Beste 7 duurzame telefoonhoesjes

Inhoudsopgave:

Beste 7 duurzame telefoonhoesjes
Beste 7 duurzame telefoonhoesjes
Anonim

Wat gebeurt er met je telefoonhoesje als je het niet meer nodig hebt? Hoewel we dol zijn op de stijl en bescherming die smartphonehoesjes bieden voor onze delicate iPhones en Samsungs, is de trieste waarheid dat deze plastic en siliconen hoesjes vaak in de prullenbak belanden als we ze niet langer nodig hebben. Als je de planeet wilt beschermen, is het tijd om te overwegen over te stappen op een duurzaam telefoonhoesje. Duurzame koffers zijn, in tegenstelling tot hun voorgangers, gemaakt van gerecycled of organisch materiaal en gaan binnen enkele maanden volledig kapot zonder vervuiling achter te laten. Ze beschermen je telefoon precies zoals een traditioneel hoesje dat zou doen, maar dan zonder het plastic.

Er is het afgelopen jaar een groot aantal duurzame telefoonhoesjes op de markt gekomen, maar hoe weet je welke het beste zijn en welke echt milieuvriendelijk zijn? We hebben de beste duurzame telefoonhoesjes beoordeeld, op zoek naar hoesjes die biologisch afbreekbaar, stijlvol, duurzaam en ergonomisch zijn. Hier zijn enkele van de beste hoesjes voor je telefoon, zodat je genoeg keuze hebt voor een product dat zowel voor je telefoon als voor de planeet zorgt.

Beste algemeen: URBAN ARMOR GEAR UAG Outback

Image
Image

Een van de beste allrounders voor elke telefoon is de Urban Armor Gear UAG Outback, de eerste biologisch afbreekbare serie van het merk. Vanuit een duurzaam perspectief vinden we het prettig dat zowel de koffer als alle verpakkingen volledig biologisch afbreekbaar zijn. De behuizing zelf is gemaakt van een plantaardig bioplastic en de verpakking is ook plasticvrij, gemaakt van gerecycled karton en inkt op basis van soja. De Outback beschermt zowel het milieu als je telefoon, met een ergonomisch ontwerp dat zowel slank als duurzaam is - hij voelt zacht aan maar voldoet ook aan militaire v altestbescherming, zodat je telefoon bestand is tegen vallen en ongelukken. Je hebt ook een verhoogde afschuining om de camera extra te beschermen.

Het is duurzaam genoeg om je telefoon buitenshuis of tijdens het wandelen of sporten te beschermen, maar het is ook perfect voor dagelijks gebruik. We zouden graag zien dat het kleurengamma wordt uitgebreid om meer dan een handvol ingetogen keuzes te bieden, maar het is verder een van de beste duurzame telefoonhoesjes die momenteel op de markt zijn.

Beste ontwerp: Pela-telefoonhoes

Image
Image

We vinden het geweldig dat de Pela Phone Case volledig milieuvriendelijk is - al hun hoesjes zijn 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen vuilstortplaats zullen opruimen als je ze niet meer gebruikt. Pela bewijst ook dat milieuvriendelijke producten stijlvol kunnen zijn, met koffers die worden aangeboden in een reeks esthetisch aangename kleuren en ontwerpen, waaronder speciale edities voor dieren in het wild om geld in te zamelen voor goede doelen in de natuur.

Het Pela-ontwerp is slank, gemakkelijk vast te pakken en duurzaam. Hun koffers zijn gemaakt van een materiaal genaamd Flaxstic, samengesteld uit vlasstro-scheven en plantaardige biopolymeren. Het voldoet ook aan de overheidsnormen voor composteerbaarheid en is vrij van ongewenste chemicaliën die vaak worden aangetroffen in kunststoffen, zoals BPA en ftalaten. Met tal van coole ontwerpen en prachtige kleuren, kun je met trots winkelen dat een deel van je aankoop naar het goede doel gaat, en je telefoonhoesje helpt het milieu. We raden echter aan om voor een donkerder gekleurde behuizing te gaan, omdat sommige gebruikers melden dat de lichtere kleuren gemakkelijk vlekken kunnen maken.

"Met zoveel aardse kleuren en coole ontwerpen, plus hun gevarieerde steun aan goede doelen, zijn de Pela-koffers ideaal voor iedereen die op zoek is naar een slanke en stijlvolle hoes." - Katie Dundas, freelance technisch schrijver

Beste voor Google: WĀKE-telefoonhoesje

Image
Image

De Google Pixel staat bekend om zijn innovatieve ontwerp, dus het is logisch om hem te combineren met een even creatief telefoonhoesje. De WĀKE-hoes, van Lifeproof, is gemaakt van 85% gerecycled plastic uit de oceaan. In overeenstemming met het oceaanthema is de hoes ook ontworpen met een prachtig verhoogd golfpatroon op de achterkant. Het ziet er stijlvol uit, maar het maakt de case ook comfortabel om vast te houden en vast te houden. Een dollar van elke verkoop gaat naar een non-profitorganisatie naar keuze in de oceaan.

De case is slank en past precies op je Pixel, waardoor hij veilig blijft, dankzij een valbestendigheid van maximaal twee meter. Het is ook QI-compatibel voor draadloos opladen en het is gemakkelijk om het aan en uit te doen. Momenteel zijn er slechts twee kleurkeuzes voor de Pixel, een zwarte en zee-egelpaars. Het is ook iets duurder dan andere merken, maar deze case zal iedereen aanspreken die het bewustzijn van plasticvervuiling in onze oceanen wil vergroten, een belangrijk wereldwijd probleem.

Meest veelzijdig: Casetify Custom Compostable Eco Friendly Phone Case

Image
Image

De Casetify Custom Compostable is een stijlvolle en sterke hoes die je genoeg opties biedt om hem te personaliseren zoals jij dat wilt. Vanuit een ontwerpperspectief kun je de kleur selecteren, je naam of initialen toevoegen en de tekst plaatsen waar je maar wilt - het is erg leuk en zal zeker het jongere publiek aanspreken. Er zijn ook tal van felle kleuren om uit te kiezen.

De koffers zelf zijn gemaakt van een combinatie van bamboe, maïszetmeel en pellets, allemaal organische materialen die binnen een paar maanden nadat ze zijn weggegooid 100% zullen afbreken. Zelfs de laser die wordt gebruikt om de koffers aan te passen, is vrij van chemicaliën en gifstoffen, dus u kunt erop vertrouwen dat uw aankoop het milieu helpt. Bovendien is de verpakking gemaakt van gerecyclede materialen. De Custom Compostable houdt je telefoon ook veilig, met een valclassificatie van maximaal 1,20 meter en een slank ontwerp uit één stuk dat je aan en uit kunt zetten. Bamboe staat bekend om zijn kracht, dus het is een natuurlijke keuze om in een telefoonhoesje op te nemen. Als u op zoek bent naar een veelzijdige hoes die bij uw stijl past, is de Casetify Custom Compostable een uitstekende keuze, als uw budget het toelaat.

Beste voor iPhone 11: Nimble Bottle Case 2

Image
Image

Nimble is gespecialiseerd in Apple-hoesjes, waardoor het een goede keuze is voor je nieuwe iPhone 11. De Nimble Bottle Case 2 is gemaakt van precies wat je zou denken: 100% gerecyclede plastic flessen. Er wordt geen nieuw plastic gebruikt in de koffer of de verpakking, waarbij Nimble samengaat met een reeks liefdadigheidsinstellingen voor de oceaan en koraal als een manier om iets terug te geven.

De Bottle Case 2 ligt comfortabel in de hand, dankzij het licht getextureerde gevoel van de stof. Het harde schaalontwerp glijdt stevig op uw iPhone en beschermt tegen krassen en vallen. We vinden het ook leuk dat de case waterbestendig is, als je van plan bent je telefoon mee te nemen in de buurt van het zwembad of het strand. Bovendien maakt de case draadloos opladen mogelijk. Als jij het type bent dat je telefoon graag als portemonnee-etui gebruikt, biedt de Bottle Case 2 een kaarthouder aan de buitenkant waar een kaart en ID in passen. Houd er rekening mee dat u de kaarten eruit moet halen om de hoes met een draadloze oplader te gebruiken. Het is een geweldige kanshebber voor je volgende iPhone-hoesje, verkrijgbaar in een reeks kleuren geïnspireerd op de natuur.

Beste voor Samsung: Incipio Organicore voor Samsung Galaxy S20

Image
Image

De Organicore, van Incipio, is een stijlvol telefoonhoesje in een reeks subtiele kleuren. Hun Samsung Galaxy S20-hoesje is niet alleen mooi en elegant, maar het biedt ook valbescherming tot zes voet - allemaal in een slanke hoes die slechts ongeveer 2 mm toevoegt aan het grootste deel van je telefoon. Organicore is gemaakt van 100% plantaardig materiaal en is volledig composteerbaar, zodat je gerust kunt zijn dat je telefoonhoesje niet bijdraagt aan het vervuilingsprobleem van de planeet.

Het is ook compatibel met draadloos opladen en biedt een verhoogde rand rond de camera en het scherm van je telefoon, waardoor het beschermd blijft wanneer je telefoon met de voorkant naar beneden wordt geplaatst. Een jaar garantie is ook inbegrepen bij aankoop. Het neutrale kleurenpalet komt overeen met het milieuvriendelijke ethos van Organicore, maar houd er rekening mee dat, net als sommige van de andere gevallen hierboven, lichte gevallen na verloop van tijd vuil of vlekken kunnen vertonen, die moeilijk te verwijderen kunnen zijn.

Beste voor iPhone 12: Nimble Disc Case

Image
Image

De opvallende look van de iPhone 12 moet gezien worden, niet verborgen achter een hoesje. Als je een milieuvriendelijke hoes nodig hebt waarmee je je nieuwe telefoon kunt laten zien, maar die hem ook beschermt, kijk dan eens naar de Nimble Disc Case. Deze doorzichtige hoes is gemaakt van een innovatieve methode om oude cd's te recyclen - de schijf is letterlijk gemaakt van cd's van polycarbonaat. Heb je je ooit afgevraagd wat er met je oude cd's uit de jaren '90 is gebeurd?

Polycarbonaat is zowel sterk als recyclebaar, dus het is een handig materiaal om te gebruiken voor een doorzichtig telefoonhoesje. Er zijn echter nog een paar andere opvallende kenmerken op de schijf. Ten eerste vinden we het leuk dat deze wordt behandeld met permanente antimicrobiële bescherming, omdat iedereen weet hoe vuile telefoonhoesjes kunnen worden. Het is ook krasbestendig en behandeld met UV-licht om te voorkomen dat de behuizing na verloop van tijd vergeling. Je iPhone is beschermd tegen vallen tot zes voet. Houd er echter rekening mee dat deze behuizing de neiging heeft om vingerafdrukken te vertonen.

Bij elke aankoop van een schijf krijgt u een gratis verzendlabel om ongewenste cd's op de post te doen voor recycling. De Disc is waarschijnlijk de beste transparante koffer op de markt als je op zoek bent naar een duurzaam product.

Als je maar één koffer kunt kiezen, raden we de URBAN ARMOR GEAR UAG Outback aan. Het is een sterke en betrouwbare hoes die je telefoon beschermt, wat je er ook tegenaan gooit, en hij voldoet aan de strenge normen voor vallen. Anders raden we je aan om de Pela Phone Case te bekijken, die veel kleur- en ontwerpopties biedt. Het is een slanke en lichtgewicht hoes die comfortabel in de hand ligt.

Over onze vertrouwde experts

Katie Dundas is een freelance journaliste die regelmatig schrijft over technologie en Apple-producten en ook milieukwesties heeft behandeld.

Aanbevolen: