Youkoyi A509 LED Lamp Review: te duur en ondermaats

Inhoudsopgave:

Youkoyi A509 LED Lamp Review: te duur en ondermaats
Youkoyi A509 LED Lamp Review: te duur en ondermaats
Anonim

Bottom Line

Het omvangrijke, onaantrekkelijke ontwerp, de beperkte verlichtingsopties en het forse prijskaartje van de Youkoyi A509 LED-lamp maken het een slechte keuze voor LED-lampen.

Youkoyi A509 LED-zwaaiarmlamp

Image
Image

We hebben de Youkoyi A509 LED-lamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

In het moderne tijdperk van LED-verlichtingspanelen behoren traditionele, volumineuze kaplampen grotendeels tot het verleden. Dat is wat de Youkoyi A509 zo nieuwsgierig maakt. Het is een premium swingarm LED-lamp met een verouderd design. De afleidend grote lampenkap op de Youkoyi A509 zou vaker passen in een aquarium van tien jaar geleden dan in een moderne, dure bureaulamp in architectenstijl. Het retro-ontwerp en het gebrek aan functies van de Youkoyi maken het uiteindelijk een slechte keuze als premium LED-bureaulamp.

Image
Image

Ontwerp: Een roterend aquariumlicht

De Youkoyi A509 is een C-klem architect LED-lamp met twee verstelbare zwenkarmen en een grote 20,8-inch kap waarin de LED is ondergebracht. De klem ondersteunt bureaus tot 2,36 inch dik. Het vastdraaien en losmaken van de klem gaat gemakkelijker dankzij de grote plastic schroef aan de onderkant.

De onderste arm meet 22,4 inch en past in de klem, terwijl de tweede arm (18,5 inch) wordt aangesloten op de kap. De bovenarm kan tot 175 graden draaien, maar de onderkant slechts tot 70 graden. Zelfs met de schroef op zijn plaats, voelde de achterbruglamp zwak aan tijdens het maken van aanpassingen. Het viel nooit uit de klem, maar voelde altijd veel losser dan we hadden gewild.

Om de een of andere ondoorgrondelijke reden resulteert elke druk op een van de knoppen in een hoge pieptoon

We vonden de omvangrijke retro-aquariumkaplamp totaal onaantrekkelijk, en de microgolf plastic aanraakknoppen verhoogden onze waardering niet. Om de een of andere ondoorgrondelijke reden resulteert elke druk op een van de knoppen in een hoge pieptoon, inclusief het aanpassen van de helderheid, kleurtemperatuur en het in- en uitschakelen. Deze functie blijkt meer dan nuttig vervelend te zijn.

Image
Image

Instelproces: klemmen en aanpassen

De Youkoyi A509 wordt voorgemonteerd geleverd. U hoeft alleen de C-klem aan een bureau of tafel te bevestigen, de schroefmoer los te draaien en de zwenkarmlamp erin te steken. De schroef op de klem kan volledig worden verwijderd om volledige 360-graden rotatie mogelijk te maken, hoewel zelfs met de schroef de lamp tot 270 graden rond de klem kan draaien.

De armen kunnen volledig worden gestrekt tot een indrukwekkende lengte (of hoogte) van 40 inch. De beste eigenschap van de A509 is de gemakkelijk wendbare LED-kap. De lampkop is in staat om 360 graden horizontaal te draaien en 180 graden verticaal te draaien, snel en pijnloos aan te passen dankzij de rubberen connectoren. Het verplaatsen van de lampkop is bevredigend eenvoudig. Het vergrendelt onmiddellijk en blijft op zijn plaats zonder iets aan te spannen of los te maken.

Image
Image

Kleurtemperatuur en helderheid: slechts twee temperaturen en vier helderheidsniveaus

Ondanks zijn relatief grote formaat is de A509 beperkt tot slechts twee kleurtemperaturen: 3000K en 4200K met het standaard 8-watt-model (er is ook een 16-watt-model beschikbaar dat de 4200K vervangt door 5750K). De 3000K stra alt een vertrouwd amberkleurig licht uit om de ogen gemakkelijker te belasten bij weinig licht, terwijl de 4200K een natuurlijker wit licht produceert, maar nog steeds veel minder dan wat de meeste moderne LED-lampen kunnen bereiken.

Met slechts twee kleurmodi en bijna een compleet gebrek aan functies, presteert deze klemlamp ondermaats voor een schromelijk hoog prijskaartje.

Beide lichtmodi kunnen worden gedimd in vier stappen van 25 procent, hoewel de dimmer in volgorde moet worden geschakeld met een druk op de enkele helderheidsknop. Het enige voordeel van het retro-kapontwerp is dat de knoppen zich aan de voorkant bevinden en toegankelijk zijn vanuit elke lampconfiguratie.

Image
Image

Smart Light-opties: inclusief een beperkte timer van één uur

De Youkoyi A509 onthoudt zijn laatste kleurmodus en helderheidsniveau dankzij de ingebouwde geheugenfunctie. Een ademhalingsindicatielampje kan worden in- of uitgeschakeld door lang op de aan/uit-knop te drukken. Het pulserende rode licht lijkt bijna op een kwaadaardig oog dat naar je terugkijkt.

De enige andere slimme lichtoptie is een timer met een speciale timingknop. Als u op de knop drukt, wordt de lamp binnen een uur uitgeschakeld. Er kunnen geen andere timingaanpassingen worden gemaakt. We hadden zeker meer geavanceerde functies verwacht van zo'n dure bureaulamp.

We zouden het moeilijk hebben om dit licht aan te bevelen, zelfs voor de helft van de kosten.

Image
Image

Bottom Line

Met een prijs variërend tussen $ 110 en $ 130, is de Youkoyi A509 een van de duurste achterbruglampen op de markt. Met de extra kosten verwachtten we een lamp met veel verlichting, extra functies en een superieur ontwerp, maar de Youkoyi A509 maakte geen indruk in bijna elke categorie. We zouden het moeilijk hebben om dit licht aan te bevelen, zelfs voor de helft van de kosten.

Youkoyi A509 LED-lamp versus Byblight E430

Tenzij je absoluut een lamp met kap en een zwenkarmklemlamp nodig hebt, kun je veel beter doen. Veel zwenkarmklemlampen kosten de helft van de kosten rond de $ 50-60, en de meeste hebben meer kleurmodi en net zoveel rotatie-opties. De Byblight E430 heeft bijvoorbeeld vier kleurmodi en zes helderheidsniveaus met een steviger, moderner ontwerp en staat op ongeveer $ 100.

Volledig, dun en onaantrekkelijk

Hoewel we genoten van het volledige bewegingsbereik van de kaplamp en armen, vonden we het ontwerp van de Youkoyi A509 omvangrijk, dun en onaantrekkelijk. Met slechts twee kleurmodi en bijna een compleet gebrek aan functies, presteert deze klemlamp ondermaats voor een schromelijk hoog prijskaartje.

Specs

  • Productnaam A509 LED-zwaaiarmlamp
  • Productmerk Youkoyi
  • MPN A509
  • Prijs $126.99
  • Gewicht 7.75 lbs.
  • Productafmetingen 29,1 x 4,3 x 4,3 inch.
  • Levensduur 36.000 uur
  • Kleurtemperatuur 3000K, 4200 K
  • Ingangen/uitgangen AC 100-240v / DC 12V ~ 1A
  • Garantie 2 jaar

Aanbevolen: