Ring kondigt zijn Next-Gen Security Hub aan, de Alarm Pro

Ring kondigt zijn Next-Gen Security Hub aan, de Alarm Pro
Ring kondigt zijn Next-Gen Security Hub aan, de Alarm Pro
Anonim

Smart home-bedrijf Ring heeft de volgende generatie van zijn beveiligingsproduct aangekondigd, de Alarm Pro en de Ring Protect Pro-bewakingsservice.

Het bedrijf introduceerde de Alarm Pro tijdens het Amazon Devices & Service livestream-evenement, met details op zijn blog.

Image
Image

De Alarm Pro dient als thuisbasis voor een Ring Alarm-beveiligingssysteem, omdat het alle verschillende sensoren en camera's op één centrale locatie verbindt. Het apparaat ondersteunt ook de nieuwe Ring Protect Pro-abonnementsservice, waardoor advertentieblokkering, inhoudfiltering en andere beveiligingsfuncties mogelijk zijn.

De nieuwe processor, de Ring Edge, kan video's die lokaal met Ring-camera's zijn gemaakt, opslaan en verwerken. Gebruikers kunnen deze functie gebruiken door de meegeleverde microSD-kaart van 64 GB in de Alarm Pro te plaatsen en te selecteren welke camera ze willen aansluiten.

Volgens Ring kan een microSD-kaart van 64 GB ongeveer 47 uur aan video opslaan.

De Alarm Pro heeft een ingebouwde eero 6 wifi-router die een snelle en betrouwbare verbinding met alle apparaten biedt. Volgens The Verge is de eero 6-router in staat tot 900 Mbps over een oppervlakte van 1.500 vierkante voet. Gebruikers kunnen de eero-router beheren met de officiële app van de service.

Image
Image

Ring introduceerde ook zijn Virtual Security Guard-service. Klanten kunnen Rapid Response, een professioneel beveiligingsbedrijf, betalen om hun Ring-camera's visueel te bewaken. Early adopters krijgen de service voor een beperkte tijd gratis voordat er daarna $ 99 per maand in rekening wordt gebracht.

De Ring Alarm Pro is momenteel beschikbaar voor pre-order, met bundels vanaf $ 249,99. De bundels worden geleverd met verschillende contactsensoren, een range extender en een bewegingsdetector.

Aanbevolen: