Leer hoe u iMovie-titels gebruikt

Inhoudsopgave:

Leer hoe u iMovie-titels gebruikt
Leer hoe u iMovie-titels gebruikt
Anonim

Titels zijn handig voor het introduceren van je video, ondertitels en annotaties, het identificeren van sprekers, aftiteling en meer. In iMovie zijn er verschillende titels, waarvan er vele kunnen worden aangepast en aangepast.

Klik op de T-knop om toegang te krijgen tot de titels, waardoor het titelvenster wordt geopend met alle vooraf gemaakte titelsjablonen van iMovie.

Naast de hierboven getoonde titels zijn er ook verschillende gestileerde, thematische titels beschikbaar wanneer u een iMovie-thema instelt voor uw project.

Titels toevoegen aan een iMovie-project

Image
Image

Het toevoegen van een titel is net zo eenvoudig als het selecteren en slepen naar het deel van je video waar je het wilt toevoegen. U kunt de titel bovenop een bestaande videoclip plaatsen, of u kunt deze voor, na of tussen videoclips plaatsen.

Als je een titel toevoegt aan een leeg deel van je project, moet je er een achtergrond voor selecteren.

De lengte van iMovie-titels wijzigen

Image
Image

Zodra een titel in uw project staat, kunt u de lengte aanpassen door het einde of begin te slepen. U kunt de timing ook wijzigen door te dubbelklikken om het infovenster te openen en het aantal seconden dat u de titel op het scherm wilt in het vak Duur in te typen.

Een titel kan maar zo lang zijn als de video eronder, dus het kan zijn dat je de lengte van de videoclips of de achtergrond achter je titel moet aanpassen voordat je deze verlengt.

In het infovenster kun je de titel ook in- of uitfaden, of je kunt het type titel dat je gebruikt wijzigen.

Titels verplaatsen binnen een iMovie-project

Image
Image

Het is eenvoudig om een titel binnen uw iMovie-project te verplaatsen en te wijzigen waar deze begint en eindigt. Selecteer het gewoon met het handje en sleep het naar de nieuwe locatie.

Bewerk titeltekst in iMovie

Image
Image

Bewerk de tekst van uw titel door erop te klikken in het voorbeeldvenster. Als u het lettertype van de titel wilt wijzigen, klikt u op Show Fonts Het iMovie-lettertypepaneel biedt een vereenvoudigde keuze uit negen lettertypen, formaten en kleuren. U kunt het ook gebruiken om de uitlijning van uw titeltekst aan te passen, of om deze vet, omlijnd of cursief te maken. Als je meer keuzes wilt voor de lettertypen en lay-out, kijk dan in het systeemlettertypepaneel, dat je toegang geeft tot alle lettertypen die op je computer zijn geïnstalleerd en meer keuzes kunt maken over de letter- en regelafstand.

Aanbevolen: