ProCase MacBook Pro 13 Case Review: een no-nonsense budgetcase

Inhoudsopgave:

ProCase MacBook Pro 13 Case Review: een no-nonsense budgetcase
ProCase MacBook Pro 13 Case Review: een no-nonsense budgetcase
Anonim

Bottom Line

De ProCase MacBook Pro 13 Case is niet duur, maar past slecht en biedt nauwelijks bescherming voor je laptop.

ProCase MacBook Pro 13 rubberen harde hoes Shell Cover

Image
Image

We hebben de ProCase MacBook Pro 13 Case gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je gewoon op zoek bent naar een no-nonsense hoes voor je MacBook Pro en er zo min mogelijk aan wilt uitgeven, zou je de MacBook Pro 13-hoes van ProCase kunnen overwegen, die verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren. Een slanke, lichtgewicht, rubberen schaal zorgt voor een eenvoudig ontwerp, hoewel de bescherming op zijn best als oppervlakkig kan worden gekarakteriseerd.

De slechte kwaliteit van de bescherming en het ontbreken van een geavanceerd ontwerp wordt weerspiegeld in de prijs. Het is geen grote waarde, want hoewel het goedkoop is, krijg je precies waar je voor beta alt.

Om deze case te testen, hebben we hem op een compatibele 13-inch MacBook geplaatst en er dagen mee gereisd om het beschermingsniveau te evalueren en hoe hij bestand is tegen slijtage.

Image
Image

Ontwerp: ongecompliceerd, maar ook onpraktisch

Met een superslanke schaal is deze koffer aangenaam licht en voegt hij geen gewicht toe aan uw lading. De zachte, rubberen coating heeft een gladde afwerking en biedt een strakke stijl, maar verder biedt het niet veel bescherming tegen oppervlakkige krassen en schaafwonden.

Het rubber trekt ook tonnen stof aan en het stof v alt op tegen een donkere kleuroptie zoals zwart, wat we bij onze tests hebben gebruikt. Het vertoont ook vingerafdrukken en krassen na een paar dagen gebruik.

Een probleem dat we tegenkwamen, was dat het onderste stuk niet goed op de laptop paste.

Het tweedelige ontwerp klikt op de bovenkant en schuift op de onderkant van de laptop, waarbij elk stuk zijn eigen precieze uitsparingen biedt voor gemakkelijke toegang tot alle poorten. Er zijn ook twee rijen ventilatie aan de onderkant om je MacBook koel te houden. Een probleem dat we tegenkwamen, was dat het onderste stuk niet goed op de laptop paste - het bleef wegglijden of op zijn plaats schuiven tijdens het transport. Voor een laptophoes is dit een groot nadeel, zo niet een regelrechte dealbreaker.

Een uniek kenmerk is de siliconen toetsenbordcover, die is ontworpen om uw toetsen te beschermen tegen gemorste dranken, stof, kruimels en meer. We ontdekten dat het niet perfect op het toetsenbord paste en ook niet alle toetsen bedekte. Misschien is het beter dan helemaal geen toetsenbordbescherming, maar als dit iets is waar je echt om geeft, dan kun je waarschijnlijk beter een aparte hoes van hogere kwaliteit kopen die nauwkeuriger past.

Image
Image

Configuratieproces: eenvoudig, maar geen eenmalige deal

Toen we de bedekte ProCase eenmaal uitpakten, was er weinig setup nodig. We hebben het bovenste stuk op de bovenkant van onze laptop geklikt en de andere helft op de onderkant geschoven. Toen plaatsten we de siliconen hoes op het toetsenbord en we waren klaar.

Het enige voorbehoud? Omdat het onderste stuk de neiging heeft om eraf te glijden, heb je misschien de behoefte om ermee door te gaan, alleen om te beseffen dat het nooit volledig aan de onderkant van de laptop zal worden vastgemaakt.

De bescherming ervan kan op zijn best als oppervlakkig worden gekarakteriseerd.

Prijs: Goedkoop, maar je krijgt waar je voor beta alt

Deze case is te koop voor $ 16,99, wat het een zeer goedkope optie maakt. In een markt waar laptopkoffers aanzienlijk in prijs variëren, is het verfrissend om een optie als ProCase's MacBook Pro 13-hoes te vinden die voor zo'n redelijke prijs wordt verkocht, zelfs als deze enkele gebreken vertoont.

Image
Image

Concurrentie: veel budgetopties

Als het gaat om betaalbare laptoptassen, is er eigenlijk een overvloed aan andere opties, die we niet allemaal hebben getest.

De Se7enline Matte Plastic Hard Cover voor ditzelfde MacBook-model ($ 22,99) biedt een even strak ontwerp en biedt handige extra's zoals een schermbeschermer, een toetsenbordafdekking en stofpluggen voor de computerpoorten. De Fintie-beschermhoes ($ 18,99) biedt meer duurzaamheid en de Kasillo MacBook Pro-hoes ($ 11,99) is nog goedkoper.

Het lijkt erop dat ze allemaal dezelfde hoofdset functies bieden, hoewel je misschien zult merken dat de Fintie-beschermhoes de grootste waarde heeft - hij past beter op je MacBook en is gemaakt van duurzamere materialen van hoge kwaliteit.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste MacBook Pro-hoesjes die momenteel op de markt zijn.

offert veel functionaliteit voor een lage prijs

De ProCase MacBook Pro 13 Case biedt alleen extreem lichte bescherming voor laptops en past niet goed. Het trekt ook een puinhoop van stof, vingerafdrukken, vegen en krassen op de behuizing aan. We raden je aan wat meer uit te geven voor een duurzamere hoes die stevig aan je laptop blijft zitten.

Specs

  • Productnaam MacBook Pro 13 rubberen harde hoes Shell Cover
  • Product Merk ProCase
  • Prijs $15.99
  • Gewicht 5,3 oz.
  • Productafmetingen 12 x 18,4 x 0,5 inch.
  • Kleur Zwart, Grijs, Helder Roze, Helder Groen, Kristal, Donkerblauw, Frost Clear, Glitter Roze, Goud, Paars, Rose Goud, Hemelsblauw, Teal, Turkoois, Roze, Regenboog, Rood, Zilver
  • Compatibiliteit MacBook Pro 13 met Retina-display en met/zonder Touch Bar (2016-modellen en nieuwer)

Aanbevolen: