Beste gratis plug-ins voor Windows Media Player 12

Inhoudsopgave:

Beste gratis plug-ins voor Windows Media Player 12
Beste gratis plug-ins voor Windows Media Player 12
Anonim

Windows Media Player 12 maakt deel uit van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10. Het accepteert software-plug-ins van derden, net als eerdere versies van Windows Media Player. Ze voegen meestal nieuwe opties toe of verbeteren bestaande ingebouwde functies. Hier zijn enkele van de beste gratis plug-ins die zijn ontworpen voor digitale muziektaken.

Windows Media Player Plus

De Windows Media Player Plus-plug-in kan worden gezien als meer een toolbox dan een bepaalde add-on. Het bevat veel tools om Windows Media Player 12 te verbeteren. Als u bijvoorbeeld geavanceerde metadata-informatie wilt bewerken, biedt de Tag Editor Plus-tool u verschillende opties. Het bewerken van ingesloten albumhoezen is slechts één optie: u kunt een afbeelding voor een nummer rechtstreeks bekijken, wijzigen of verwijderen.

Je kunt ook andere handige taken uitvoeren met Windows Media Player Plus, zoals schijfnummering, het WMP-programma stoppen of sluiten nadat een afspeellijst is afgelopen, of het configureren om het nummer te onthouden dat je aan het spelen was de volgende keer dat je WMP start.

Deze gratis plug-in wordt sterk aanbevolen als je een reeks handige tools wilt toevoegen voor het organiseren en afspelen van digitale muziek.

WMP-sleutels

Image
Image

Het probleem met de meeste jukebox-software, inclusief Windows Media Player 12, is dat de sneltoetsen die ze gebruiken normaal gesproken niet configureerbaar zijn. Als u echter de plug-in WMP Keys installeert, heeft u plotseling een manier om WMP 12-sneltoetsen aan te passen. Niet elke sneltoets kan worden aangepast met behulp van WMP-toetsen, maar de gebruikelijke, zoals Afspelen/Pauze, Volgende/Vorige en Vooruit/achteruit scannen kunnen worden gewijzigd.

Als je graag sneltoetsen gebruikt om repetitieve taken te versnellen, maar niet van de standaardinstellingen houdt, dan is WMP Keys een handige plug-in om te gebruiken.

Lyrics-plug-in

Image
Image

Lyrics Plug-In is het type add-on dat de meest populaire manier is om het nut van Windows Media Player 12 uit te breiden. In plaats van alle woorden tegelijk weer te geven, zoals sommige songtekstplug-ins doen, is deze toevoeging -on gebruikt getimede songteksten, zodat je de woorden in re altime op het scherm ziet terwijl het nummer wordt afgespeeld.

Lyrics Plug-in gebruikt hiervoor een online database, dus je hebt internettoegang nodig om het te gebruiken.

Directshow-filters

Directshow Filters voegt ondersteuning toe voor FLAC, OGG Vorbis en andere formaten. Hoewel deze open-source codecs geen echte plug-ins voor Windows Media Player zijn, overbruggen ze de compatibiliteitskloof. Als je ze installeert, is het mogelijk om FLAC-bestanden rechtstreeks af te spelen in WMP 12.

Naast het afspelen van FLAC-bestanden zonder ze naar een verliesgevend formaat te hoeven converteren, voegt Directshow Filters ook ondersteuning toe voor Ogg Vorbis-, Theora-, Speex- en WebM-audioformaten.

Aanbevolen: