Lenovo kondigt nieuwe ThinkPad X1 Extreme Gen 4 aan

Lenovo kondigt nieuwe ThinkPad X1 Extreme Gen 4 aan
Lenovo kondigt nieuwe ThinkPad X1 Extreme Gen 4 aan
Anonim

Lenovo voegt een nieuw model toe aan zijn Extreme-lijn met de aankomende ThinkPad X1 Extreme Gen 4, beginnend bij ongeveer $ 2.500 en gepland voor release in augustus.

In een persbericht zegt Lenovo dat de nieuwe Windows 10-laptop "meer kracht, betere connectiviteit en uitgebreide configuratie-opties levert als antwoord op de vraag van de klant." Als u op zoek bent naar de best mogelijke prestaties, kunt u net zo hoog gaan als een 11e generatie Intel Core i9 H-serie processor met een optioneel Intel vPro-platform.

Image
Image

Een hybride koelsysteem dat wordt gebruikt in modellen die zijn geconfigureerd met NVIDIA RTX, maakt gebruik van een grote dampkamer met traditionele warmtepijpen om alles soepel te laten verlopen.

De ThinkPad X1 Extreme Gen 4 bevat een 4K-resolutie 16-inch, 16:10 Dolby Vision HDR-scherm met een helderheid tot 600 nit. U kunt ook opties toevoegen voor fabriekskleuren en aanraak- en penfuncties.

GPU-keuzes omvatten de NVIDIA GeForce RTX 3050Ti, NVIDIA RTX 3060, RTX 3070 of RTX 3080. Een Dolby Atmos-luidsprekersysteem is ook inbegrepen voor verbeterde entertainmentwaarde en communicatiehelderheid.

Extra functies zijn onder meer Intel Wi-Fi 6E, evenals een optioneel 5G draadloos WAN voor internetverbindingen, en een standaard 90Wh-batterij biedt tot 10,7 uur gebruik zonder stekker. U kunt tot 64 GB DDR4-geheugen en tot 2 TB M.2 PCIe Gen 4 SSD's voor opslag kiezen.

Voor de veiligheid gebruikt het systeem een TPM 2.0-chip, een geïntegreerde vingerafdruklezer en een Kensington 12 mm nano-slotslot.

Hoewel ThinkPad X1 Extreme Gen 4 begint rond de $ 2.500, is er geen huidige informatie over hoe verschillende hardware-opties die basisprijs zullen beïnvloeden.

Aanbevolen: