Lampat LED Lamp Review: De Budget LED Lamp

Inhoudsopgave:

Lampat LED Lamp Review: De Budget LED Lamp
Lampat LED Lamp Review: De Budget LED Lamp
Anonim

Bottom Line

Met vier kleurmodi, vijf helderheidsniveaus en een intuïtief aanraakpaneel is de Lampat LED-lamp een solide keuze voor de budgetbewuste shopper.

Lampat LED-bureaulamp

Image
Image

We hebben de Lampat LED-lamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek bent naar een degelijke LED-bureaulamp die de bank niet kapot maakt, zijn er talloze opties om uit te kiezen, waaronder de Lampat LED-bureaulamp. De Lampat is een kwestie van krijgen waar je voor beta alt in termen van het beperkte bewegingsbereik tot goedkope plastic componenten. Als je daar voorbij kunt kijken, is de Lampat echter een goede keuze voor de shopper van de budgetbureaulamp met zijn vier kleurmodusopties, vijf helderheidsniveaus en handig aanraakscherm.

Image
Image

Ontwerp: goedkoop, dun en sterk reflecterend

Bij een goedkopere lamp horen goedkopere componenten. De Lampat maakt gebruik van sterk reflecterend zwart plastic op elke centimeter van de lamp. Het ziet eruit en voelt veel goedkoper aan dan duurdere lampen van staal of aluminium. De draaibare arm voelt ook erg dun aan wanneer we hem draaien - alsof we hem gemakkelijk doormidden kunnen breken als we net wat meer druk uitoefenen. In feite waarschuwt de handleiding voor het overmatig afstellen van de gewrichten. Dat gezegd hebbende, vonden we het prettig om een mooi zacht schuimkussen op de bodem van de lampvoet te hebben om krassen te voorkomen.

De Lampat is een goede keuze voor de shopper met een budgetbureaulamp met zijn vier kleurmodi, vijf helderheidsniveaus en een handig aanraakscherm.

Het bedieningspaneel heeft zes knoppen, waaronder vier speciale knoppen voor elk van de vier kleurmodi, gelabeld als Lezen, Studeren, Ontspannen en Slaap. LED-lampen hebben zelden speciale knoppen om naar specifieke kleurmodi te schakelen. De geselecteerde kleurmodus gloeit met een nogal boosaardig rood, net als de aan / uit-knop wanneer de lamp is aangesloten op de stroom maar niet is ingeschakeld. Terwijl de timermodus van 60 minuten is ingeschakeld, knippert de aan/uit-knop ook rood. De Lampat heeft ook vijf helderheidsniveaus, bestuurd door plus- en min-knoppen aan de bovenkant van het paneel. We hadden liever een schuifregelaar gehad, maar het houdt het paneel klein, dun en onopvallend.

Image
Image

Configuratieproces: licht en opvouwbaar

Er is een kleine hoeveelheid montage nodig om de voet van de lamp met de arm te verbinden. De onderkant van de arm heeft een groot rond stuk dat kan worden losgeschroefd en verwijderd. De lamparm past in het gat in de voet en kan er vervolgens weer in worden geschroefd. De arm past stevig in de basis terwijl hij toch gemakkelijk met één hand tot 180 graden kan worden gedraaid. De lampvoet meet 7 bij 6,75 bij 0,5 inch (HWD).

De basis van de arm kan tot 40 graden naar voren draaien, terwijl de LED-lampkop tot 140 graden kan draaien, inclusief netjes in zichzelf vouwen. De voet van de lamp tot aan de bovenkant van het LED-paneel (indien horizontaal) meet 17 inch. Helaas mist de lampkop elke andere vorm van rotatie, zoals het naar links of rechts kantelen, waardoor een beperkter bewegingsbereik ontstaat dan bij duurdere LED-lampen.

Image
Image

Kleurtemperatuur en helderheid: bijna perfecte verlichting

Ondanks zijn relatief goedkope prijs, is de Lampat LED-lamp in staat tot een indrukwekkend scala aan kleurmodi en helderheidsniveaus. Er zijn vier kleurmodi beschikbaar, variërend van een warmere amberkleurige 2500K tot een koele blauwe 5000K en het meer natuurlijke licht van 7000K. De Lampat heeft een kleurweergave-index van meer dan 90. Een CRI van 100 staat gelijk aan perfect natuurlijk licht. Vijf helderheidsniveaus voor elke kleurmodus zorgen voor tal van opties om de perfecte balans voor uw behoeften te vinden.

Image
Image

Smart Light-opties: geheugenfunctie voor elke gemaakte kleur

De Lampat heeft een USB-poort voor het opladen van apparaten zoals telefoons. Het is een erg leuke functie om in een budgetlamp te hebben, waardoor de lamp geen extra verkoopruimte in beslag neemt.

De Lampat bevat ook een slaaptimer van 60 minuten, evenals een geheugenfunctie die de laatste kleurmodus en het helderheidsniveau oproept voordat de lamp werd uitgeschakeld. Omdat elke kleurmodus zijn eigen speciale knop heeft, slaan ze ook elk het laatst gebruikte helderheidsniveau op. Met andere woorden, we kunnen het leesniveau instellen op maximale helderheid en de studiekleur op ongeveer halverwege, en schakelen tussen de twee (of andere kleurmodi), zonder verdere aanpassingen. Dit was een leuke verborgen functie die we graag ontdekten.

Met een prijs van rond de $30 is de Lampat LED Desk Lamp een van de goedkoopste LED-lampen die je kunt vinden.

Image
Image

Bottom Line

Met een prijs van rond de $30 is de Lampat LED Desk Lamp een van de goedkoopste LED-lampen die je kunt vinden. Het goedkopere prijskaartje is logisch als je rekening houdt met het dunnere plastic ontwerp. Toch heeft het LED-licht zelf een solide reeks kleurtemperaturen en helderheidsniveaus, waardoor het een solide budgetoptie is als u zich richt op functie boven vorm.

Lampat LED-lamp versus Ominilight LED-bureaulamp

De meeste bureaulampen in die prijsklasse volgen hetzelfde basisontwerp met een enkele arm en minimale rotatie samen met een plastic frame. Het komt vooral neer op individuele esthetiek en verlichtingsopties. Sommige budgetlampen kunnen robuustere verlichtingsopties bevatten, zoals de Ominilight LED-bureaulamp, die vijf kleurtemperaturen en zeven helderheidsniveaus heeft die met een schuifregelaar kunnen worden gedimd. Uiteindelijk hebben we genoten van het eenvoudige maar effectieve ontwerp van de Lampat en de afzonderlijke knoppen voor elke kleurmodus, waarmee onze favoriete instellingen gemakkelijk kunnen worden opgeslagen.

Een goedkope LED-lamp met goede verlichtingsopties

Het v alt niet te ontkennen dat de Lampat een goedkope LED-bureaulamp is. De plastic behuizing is dun en verre van duurzaam. Toch stelt het ons meer dan tevreden voor verlichting door een bevredigende reeks kleurtemperaturen en helderheidsniveaus op te nemen. Voor deze prijs kun je niet fout gaan.

Specs

  • Productnaam LED-bureaulamp
  • Product Merk Lampat
  • UPC 72667419309
  • Prijs $29.45
  • Gewicht 2,9 lbs.
  • Productafmetingen 7 x 6,75 x 16,5 inch.
  • Ingangen/uitgangen AC 100-240v / DC 12V ~ 1A
  • Levensduur niet vermeld
  • Kleurtemperatuur 2500K - 7000K
  • Garantie Niet vermeld

Aanbevolen: