinden. Of als je geen zin hebt om nieuwe hardware te kopen, kun je altijd een oude laptop aansluiten op een op het dak gemonteerd scherm en hem goed noemen.

Lokale televisie-uitzendingen

Image
Image

Als live-tv meer jouw stijl is, is het mogelijk om in je auto naar lokale televisie-uitzendingen te kijken. Het is meer werk dan een dvd erin stoppen en het goed noemen, en je krijgt te maken met interferentie van gebouwen en andere voertuigen, maar dat hoort allemaal bij het avontuur.

Om live televisie-uitzendingen in je auto te bekijken, heb je drie dingen nodig: een HD-tv-antenne die lokale zenders kan binnenhalen, een display en een tuner.

Het scherm en de tuner zijn eenvoudig als je een 12V-televisie kunt vinden die aan je behoeften voldoet, maar de antenne kan een probleem zijn. Om de beste resultaten te krijgen, moet je hem aan de buitenkant van je voertuig monteren, wat niet voor bangeriken is.

Hoewel er op zuignap gemonteerde HDTV-antennes voor auto's bestaan, zul je waarschijnlijk een beetje moeten graven om er een te vinden. U krijgt waarschijnlijk de beste resultaten met een antenne van hoge kwaliteit die technisch is ontworpen voor gebruik in campers, maar rondrijden met zoiets op uw dak kan voor grappige blikken van uw medeautomobilisten zorgen.

Satelliettelevisie

Image
Image

In tegenstelling tot lokale televisie-uitzendingen, maar net als satellietradio, heb je een speciale mobiele satellietantenne en een abonnement nodig als je satelliet-tv in je auto wilt kijken.

Het belangrijkste nadeel is dat je misschien geen signaal kunt krijgen als je omringd bent door veel hoge gebouwen, maar de keerzijde is dat je minder snel serviceonderbrekingen ervaart als je weggaat op een lange roadtrip waar lokale televisie misschien niet beschikbaar is.

Satellietschotels die zijn ontworpen voor gebruik op voertuigen zijn meestal bedoeld voor campers, maar er zijn slankere, plattere ontwerpen op de markt verschenen. Dit is misschien nog steeds niet iets dat u op uw dak wilt, maar het is een optie.

DVR-streaming

Image
Image

De wonderen van cloud DVR betekenen dat je misschien je in de tijd verschoven shows onderweg kunt bekijken. Het belangrijkste probleem is bandbreedte, omdat je een soort mobiele dataverbinding nodig hebt om dit te laten werken.

Voordat je op pad gaat en begint met streamen, wil je wat onderzoek doen naar hoe je cloud-DVR samenwerkt met je data-abonnement. Sommige providers behandelen verschillende soorten gegevens anders, dus het kan zijn dat u al dan niet duidelijk bent.

De andere optie is om je fysieke DVR te pakken en mee te nemen. Dit omvat de bedrading in een omvormer en het gebruik van uw DVR in uw auto, net zoals u dat thuis zou doen, dus u wilt er zeker van zijn dat het echt zal werken zonder dat het op een kabel is aangesloten voordat u op pad gaat.

Live televisie streamen

Image
Image

Als je thuis kabeltelevisie of zelfs een antenne hebt, kun je live televisie van die bron naar elk apparaat met internetverbinding streamen. Dat betekent dat je live televisie kunt streamen van je huis naar je auto als je over de juiste apparatuur beschikt.

Slingbox is een optie waarmee je live televisie kunt streamen van je huis naar je auto, op voorwaarde dat je een mobiele internetverbinding hebt. Dit omvat twee hoofdcomponenten: een Slingbox aangesloten op uw kabel- of satellietverbinding thuis, en een mobiele internetverbinding zoals een mobiele hotspot of vastgebonden smartphone.

Plex is een andere optie die je kunt gebruiken om onderweg live televisie te streamen. Dit vereist een kabelabonnement of antenne, een computer met een HDTV-tunerkaart en een abonnement op Plex Pass. U kunt dezelfde opstelling ook gebruiken om films en muziek van uw thuiscomputer naar uw auto te streamen.

Videodiensten streamen

Image
Image

Streamingdiensten zijn ook afhankelijk van een mobiele internetverbinding, en ze kunnen dwars door je data-abonnement heen, maar ze bieden ook de grootste hoeveelheid inhoud. Diensten zoals Netflix, Amazon Prime en Hulu bieden de beste manieren om je favoriete programma's te binge-watchen tijdens een lange roadtrip.

Sommige streamingdiensten laten je zelfs een aantal afleveringen downloaden naar je mobiele apparaat, zodat je ze onderweg kunt bekijken, zelfs als je je internetverbinding verliest.

Met andere streamingdiensten, zoals YouTube TV en Sling TV, kun je live televisie kijken via een dataverbinding. Deze diensten kunnen ook veel data gebruiken, maar ze vertegenwoordigen wel een manier om live tv te kijken zonder een gigantische antenne op je dak te schroeven.

Aanbevolen: