RHA T20i in-ear monitors (Gen. 2) Review: pas uw luisterervaring aan

Inhoudsopgave:

RHA T20i in-ear monitors (Gen. 2) Review: pas uw luisterervaring aan
RHA T20i in-ear monitors (Gen. 2) Review: pas uw luisterervaring aan
Anonim

Bottom Line

De RHA T20i in-ear monitors (Gen. 2) bieden een uitstekende geluidskwaliteit, robuuste bouwkwaliteit en een breed scala aan opties waarmee u uw luisterervaring kunt aanpassen, voor een scherpe prijs.

RHA T20i In-Ear Monitors (Gen. 2)

Image
Image

We hebben RHA T20i in-ear monitors (gen. 2) gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Er zijn veel opties voor de audiofiel die onderweg is, en de RHA T20i In-Ear Monitors (Gen.2) is misschien wel een van de beste bedrade in-ear-opties die beschikbaar zijn. Ze bieden een uitstekende geluidskwaliteit, een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, een uitstekende bouwkwaliteit en zijn comfortabel genoeg voor urenlang aangenaam luisteren. Deze kwaliteit is echter niet goedkoop en plaatst ze in de lastige positie om te moeten concurreren met draadloze oordopjes. Kan de T20i concurreren met zijn draadloze neven?

Image
Image

Ontwerp: Premium bouwkwaliteit

Alles aan de T20i Gen. 2 schreeuwt om hoogwaardige techniek en design. Er is veel aandacht besteed aan details om ervoor te zorgen dat deze oordopjes bestand zijn tegen de tand des tijds en intensief gebruik. De oorstukken zijn gemaakt van spuitgegoten roestvrij staal. Dit zorgt er niet alleen voor dat de oorstukjes extreem duurzaam zijn, maar dat ze ook uitzonderlijk goed in het oor passen.

Deze duurzame constructie strekt zich uit tot de vormbare oorhaken, buitengewoon dikke en sterk aanvoelende koorden en tot elk gewricht in de koorden. De 3,5 mm-aansluiting is even robuust, is gemaakt van metaal en heeft een veermechanisme dat is ontworpen om de onvermijdelijke degradatie te voorkomen die bekabelde verbindingen doorgaans ondergaan. Deze oordopjes zijn duidelijk ontworpen om jaren mee te gaan en zijn bestand tegen allerlei soorten misbruik.

De hoogwaardige roestvrijstalen constructie van de oorstukken voelt prettig en geruststellend aan op de huid op een manier die plastic gewoon niet kan evenaren.

Een nadeel van dit stevige ontwerp is het bijbehorende gewicht. Voor oordopjes zijn deze dingen zwaar, en de enorme massa van de kabel heeft de vervelende neiging om de oordopjes uit je oren te slepen. Dit kan natuurlijk worden verbeterd door de kabel aan je kleding te bevestigen met de meegeleverde clip, maar het volume en het gewicht zijn geen wenselijke kwaliteit in oordopjes, het punt is compactheid. Je zult ze zeker in het meegeleverde etui willen dragen, omdat ze niet gemakkelijk in een zak kunnen worden gestopt.

De inline-besturingsdongle is erg eenvoudig en typische volumeregelingen, afspelen/pauzeren en activering van de virtuele assistent kunnen er allemaal mee worden geactiveerd, hoewel we ontdekten dat deze vaak vreemd onbetrouwbaar en niet-reagerend was. Dit is gedeeltelijk te wijten aan hoe moeilijk het is om de bedieningselementen alleen op de tast te vinden en te bedienen, aangezien de knoppen niet duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Een van de grootste verkoopargumenten van de T20i Gen. 2 is de opname van zoveel aanpassingsopties. Ongeacht de vorm en grootte van je oren, er moet een optie zijn die bij ze past, en de toevoeging van verschillende stijlen helpt je luisterervaring te optimaliseren. De toevoeging van bas-, referentie- en treble-filters is ook een welkome toevoeging.

Image
Image

Comfort: luxe voor je oren

De hoogwaardige roestvrijstalen constructie van de oorstukken voelt aangenaam en geruststellend aan op de huid op een manier die plastic gewoon niet kan evenaren. Het spuitgegoten metaal past precies in je oren, en de T20i Gen. 2 heeft een aantal andere kenmerken om het comfort en de pasvorm te verbeteren; vormbare, over-ear haken en een breed scala aan meegeleverde oorstukken zorgen voor maximale compatibiliteit met een verscheidenheid aan oren. We konden uren achter elkaar luisteren zonder onze oren te belasten.

Image
Image

Geluidskwaliteit: Werkelijk uitstekend

We waren verrast door hoe geweldig de T20i Gen. 2 eigenlijk klinkt. Deze oordopjes reproduceren audio met bijna onberispelijke nauwkeurigheid en leveren een uitstekende luisterervaring. Ze benaderen de geluidskwaliteit van een over-ear-koptelefoon niet helemaal, maar wat oordopjes betreft, zou het moeilijk zijn om het beter te doen dan deze. De tonen zijn helder en helder, van het pittige, bevredigende basbereik tot rinkelende hoge tonen. We waardeerden het gevoel van diepte en ruimte dat de T20i Gen. 2 bood in vergelijking met andere oordopjes.

Deze oordopjes reproduceren audio met bijna onberispelijke nauwkeurigheid en leveren een uitstekende luisterervaring.

Net als bij hun pasvorm kan het geluid van de T20i Gen. 2 ook worden aangepast. De meegeleverde extra audiofilters en oorstukken kunnen worden gebruikt om uw luisterervaring aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Het effect is subtiel maar merkbaar, hoewel we de voorkeur gaven aan de midden-van-de-weg-referentiestijlfilters boven de bas- of treble-opties.

Audiokwaliteit voor handsfree communicatie met de ingebouwde microfoon was erg goed. De gesprekken waren helder en duidelijk, waardoor de T20i een goede optie is voor forenzen en iedereen die beide handen vrij moet hebben tijdens het praten.

Image
Image

Prijs: Steil, maar terecht

Met een adviesprijs van $ 190 is de T20i Gen. 2 niet goedkoop, zelfs niet gezien het feit dat hij regelmatig te vinden is voor ongeveer 25% korting op die prijs. De hoge bouwkwaliteit, aanpassingsmogelijkheden en uitstekende geluidskwaliteit rechtvaardigen echter de kosten. Je zou goedkopere oordopjes kunnen kopen en geen vreselijke ervaring hebben, maar aangezien de T20i Gen. 2 langer meegaat dan goedkope, dunne oordopjes, zou je op de lange termijn heel goed vergelijkbare bedragen kunnen uitgeven.

Dit zijn echter geen triviale spontane aankopen, en als je snel je oordopjes kwijtraakt, kunnen deze enige angst veroorzaken. Ze zijn ook bedraad, wat een belangrijk nadeel is gezien het aantal uitstekende draadloze opties die nu beschikbaar zijn. Dat gezegd hebbende, levert de T20i Gen. 2 een bijna ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor oordopjes en, als geluidskwaliteit een prioriteit is, zijn ze de investering waard.

RHA T20i in-ear monitors (Gen. 2) vs. Panasonic ErgoFit

Hoe goed de T20i-oordopjes ook zijn, ze zijn niet voor iedereen. Goedkopere opties kunnen zoals de Pansonic ErgoFit een acceptabele geluidskwaliteit bieden ten koste van een inferieure bouwkwaliteit en comfort voor een kleine fractie van de prijs. Je kunt een paar ErgoFit-oordopjes pakken voor $ 10 of minder, en hoewel ze niet de echte audio of bouwkwaliteit van de RHA's leveren, presteren ze redelijk goed. Als je geen hardcore audiofiel bent en geen draagbare luisterervaring nodig hebt die studiogetrouwheid benadert, bespaar jezelf dan honderdtachtig dollar en pak een paar ErgoFits.

Top oordopjes

De T20i Gen.2 oordopjes zijn een gemakkelijke aanbeveling voor de veeleisende luisteraar die onderweg is. Hun enige echte nadeel is hun prijs, en hun relatieve omvang en gewicht in vergelijking met typische oordopjes, maar dat is gemakkelijk te vergeven gezien hun uitstekende bouwkwaliteit, geluidskwaliteit en aanpasbaar comfort. Dit zijn de nieuwe highwater-markeringen voor bedrade oordopjes.

Specs

  • Productnaam T20i In-Ear Monitors (Gen. 2)
  • Product Merk RHA
  • UPC 202027
  • Prijs $190.00
  • Gewicht 0,69 lbs.
  • Productafmetingen 1,97 x 0,79 x 53,15 inch.
  • Bedraad/Draadloos Bedraad
  • Garantie 3 jaar

Aanbevolen: