Ring Video Doorbell Pro Review: een serieus slim apparaat

Inhoudsopgave:

Ring Video Doorbell Pro Review: een serieus slim apparaat
Ring Video Doorbell Pro Review: een serieus slim apparaat
Anonim

Bottom Line

De Ring Video Doorbell Pro is een van de beste allround slimme deurbelcamera's die je kunt kopen, zolang je maar bereid bent om hem vast te maken.

Ring Video Doorbell Pro

Image
Image

Er zijn meldingen geweest van een beveiligingsprobleem met Ring-apparaten waardoor een onbekende toegang kan krijgen tot de camera en persoonlijke gegevens zoals apparaatlocatie, wifi-wachtwoord en andere gevoelige informatie kan worden vrijgegeven. We moedigen Ring-gebruikers aan om hun wachtwoord te wijzigen, 2FA in te schakelen en hun gezond verstand te gebruiken voordat ze een nieuw Ring-product kopen.

We hebben de Ring Video Doorbell Pro gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Video Doorbell 2 is het kernmodel van Ring en biedt een slimme deurbelcamera die bedraad of op batterijen kan worden aangesloten, maar als je de deurbelbedrading wilt gebruiken, kun je overwegen om tegen de Ring Video Doorbell aan te lopen In plaats daarvan Pro.

Over het algemeen hebben ze dezelfde functieset en kernfunctionaliteit, maar de Ring Video Doorbell Pro doet het met een veel slanker en slanker profiel, met een formaat dat veel waarschijnlijker past op je deurkozijn waar de huidige bedrading zit. En het biedt een groot bonusvoordeel in de vorm van echt aanpasbare bewegingsdetectiezones, zodat u het deel van uw tuin of eigendom kunt uitsnijden waarop u wilt dat het digitale oog erop gericht is.

We hebben de Ring Video Doorbell Pro een volledige week getest, waarbij we het apparaat op de proef stelden terwijl we het gezoem van de deurbel beantwoordden, bewegingswaarschuwingen in kaart brachten en nagingen hoe het zich verhoudt tot andere toonaangevende slimme deurbelcamera's die momenteel op de markt zijn.

Image
Image

Design: Modern en minimaal

Het is misschien niet gemakkelijk te zien aan de hand van foto's, maar als je ze naast elkaar plaatst, is het verschil in grootte tussen de Ring Video Doorbell Pro en Ring Video Doorbell 2 meteen duidelijk: de Pro is veel, veel kleiner en slanker. Met een afmeting van 4,50 x 1,85 x 0,80 inch is de Pro 0,65 inch smaller dan de Ring Video Doorbell 2, wat een wereld van verschil kan maken wanneer je hem op je deurframe probeert te monteren.

Buiten het getrimde volume heeft de Ring Video Doorbell Pro ook een meer verfijnde uitstraling. De knop is hier nog prominenter, steekt af boven het zwarte oppervlak en wordt omgeven door een gloeiende witte ring (die snel roteert en blauw wordt wanneer erop wordt gedrukt), met de camera er direct boven in beeld. Het wordt ook geleverd met meer faceplate-opties, inclusief Satin Black, Satin Nickel, Dark Bronze en Satin White shells.

De Ring Video Doorbell Pro heeft een verfijnde uitstraling.

Instelproces: misschien niet zelfgemaakt

De Ring Video Doorbell Pro moet worden aangesloten op je bestaande deurbelbedrading. Als u vertrouwd bent met het hanteren van elektrische draden en u weet dat uw transformator krachtig genoeg is (16-24 VAC) om deze aan te kunnen, dan kunt u deze wellicht zelf installeren. Vergeet niet de stroom uit te schakelen voordat u dit doet.

Aan de andere kant, als je je niet op je gemak voelt bij het gehannes met elektrische draden van welke aard dan ook, dan wil je de hulp inroepen van een elektricien of professionele installateur. Je wilt waarschijnlijk dat een elektricien je helpt met eventuele aanpassingen aan je huidige deurbelopstelling, inclusief het installeren van een krachtigere transistor of het monteren van de meegeleverde Pro Power Kit-bevestiging op je belbox. In ons geval hebben we een erkende elektricien ingehuurd om het fysieke installatieproces te voltooien.

De Ring Video Doorbell Pro wordt geleverd met meerdere montagebeugels onder een hoek, voor het geval je de deurbel in een neerwaartse of opwaartse hoek of met een gekantelde zijde moet installeren. In ons geval hebben we de zijwaarts gerichte bevestiging gebruikt om rekening te houden met een kleine lip op het stormdeurframe, met als eindresultaat bijna vlak na installatie.

Vanaf daar is het installatieproces in de Ring-app heel eenvoudig. Je maakt een account aan, sluit je wifi-thuisinformatie aan en geeft het een paar minuten de tijd om te voltooien. Het was een makkie aan onze kant.

Image
Image

Prestaties: Indrukwekkende resultaten

We hebben een geweldige ervaring gehad met de Ring Video Doorbell Pro, die indruk op ons maakte met betrouwbare en nauwkeurige bewegingsdetectie en sterke videokwaliteit. De Ring Video Doorbell Pro scant consequent het beeld in beeld en stuurt een waarschuwing naar je telefoon wanneer deze beweging detecteert. Woon je aan een drukke straat? Als dat zo is, krijgt u mogelijk meer meldingen dan u zou willen of nodig hebben, maar dat kan gemakkelijk worden aangepast.

Met de functie voor aangepaste bewegingszones van de Pro kun je de exacte afmetingen van je walk-up kiezen waarvoor je meldingen wilt ontvangen. Het is net zo eenvoudig als het slepen en neerzetten van punten op het scherm om een kaart van uw tuin of eigendom te maken, met uitzondering van de straat of zelfs het trottoir als u wilt. Het deed wonderen om onnodige meldingen aan onze kant te verminderen en registreerde daarna slechts af en toe een valse melding (bijvoorbeeld van een passerende vrachtwagen).

De Ring Video Doorbell Pro is een van de meest stijlvolle slimme deurbelcamera's op de markt, met een slank en aantrekkelijk ontwerp dat klein genoeg is om op de meeste deurkozijnen te passen.

Als iemand op de knop drukt, krijg je snel een waarschuwing en kun je in een tweerichtingsgesprek schakelen, waarbij je de persoon voor je deur zowel kunt zien als horen en hij of zij kan hoor je. Dit maakt het gemakkelijk om een ongewenste bezoeker weg te sturen of te zeggen dat ze even moeten wachten, of je kunt gewoon de afbeelding scannen en ervoor kiezen om niet mee te doen - dat is jouw beslissing.

De Ring Video Doorbell Pro zelf maakt een bescheiden gonggeluid wanneer de knop wordt ingedrukt, maar je hoort het misschien niet vanaf andere plekken in je huis. Als je meer wilt dan alleen de melding op je telefoon, kun je ook een Ring Chime-accessoire kopen, dat kan worden aangesloten op een stopcontact in je huis en een hoorbare bel laat horen.

Bovendien kun je je Ring-account verbinden met Amazon's Alexa en een vocale heads-up krijgen van je Echo wanneer de knop wordt ingedrukt. Je kunt ook de live videofeed van een Amazon Echo Spot of Echo Show bekijken, plus Ring-apparaten werken met IFTTT-applets (als dit, dan dat), waardoor meer compatibiliteit met slimme apparaten en andere handige functies mogelijk wordt.

Image
Image

Videokwaliteit: Scherp en duidelijk

De Ring Video Doorbell Pro neemt 1080p-beelden op met een gezichtsveld van 160 graden, legt heldere en kleurrijke beelden vast en zet deze in de cloud zodat je ze op elk moment kunt bekijken. Je kunt ook inzoomen op video, hoewel het beeld alleen maar waziger wordt als je dat doet. 'S Avonds schakelt de deurbel automatisch een nachtzichtmodus in die het veel gemakkelijker maakt om gezichten te onderscheiden in scenario's met weinig licht.

Image
Image
Image
Image

App: werkt geweldig

De Ring-smartphone-app voor iOS en Android is een gelikte, goed ontworpen ervaring waarmee je je Ring Video Doorbell Pro eenvoudig kunt beheren. Je kunt ook andere Ring-deurbellen of -camera's bij je thuis beheren. Hier kun je een live feed bekijken, terugbellen bij gemiste bewegingswaarschuwingen of het indrukken van de deurbel, en de aangepaste bewegingszones en andere instellingen aanpassen.

Het nadeel van Ring's goed gebouwde app is echter het bestaan van de Ring Protect-abonnementsservice, die nodig is voor het bekijken, delen en opslaan van opgenomen video's na je proefperiode van 30 dagen. Zonder dit kun je bewegingsdetectie en deurbeldrukgebeurtenissen alleen bekijken wanneer ze plaatsvinden, niet achteraf. Het is $ 3 per maand (of $ 10 voor meerdere apparaten), dus houd daar rekening mee bij het overwegen van je totale investering.

De Ring-smartphone-app voor iOS en Android is een gelikte, goed ontworpen ervaring waarmee je je Ring Video Doorbell Pro eenvoudig kunt beheren.

Prijs: een premie betalen

Voor $ 249 is de Ring Video Doorbell Pro duurder dan sommige andere slimme deurbelcamera's op de markt, waaronder Ring's eigen Video Doorbell 2 ($ 199), de Nest Hello ($ 229) en de RCA Doorbell ($ 149). De extra investering is de moeite waard vanwege het slanke en stijlvolle ontwerp, de sterke prestaties en app-ervaring, en de mogelijkheid om je bewegingsdetectiezones ingewikkeld aan te passen.

Zoals hierboven vermeld, moet u er echter rekening mee houden dat een doorlopend abonnement nodig is om enkele belangrijke functies van de Ring Video Doorbell Pro te ontgrendelen. Nest heeft ook een betaalde abonnementsservice om toegang te krijgen tot vergelijkbare functies voor zijn deurbel, terwijl de RCA-deurbel geen lopende kosten heeft.

Ring Video Doorbell Pro vs. RCA Video Doorbell

De grootste verschillen tussen de Ring Video Doorbell Pro en de RCA Video Doorbell komen op het gebied van prijs en stijl. Er is meteen een kloof van $ 100 tussen hen, maar je krijgt een meer gepolijst en aantrekkelijk ontwerp met de Ring Video Doorbell Pro. Het is modern en aanlokkelijk, terwijl de RCA-deurbel eruitziet als een stuk plastic.

Functioneel zijn ze echter heel dichtbij. Beide hebben betrouwbare bewegingstrackers en nemen heldere video op, waarbij de optionele Ultra HD-instelling van de RCA meer duidelijkheid laat zien wanneer je inzoomt. De aangepaste zones van de Ring Video Doorbell Pro zijn echter veel slimmer dan de basisopties met de RCA Video Doorbell, de Ring-app ervaring is veel schoner en gemakkelijker te begrijpen, en de apparaten van Ring hebben uitgebreide slimme thuishaken die RCA mist. De RCA is een goede, ongecompliceerde instapoptie, maar de Ring Video Doorbell Pro voegt meer glans en functionaliteit toe voor de extra kosten, en ook voor de maandelijkse abonnementskosten.

Wilt u eens kijken naar andere deurbellen die u kunt overwegen? Bekijk onze gids voor de beste slimme deurbellen die je vandaag nog kunt kopen.

De kosten waard

Als je al deurbelbedrading in je huis hebt, dan is de Ring Video Doorbell Pro een uitstekende slimme deurbelcamera-optie. Het is een apparaat met veel functies dat heel goed werkt in het dagelijks gebruik, beweging volgt en je in tweerichtingsgesprekken op afstand laat springen met iedereen die op de zoemer van de deurbel drukt.

Specs

  • Productnaam Video Doorbell Pro
  • Productmerkring
  • Prijs $249,99
  • Releasedatum maart 2016
  • Productafmetingen 4,5 x 1,85 x 0,8 inch.
  • UPC 852239005208
  • Voeding Bedraad
  • Verbinding 2,4 Ghz/5 Ghz Wi-Fi
  • Faceplates Satijn Zwart, Satijn Nikkel, Donker Brons, Satijn Wit
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS, Windows

Aanbevolen: