Lightblade 1500S LED Lamp Review: Sticker Shock

Inhoudsopgave:

Lightblade 1500S LED Lamp Review: Sticker Shock
Lightblade 1500S LED Lamp Review: Sticker Shock
Anonim

Bottom Line

De Lightblade 1500S LED-lamp heeft meerdere kleurmodi, dimniveaus, een USB-poort en behoorlijk flexibele armen, maar biedt niets dat andere, goedkopere lampen niet bevatten.

Lumiy Lightblade 1500S LED-lamp

Image
Image

We hebben de Lightblade 1500S LED-lamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De meeste LED-lampen op Amazon hebben goedkopere componenten en ontwerpen. Dus toen we naar de kostbare Lightblade 1500S LED-lamp keken, verwachtten we een superieure, stevige constructie en een goede reeks functies. Helaas hoort de dunne plastic constructie van de Lightblade bij een budgetlamp, niet een met een hogere prijs dan de meeste concurrenten zonder echte extra's.

Image
Image

Ontwerp: Goedkoop plastic

Het is niet nodig om het met een suikerlaagje te bedekken - het ontwerp van de Lightblade 1500S lijkt op veel plastic LED-lampen die comfortabel zitten rond het bereik van $ 20-30. Het glanzend zwarte plastic is sterk reflecterend en zal snel worden bedekt met stof, haar en vingerafdrukken. Het is een teleurstellend ontwerp voor wat een hoogwaardige premium LED-lamp zou moeten zijn.

Het plastic ontwerp plaatst hem stevig in de budgetcategorie, terwijl hij een iets superieure armrotatie en aantrekkelijke aanraakknoppen op de basis biedt

De aanraakknoppen bevinden zich op de voet van de lamp, die 6,75 bij 7 inch meet. Het bevat een mooi schuimkussen aan de onderkant om krassen op de tafel of het bureau te voorkomen. De vier verschillende kleurniveaus worden weergegeven als afzonderlijke knoppen, zodat we direct naar elke modus kunnen klikken. Elke kleurmodus heeft ons laatst gebruikte helderheidsniveau opgeslagen, waarbij in wezen vier verschillende verlichtingsmodi zijn opgeslagen, één voor elke kleur. Omhoog en omlaag knoppen worden gebruikt om door de vijf verschillende helderheidsniveaus te bladeren. Met een lamp van deze prijs hadden we liever een schuifbalkdimmer gehad.

Image
Image

Configuratieproces: volledig opgevouwen

De Lightblade 1500S wordt voorgemonteerd en opgevouwen in de doos geleverd. Wanneer de arm rechtop staat, bereikt het licht een hoogte van ongeveer 17,5 inch vanaf het oppervlak van het bureau of de tafel. Het LED-paneel kan verticaal tot 50 graden omhoog en 90 graden omlaag draaien, terwijl de arm 90 graden naar voren kan draaien.

Het enige opvallende kenmerk van de Lightblade in zijn ontwerp is dat de lampkop 90 graden van de ene naar de andere kant kan draaien.

Zowel het LED-paneel als de arm kunnen volledig worden ingeklapt voor eenvoudige opslag, hoewel het lastig is om de arm naar voren te draaien met één hand. Het is bijna onmogelijk om het achteruit te draaien zonder een hand op de basis te leggen en een stevige hoeveelheid druk uit te oefenen. De basis van de arm kan tot 130 graden draaien.

Het enige opvallende kenmerk van de Lightblade is dat de lampkop 90 graden van de ene naar de andere kant kan draaien. Gecombineerd met de solide draaifunctie aan de armbasis, biedt dit een superieur bereik aan hoeken die de meeste goedkopere lampen niet hebben.

Image
Image

Kleurtemperatuur en helderheid: vier kleurmodi en vijf helderheidsniveaus

De vier kleurmodi van de Lightblade zijn onderverdeeld in de standaardopties, variërend van de amberkleurige nachtinstelling (2500-3300K), helemaal tot de heldere fluorescerende-achtige studiemodus, die tot 6800K reikt. Er zijn vijf verschillende helderheidsniveaus beschikbaar, waardoor er tal van configuraties mogelijk zijn, maar er gaat niets boven wat veel moderne LED-lampen kunnen.

Image
Image

Smart Light-opties: standaard slaaptimer, geheugenfuncties en USB-poort

De Lightblade 1500S heeft een slaaptimer van 60 minuten en een geheugenfunctie voor elke kleurmodusinstelling, wat betekent dat elke knop het laatste helderheidsniveau onthoudt waarop hij was ingesteld. De Lightblade heeft ook een standaard USB-uitgang voor het opladen van apparaten, die zich aan de achterkant aan de onderkant van de arm bevindt, net boven het stopcontact. Dit zijn leuke functies, maar zoals al het andere aan de Lightblade, kun je ze ook vinden in veel goedkopere lampen.

Of je nu geld wilt besparen of meer waar voor je geld wilt krijgen, je kunt veel betere opties vinden dan de Lightblade 1500S.

Bottom Line

Er is gewoon geen reden waarom de Lightblade $ 60 of meer kost, afhankelijk van de prijs die je op Amazon vindt. Zelfs tegen een vaak gereduceerde prijs is het nog steeds te duur voor een plastic LED-lamp die de meeste van dezelfde verlichtings- en rotatiemogelijkheden biedt als budgetlampen.

Concurrentie: veel superieure opties

De Lampat LED-lamp biedt een reflecterend zwart plastic ontwerp met een vergelijkbare interface en grootte als de Lightblade 1500S, voor een veel aantrekkelijkere prijs. Aan de andere kant vindt u de TaoTronics TT-DL16 in een zeer aantrekkelijk en stevig grijs metalen frame en een glazen aanraakscherm. Of je nu geld wilt besparen of meer waar voor je geld wilt krijgen, het is een veel betere optie dan de Lightblade 1500S.

Budgetlamp met een premium prijs

Er is niets inherent mis met de Lightblade 1500S. Het plastic ontwerp plaatst hem stevig in de budgetcategorie, terwijl hij een iets superieure armrotatie en aantrekkelijke aanraakknoppen op de basis biedt. Maar niets in onze tests rechtvaardigde zo'n groot prijskaartje.

Specs

  • Productnaam Lightblade 1500S LED-lamp
  • Product Merk Lumiy
  • UPC 828642600101
  • Prijs $59.95
  • Gewicht 2,5 lbs.
  • Productafmetingen 6,75 x 7 x 17,5 inch.
  • Levensduur Meer dan 40.000 uur
  • Kleurtemperatuur 2500K - 6800K
  • Poorten USB DC 5V/2A
  • Ingangen/uitgangen AC 100-240v / DC 12V ~ 1A
  • Garantie 12 maanden

Aanbevolen: