Twelve South BookBook V2 MacBook Case Review: een slim ontwerp

Inhoudsopgave:

Twelve South BookBook V2 MacBook Case Review: een slim ontwerp
Twelve South BookBook V2 MacBook Case Review: een slim ontwerp
Anonim

Bottom Line

De Twelve South BookBook V2 MacBook Case is een high-end hybride van een laptoptas en shell, en een goede keuze voor diegenen die hun MacBook verborgen willen houden in het zicht.

Twelve South BookBook V2 MacBook-hoes

Image
Image

We hebben de Twelve South BookBook V2 MacBook-hoes gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek bent naar een laptoptas of sleeve, is functionaliteit essentieel. Bent u het type ongevalsgevoelig en heeft u een beschermhoes nodig? Of ben je het vergeetachtige type en heb je een onopvallende koffer nodig die niet opv alt als je je laptop op de stoel van je auto laat liggen? Als het iets als het laatste is, is de Twelve South BookBook V2-hoes misschien het product voor jou.

We hebben deze case getest om de kwaliteit van de materialen te evalueren, alle beloofde functies te hebben gecontroleerd en overwogen voor wie dit product het meest geschikt is.

Image
Image

Design: praktisch, vintage chic

Een interessante hybride van een laptophoes en hoes, de Twelve South BookBook V2 is ontworpen om eruit te zien als een voorzichtig gebruikt vintage boek. Het is beschikbaar voor 12-inch MacBooks, 13-inch MacBooks (het model dat we hebben getest) en 15-inch MacBooks.

Het product heeft een buitenkant van echt leer en een binnenkant van zacht microvezel, waardoor je laptop wordt beschermd tegen krassen. Je kunt de BookBook dichtritsen om hem tussen de twee boekomslagen met harde kaft te bevestigen en hem overal mee naartoe te nemen. Het is een beetje groot om in een standaard rugzak te passen, maar het is aantoonbaar licht genoeg om onderweg met de hand te dragen.

Til het tabblad met het label 'BoekBoek' omhoog en je zult een verborgen documentvak vinden.

De hoes heeft twee elastische banden die aan de binnenhoeken zijn bevestigd en die u over de hoeken van uw scherm kunt schuiven als u de BookBook als afdekking wilt gebruiken en hem aan wilt houden terwijl u op uw laptop werkt. Het pluche interieur houdt de computer geïsoleerd en de versterkte hoeken absorberen de impact van stoten en vastlopen.

In het BookBook zit een discreet extra vak voor papierwerk. Til het tabblad met het label "BookBook" op en je zult een verborgen documentvak vinden.

Vanuit een esthetisch perspectief hielden we niet van de faux-vintage boeklook. Maar dat is een kwestie van smaak, en misschien wint het praktische hier de strijd - het ontwerp zorgt wel voor een slimme vermomming. We denken dat het misschien wel overtuigend genoeg is om je autoruiten te sparen als je dit per ongeluk op je passagiersstoel laat liggen.

Image
Image

Configuratieproces: zo eenvoudig als maar kan

Dit product vereist weinig tot geen installatie. Zodra je het product hebt uitgepakt, is het klaar voor gebruik. En gelukkig past dit product op bijna elk MacBook Pro-model van de juiste maat, recent of niet.

Image
Image

Prijs: erg duur voor een laptophoes

Voor zoveel unieke kwaliteiten als het Twelve South BookBook biedt, kunnen we het hoge prijskaartje moeilijk over het hoofd zien. Deze case is te koop voor $ 79,99, wat het absoluut een van de duurdere laptophoezen maakt die er zijn. Ook al voelt het echte leer erg premium aan, toch vinden we het prijskaartje te hoog voor het product dat je krijgt.

Het biedt een slimme vermomming voor je dure elektronica.

Maar als het je belangrijkste doel is om een koffer te vinden die je laptop met succes verbergt voor dieven, dan is deze prijs misschien redelijk. Per slot van rekening is $ 80 een druppel op een gloeiende plaat vergeleken met wat u zou uitgeven om een gestolen computer te vervangen.

Competitie: Twelve South BookBook V2 vs. MOSISO PU-lederen hoes

De BookBook is een hoogwaardige, hoogwaardige hoes die je MacBook kan beschermen tegen oppervlakkige slijtage en een slimme vermomming is voor je dure elektronica. Voor een prijskaartje van $ 79,99 kun je echter een hoes vinden met veel meer bescherming dan dit product biedt (we raden aan te kijken naar plastic omhulsels met valbescherming op de hoeken).

Dat gezegd hebbende, als je de BookBook V2 overweegt, komt dat waarschijnlijk omdat je meer esthetiek wilt dan stevige bescherming. Als dat het geval is, zou je de MOSISO PU-lederen hoes kunnen overwegen, die een vergelijkbaar vintage boekontwerp biedt voor slechts $ 22,99. We hebben dit product niet echt getest om een zij-aan-zij vergelijking te maken, maar het belangrijkste verschil is dat de BookBook van echt leer is gemaakt en de MSIS van PU-leer (leerachtig plastic) - het is veel goedkoper, maar je kunt ook een scherpe daling van materialen verwachten.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste MacBook Pro-hoesjes die momenteel op de markt zijn.

Een slim ontworpen, eersteklas leren tas die je het beste in de uitverkoop kunt kopen

De Twelve South BookBook V2 is een geweldige high-end hoes om je MacBook te begeleiden, en als je van de vintage-esthetiek houdt, dan zijn de constructie en materialen van deze hoes moeilijk te verslaan. Maar het is erg duur voor zo'n eenvoudig product, dus u zult moeten beslissen of het unieke ontwerp voldoende verkoopargument voor u is.

Specs

  • Productnaam BookBook V2 MacBook-hoes
  • Productmerk Twelve South
  • Prijs $79,99
  • Gewicht 1,05 lbs.
  • Productafmetingen 13 x 9,3 x 1,3 inch.
  • Kleur vintage leer
  • Compatibiliteit 13-inch MacBook Pro met Thunderbolt 3/USB-C (2016-modellen en nieuwer) en 13-inch MacBook Air Retina (2018-modellen en nieuwer)

Aanbevolen: