Kinps 10-voet Lightning Cable Review: langer, sterker en goedkoper

Inhoudsopgave:

Kinps 10-voet Lightning Cable Review: langer, sterker en goedkoper
Kinps 10-voet Lightning Cable Review: langer, sterker en goedkoper
Anonim

Bottom Line

Kinp's kabel werkt net zo goed als Apple's eigen Lightning-kabel, maar hij is langer, goedkoper en lijkt beter bestand tegen misbruik. Het is moeilijk om daar tegenin te gaan.

Kinps 3 meter lange bliksemkabel

Image
Image

We hebben de Kinps 10-voet verlichtingskabel gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Iedereen die in een Apple-gecentreerd huishouden met een of meer apparaten woont, heeft zeker Lightning-kabels rondhangen, maar hoewel de officiële kabels van Apple meestal voldoende zijn, zijn ze kort, duurder dan de concurrentie en zijn ze niet de meest duurzame kabels die we ooit hebben behandeld.

Gelukkig is de bovengenoemde concurrentie overvloedig, en ze vechten het uit om de Lightning-kabel van derden naar keuze te leveren. Een zo'n aantrekkelijke optie is van Kinps, dat een Lightning-naar-USB-kabel maakt die 3 meter lang is, duurzamer is dan sommige rivalen dankzij de buitenkant van gevlochten nylon en zeer goed geprijsd is. Als het zo goed standhoudt als Kinps suggereert, is dit zeker een van de beste Lightning-kabels die er zijn.

Image
Image

Ontwerp: Het draagt vlechten

Je kunt maar zoveel doen met een oplaadkabel, maar de Lightning-kabel van Kinps doet in ieder geval meer dan het ultraminimale witte snoer van Apple. Door het met nylon omwikkelde koord lijkt het meer op een strakke hoodie met trekkoord dan op een alledaags technisch accessoire, wat niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheid, maar het ook een unieke allure geeft. Het Lightning-uiteinde van het snoer is slank in de buurt van de connector om ervoor te zorgen dat het compatibel is met hoesjes, maar zet iets verder naar beneden uit voor een betere grip. Ondertussen blijft de USB-A-kant, die op uw voedingsadapter (niet meegeleverd), computer of waar dan ook wordt aangesloten, gewoon vastzitten met een eenvoudige, vierkante benadering.

Gelukkig ben je ook niet beperkt tot één kleur. Hoewel onze testkabel wit was, verkoopt Kinps hem ook in zwart, zilver, roze en gedurfd rood, wat een solide reeks opties biedt die goed zouden moeten passen bij veel van de huidige iPhone-kleuren op de markt.

Met een lengte van 3 meter is hij drie keer langer dan de officiële kabel van Apple. Dat biedt veel meer flexibiliteit bij het bereiken van afgelegen verkooppunten, om nog maar te zwijgen van het blijven gebruiken van uw apparaten terwijl ze worden opgeladen. Met zo'n kabel hoef je nu niet direct naast de wandoplader te gaan zitten. Het nadeel is dan dat het veel kabel is om mee te nemen, en het zal veel meer ruimte in je zak in beslag nemen als je het onderweg meeneemt.

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: gebouwd om tegen een stootje te kunnen

Dankzij de strak gewikkelde nylon bekleding beweert de Kinps Lightning-kabel dramatisch duurzamer te zijn dan de meeste van zijn concurrenten, en belooft een levensduur van meer dan 50.000 bochten. Natuurlijk, als je niet elke keer bijhoudt dat je het snoer buigt en vastgrijpt, dan zul je nooit echt weten of het aan die claim voldoet. Dat gezegd hebbende, als deze kabel minstens een paar solide jaren van dagelijks gebruik overleeft, dan zullen we tevreden zijn.

Het is veel goedkoper dan sommige andere kabels van 10 voet, waardoor we ons afvragen wat het addertje is. We hebben er geen gezien tijdens onze tests.

Tijdens onze tests hebben we de Kinps Lightning-kabel meegenomen op een reis van een week naar Seoul, terwijl we hem eruit haalden tijdens lange vluchten of wanneer onze iPhone XS Max bijna leeg was om hem op te waarderen. We hebben het gebruikt met wandladers en draagbare batterijpakketten, en hebben het ook op verschillende momenten in een rugzak en in een zak opgeborgen. Het stelde niet teleur in termen van bouwkwaliteit en leek op geen enkele manier verweerd door de lange reis.

Oplaadsnelheid: precies zoals verwacht

Onze iPhone XS Max en iPad Air laadden net zo snel op als normaal met de Kinps Lightning-kabel, in vergelijking met de officiële Apple-kabels die bij elk apparaat werden geleverd. Bij gebruik met de 5W iPhone-oplader of 12W iPad-oplader, voelden de laadsnelheden volledig in lijn met wat we hebben gezien met andere snoeren. Met andere woorden, het doet precies wat het moet doen.

Kinps' kabel is Apple MFi-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Apple en gegarandeerd werkt met alle iOS-apparaten. Niet-gecertificeerde kabels geven soms foutmeldingen wanneer je probeert op te laden, maar we hadden geen probleem met de Kinps tijdens het opladen van meerdere sets iPhones, iPads en AirPods.

De kabel van Kinps is Apple MFi-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Apple en gegarandeerd werkt met alle iOS-apparaten.

Image
Image

Bottom Line

De Kinps Lightning-kabel wordt niet geleverd met extra accessoires, zoals een clip of hoes, en de functieset is hetzelfde als de officiële Apple-kabel: hij is ontworpen om iOS-apparaten op te laden en aan te sluiten naar een computer voor gegevensoverdracht. Het hoeft niet ingewikkelder te worden dan dat, en dat is het ook niet.

Prijs: het is een geweldig koopje

We hebben de Kinps 10-voet Lightning-kabel op Amazon gezien voor ergens tussen $ 9,33 en $ 10,99, en elk punt in dat prijsspectrum is een behoorlijk goede deal voor een duurzame, MFi-gecertificeerde Lightning-kabel die zo lang is. Het is veel goedkoper dan sommige andere kabels van 10 voet, waardoor we ons afvragen wat de vangst is. We hebben er geen gezien tijdens onze tests.

Kinps Lightning-kabel versus Anker PowerLine+

Kinps' Lightning-kabel is vergelijkbaar in de algemene benadering van Anker's PowerLine+, met dezelfde soort nylon coating rond het snoer en meerdere kleurenopties beschikbaar. We waren erg blij met de Anker PowerLine +, maar de Kinps Lightning-kabel gaat niet alleen langer op 10 voet versus 6 voet, en hij is naar verluidt ook bestand tegen aanzienlijk meer buiging (Anker's schatting is 6, 000+ bochten). Bovendien wordt de Anker-kabel verkocht voor $ 18, waardoor hij bijna twee keer zo duur is.

Recht op het geld

Als je een lange Lightning-kabel nodig hebt die schijnbaar is ontworpen voor de ontberingen van dagelijks gebruik, probeer dan de Kinps Lightning-kabel. De bouwkwaliteit maakte indruk op ons, de oplaadsnelheid is vergelijkbaar met het officiële Apple-aanbod en de prijs is een van de beste die we hebben gezien voor een MFi-gecertificeerde Lightning-kabel.

Specs

  • Productnaam 10 voet Lightning-kabel
  • Product Merk Kinps
  • MPN X001VSINRD
  • Prijs $10.99
  • Gewicht 1,6 oz.
  • Kleur Wit, zwart, zilver, roze, rood
  • Lengte 10ft
  • Bouwmateriaal Nylon, plastic
  • MFi-gecertificeerd Ja
  • Garantie 2 jaar

Aanbevolen: