Hoe de opmerkingenfunctie in Microsoft Word te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de opmerkingenfunctie in Microsoft Word te gebruiken
Hoe de opmerkingenfunctie in Microsoft Word te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Markeer de tekst waarop u wilt reageren, ga naar het tabblad Review en selecteer Nieuwe opmerking. Typ de opmerking. Klik op het document om terug te keren.
  • Om een opmerking te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Reactie verwijderen. Om opmerkingen te verbergen, selecteert u het menu Show Markup en schakelt u Comments. uit
  • Om te reageren op een opmerking, selecteer je het Reply icoon. Om zonder opmerkingen af te drukken, gaat u naar Review, selecteert u No Markup en drukt u het document af zoals gewoonlijk.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u opmerkingen over documenten in Microsoft Word kunt toevoegen, verbergen, verwijderen en afdrukken. Instructies hebben betrekking op Word 2019 tot en met 2007, Word Online en Word voor Microsoft 365.

Een nieuwe Microsoft Word-opmerking invoeren

De mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen aan Microsoft Word-documenten is een van de handigste functies van het programma. In omgevingen met meerdere gebruikers biedt het een gemakkelijke en effectieve manier om samen te werken en commentaar te leveren op documentconcepten. Maar zelfs individuele gebruikers vinden de functie handig voor het toevoegen van notities en herinneringen.

Een opmerking toevoegen aan een Word-document:

  1. Markeer de tekst waarop u wilt reageren.
  2. Ga op het lint naar het tabblad Review en selecteer New Comment.

    Image
    Image
  3. Typ uw opmerking in het veld dat in de rechtermarge verschijnt. Het bevat uw naam en een tijdstempel dat zichtbaar is voor anderen.

    Image
    Image
  4. Om je opmerking te bewerken, klik je op het opmerkingenveld en breng je de wijziging aan.

  5. Klik ergens in het document om verder te werken.

Andere mensen kunnen de opmerkingen die je in een document achterlaat wijzigen als ze bewerkingsrechten hebben.

Reacties verwijderen, verbergen, beantwoorden en afdrukken

Zodra u een opmerkingenreeks in een Word-document start, kunt u ervoor kiezen deze te verwijderen, verbergen, afdrukken of erop te antwoorden.

Verwijder een reactie

Om een opmerking te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de opmerking en selecteert u Reactie verwijderen. Of selecteer de opmerking en selecteer in het Review paneel Reactie verwijderen.

Image
Image

Verberg alle reacties

Om de opmerkingen van een document te verbergen, gaat u naar het tabblad Review, selecteert u de Show Markup vervolgkeuzepijl en schakelt uuit Opmerkingen.

Als u bestaande opmerkingen tijdelijk wilt verbergen in Word 2016 en Word 2013, kiest u No Markup in het vak Display for Review.

Image
Image

Reageren op opmerkingen

Om op een opmerking te reageren, selecteert u het Reply-pictogram onder de opmerking of klikt u met de rechtermuisknop op de opmerking en kiest u Reply to Comment.

Image
Image

Druk het document af zonder commentaar

Om het document zonder opmerkingen af te drukken, gaat u naar het tabblad Review en selecteert u No Markup. Druk het document vervolgens af zoals u gewend bent.

Aanbevolen: