Thule Paramount 24L Daypack Review: eenvoudig, maar toch bevredigend stoer

Inhoudsopgave:

Thule Paramount 24L Daypack Review: eenvoudig, maar toch bevredigend stoer
Thule Paramount 24L Daypack Review: eenvoudig, maar toch bevredigend stoer
Anonim

Bottom Line

De Thule Paramount 24L Daypack-tas is een ruime en duurzame tas met een spartaans ontwerp. Hoewel het geen schoonheidswedstrijden zal winnen, is het ongeëvenaard voor buitenavonturiers.

Thule Paramount 24L dagrugzak

Image
Image

We hebben de Thule Paramount 24L Daypack gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Er is niets erger dan buiten vast te zitten in de regen en geen opties om je terug te trekken. De Thule Paramount 24L Daypack is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer bescherming tegen Moeder Natuur en tegelijkertijd hun kostbare elektronica willen beschermen. Een nylon buitenkant, waterbestendige afwerking en interne "Safe Edge" schuimbescherming zorgen er allemaal voor dat de Paramount Daypack zowel duurzaam als ruim is. Dat gezegd hebbende, dit is niet de tas voor jou als je op zoek bent naar iets dat stijlvol genoeg is om mee naar kantoor te nemen.

Image
Image

Stijl: een lelijk eendje

Je kunt het net zo goed uit de weg ruimen: de Thule Paramount Daypack is een beetje een lelijk eendje. Met een gelaste rubberen onderkant, een twijfelachtig lichtblauw palet aan de binnenkant en een oprolbaar compartiment waardoor het eruitziet als een lelijke rugzak, is de Daypack niet voor zakelijke professionals. De tas is erg bedoeld voor het buitenleven en voor mensen die op zoek zijn naar iets duurzaams dat bestand is tegen de elementen. Het blijken precies die eigenschappen te zijn waar de Paramount Daypack in uitblinkt.

Image
Image

Duurzaamheid: robuust aan de buitenkant

We houden van een tas die tegen een stootje kan, en de Daypack doet dat van binnen en van buiten. Een buitenkant van 420D nylon, in combinatie met een waterbestendige afwerking, zorgt voor een stevige tas die klaar is om je spullen veilig te houden als ze in de regen worden betrapt. En hoewel we die gelaste panelen aan de onderkant bekritiseren omdat ze lelijk zijn, doen ze er ook goed aan om de vorm van de tas te behouden.

De grootste en belangrijkste kenmerken van de Paramount zijn de duurzaamheid.

De binnenkant van de dagrugzak houdt de verdediging hoog, met rubberen voering en schuimvulling die ze beschrijven als "Safe Edge" - een semi-rigide ondersteuningskussen dat uitstekend is voor randbescherming en schokken en stoten absorbeert. Ondanks dat de laptop- en tablethoezen aan de binnenkant niet altijd veilig aanvoelen, is de vulling indrukwekkend en overleeft elke hoeveelheid tasmisbruik. Het ontbreken van veilige compartimenten is echter een nadeel.

Bekijk onze gids voor het kopen van een laptop.

Image
Image

Ontwerp: een spartaanse ervaring

De grootste en belangrijkste kenmerken van de Daypack zijn de duurzaamheid, dus we zijn niet geschokt dat het de compartimentering en veiligheid van andere tassen mist. Zowel de tablethoes als het laptopvak zorgen ervoor dat objecten kunnen schuiven en een paar keer hebben we geconstateerd dat objecten die in de hoes zijn opgeborgen uit hun houder zijn gekomen. En hoewel het voorvak met ritssluiting drie interne rits- en meshvakken heeft, voelden ze niet bijzonder nuttig aan. Onze telefoon paste niet eens in het ene gevoerde vak aan de bovenkant.

Schuim op de rugzakriemen is een van de meest comfortabele die we hebben gebruikt.

We zijn ook verbaasd over de keuze om een kofferhandvat en een tweerichtingsopening net onder het handvat toe te voegen, omdat de borstriemen niet verwijderbaar zijn of verborgen kunnen worden. Je zou het op die manier kunnen dragen, maar de riemen zitten gewoon in de weg ondanks plastic clips om ze aan elkaar te binden.

Lees onze veiligheidstips voor laptops.

Image
Image

Comfort: gemakkelijk, luchtig

Ondanks het handvat van de koffer is de Paramount Daypack redelijk comfortabel om te dragen en mee te slepen. De met schuim beklede borstriemen passen zich aan een brede schaal aan, passen zelfs rond onze brede schouders, terwijl ze comfortabel blijven als ze worden belast. Het schuim op de riemen van de rugzak is een van de meest comfortabele die we hebben gebruikt, wat goed is omdat je waarschijnlijk zware dingen zult dragen met een tas als deze.

Bekijk onze gids voor de beste laptoptassen die je vandaag kunt kopen.

Image
Image

Bottom Line

Het is vrij duidelijk dat de adviesprijs van $ 129,95 te danken is aan de duurzaamheid en veerkracht van de dagrugzak. Andere tassen die we onlangs in een vergelijkbare prijsklasse hebben bekeken, bieden meer functies of betere opbergmogelijkheden, maar die tassen missen de duurzaamheid die de Thule Paramount Daypack biedt. Dit is absoluut een tas voor wie op zoek is naar inhoud boven stijl.

Concurrentie: Nylons in oorlog

Het 420D-nylon van de Thule Paramount en het zware nylon van de InCase ICON-rugzak 840D zijn rivalen voor de categorie duurzame tassen, beide met 'ballistisch nylon'. Het nylon van de ICON-rugzak is eigenlijk dezelfde bescherming die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt vóór de uitvinding van Kevlar als een methode om granaatscherven te weerstaan.

Beide zijn waterbestendig, maar het is belangrijk om in de namen en labels van deze soorten nylon te duiken om te begrijpen wat ze betekenen. De "D" in beide soorten nylon verwijst naar denier, een maatstaf voor dichtheid of dikte. Het nylon van de Thule-tas staat vermeld als 420D, en dat verwijst naar het gewicht van de stof in grammen. Het hogere getal betekent soms een sterkere stof, maar niet altijd. Het verwijst meer naar het gewicht van het garen dat in het nylon wordt gebruikt.

Beide zijn sterk genoeg om de elementen te weerstaan, maar de rubberen binnenkant van de Thule-tas lijkt een aanzienlijk lager denier-getal te hebben dan wat in een rugzak zou moeten passen om te wandelen (meestal tussen 450-600). Dat lijkt erop te wijzen dat het minder duurzaam nylon heeft dan de ICON, maar nogmaals, dat betekent misschien niet dat de ene sterker is dan de andere.

Gebouwd om lang mee te gaan, klaar voor de klus

De Thule Paramount 24L Daypack is een stevige tas die bedoeld is om meer mee te nemen dan het kleine frame doet vermoeden, terwijl hij tegelijkertijd bescherming en weerstand biedt. Hoewel het niet de meest veelzijdige tas op de markt is, maakt het dit zowel van binnen als van buiten goed met comfort en bescherming. Als u op zoek bent naar een tas die u kunt gebruiken en misbruiken, zoek dan niet verder dan de Thule Paramount Daypack.

Specs

  • Productnaam Paramount 24L dagrugzak
  • Product Merk Thule
  • SKU 3202035
  • Prijs $129.95
  • Gewicht 2,2 lbs.
  • Productafmetingen 11,6 x 10 x 20,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Type materiaal 420D Nylon
  • Verwijderbare bandjes Nee
  • Garantie Beperkte levensduur

Aanbevolen: