Mobiele tv kijken in uw auto

Inhoudsopgave:

Mobiele tv kijken in uw auto
Mobiele tv kijken in uw auto
Anonim

Wat te weten

  • Als u in uw auto naar lokale televisie-uitzendingen wilt kijken, hebt u een beeldscherm, een tv-tuner en een antenne nodig.
  • Als je satelliet-tv in je auto wilt kijken, heb je een speciale schotelantenne nodig, die duur is.
  • Als je streaming content in je auto wilt bekijken, heb je een mobiele dataverbinding en een mobiel apparaat nodig. Als u dit doet, worden uw gegevens echter opgeslokt.

Of je nu in stijl reist in je camper of de gezinsminivan met de kinderen, niets helpt om die eindeloze kilometers weg zoals multimedia-entertainment te verminderen. En hoewel muziek en dvd's - of Blu-ray-schijven als je daar zin in hebt - geweldig zijn, kan mobiele tv de mix afwisselen.

Image
Image

Live streaming televisie in een auto

Diensten zoals Sling TV, YouTube TV en andere zijn niet specifiek ontworpen voor gebruik in auto's, maar vormen wel de gemakkelijkste manier om onderweg live televisie te kijken. Je hebt een mobiele dataverbinding nodig om deze diensten te gebruiken, en veel televisie kijken via een mobiele dataverbinding kan je maandelijkse toewijzing snel opeten.

Live streaming televisie kijken in uw auto is net zo eenvoudig als u aanmelden voor een service zoals Sling TV, YouTube TV, PS Vue, Xfinity Stream of DirecTV Now en de bijbehorende app downloaden voor uw telefoon of tablet. Je kunt dan kijken op je mobiele apparaat, of zelfs casten naar een groter scherm op het dak als je dat hebt.

Voor diensten zoals Xfinity Stream en DirecTV Now krijg je toegang tot de inhoud die je ziet op je kabel- of satelliet-tv-abonnement thuis.

Lokale televisie in uw auto

Als je in je auto naar dezelfde lokale televisie-uitzending wilt kijken als thuis, heb je drie basiscomponenten nodig:

  • Een soort videoweergave
  • Een televisietuner
  • Een antenne

Met een mobiel videosysteem in uw auto is live televisie kijken in uw auto eigenlijk vrij eenvoudig. Je bent waarschijnlijk ingesteld wat betreft de weergave, dus je hoeft alleen maar te controleren of je bestaande scherm extra invoer ondersteunt. Als dat niet het geval is, hebt u een soort externe splitter of ingangsselector nodig. Veel videohead-units ondersteunen echter verschillende ingangen, net als op het dak en op de hoofdsteun gemonteerde schermen.

De tuner is het onderdeel dat een over-the-air signaal ontvangt en dit omzet in iets dat je scherm kan weergeven. In de Verenigde Staten heb je een ATSC-tuner nodig die digitale uitzendingen met hoge resolutie kan ontvangen.

Sommige tuners hebben ingebouwde antennes, die de gemakkelijkste manier bieden om onderweg tv te ontvangen. Een externe antenne trekt echter meestal zwakkere signalen. Als u zich in een gebied bevindt dat niet in de buurt is van zendantennes, is een goede omnidirectionele externe antenne een must. Er zijn echter veel plaatsen waar u helemaal geen OTA-signalen kunt ontvangen.

Net als bij terrestrische radio bieden OTA-tv-signalen een beperkt bereik. Dus voor een lange autorit kun je deze signalen slechts een uur opvangen, afhankelijk van de locatie van het station ten opzichte van je route.

Satelliettelevisie in uw auto

De volgende optie om draadloos tv te kijken in je auto is een satellietontvanger. Deze optie biedt u dezelfde kanalen als thuis met een satellietabonnement, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u buiten het bereik van een lokale televisiezender rijdt.

Het nadeel van satelliettelevisie in je auto is dat je een speciale schotelantenne nodig hebt, en die zijn niet goedkoop. Deze speciale schalen waren aanvankelijk verkrijgbaar in een grote koepelvormige configuratie die eigenlijk alleen geschikt was voor campers, maar dat is niet langer het geval.

Naast de koepelvormige schotels die al lang beschikbaar zijn, kunt u nu een mobiele schotelantenne krijgen in een platte configuratie die op het dak van vrijwel elk voertuig kan worden gemonteerd. Deze platte satellietschotels kosten echter duizenden dollars, wat een behoorlijk forse investering is om alleen maar tv te kijken in je auto.

Aanbevolen: