Fitueyes Universal TV Stand Review: een minimalistische vloerstandaard

Inhoudsopgave:

Fitueyes Universal TV Stand Review: een minimalistische vloerstandaard
Fitueyes Universal TV Stand Review: een minimalistische vloerstandaard
Anonim

Bottom Line

De Fitueyes Universal TV Stand is een aantrekkelijke minimalistische oplossing als je een televisie tegen een muur wilt plaatsen, maar geen gaten wilt boren om hem te monteren. Het beschikt over degelijk kabelbeheer, een plank voor kleine thuisbioscoopcomponenten en het kan zelfs van links naar rechts draaien.

Fitueyes TT207001MB Universele tv-standaard met beugel

Image
Image

We hebben Fitueyes Universal TV Stand gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je probeert uit te vinden waar je een nieuwe televisie moet plaatsen, zijn de traditionele opties om hem aan een muur te bevestigen of op een duur hok of console te plaatsen. De Fitueyes tv-standaard biedt een andere optie met veel van de voordelen van wandmontage zonder dat u daadwerkelijk in uw muur hoeft te boren. Deze tv-standaard is ontworpen om op de grond te staan, gebruikt dezelfde VESA-standaard als muurbeugels en heeft zelfs twee planken voor uw thuisbioscoopapparatuur.

We hebben een Fitueyes universele tv-standaard in elkaar gezet en getest met een paar verschillende televisies om te zien hoe stevig hij aanvoelt, hoe goed hij omgaat met kabelbeheer, hoeveel apparatuur je op de planken kunt stapelen en meer.

Image
Image

Ontwerp: Aantrekkelijk minimalistisch design met matzwart staal en gehard glas

De Fitueyes tv-standaard heeft een zeer eenvoudig ontwerp, met een basisplatform van staal en bedekt met gehard glas. De holle steunkolom is ook gemaakt van staal, omdat het het bevestigingsmateriaal is, terwijl de tweede plank is gemaakt van vezelplaat van gemiddelde dichtheid. Het matzwarte en glazen ontwerp is opvallend, waardoor de standaard zich onderscheidt van meer traditionele units.

De houder kan televisies tussen 32 inch en 65 inch aan en kan van links naar rechts worden gedraaid. U kunt de standaard plaatsen waar u ruimte heeft en vervolgens de televisie draaien voor een optimale kijkhoek.

Het matzwarte en glazen ontwerp is opvallend en onderscheidt deze standaard van meer traditionele units.

Bottom Line

Deze standaard komt in stukken, maar gaat zonder al te veel moeite in elkaar. Het kostte ons ongeveer een half uur, van begin tot eind, om het in elkaar te zetten en er een televisie aan op te hangen. Het is een beetje lastig om mee te werken tijdens delen van de constructie, vanwege de grootte en het gewicht van de componenten, maar het is nog steeds mogelijk om met slechts één persoon te werken. Als je twee sets handen beschikbaar hebt, gaat het iets sneller.

Constructie: mat zwart staal en glas

Zoals eerder vermeld, zijn de drie materialen die bij de constructie van deze stand zijn gebruikt staal, gehard glas en vezelplaat. De basis, de kolom en het bevestigingsmateriaal zijn allemaal gemaakt van staal met een matzwarte verfbeurt, waardoor ze erg stevig aanvoelen. De basis heeft ook een oppervlak dat is gemaakt van gehard glas, wat een mooie visuele flair toevoegt aan het anders basisontwerp, en de plank is gemaakt van vezelplaat van gemiddelde dichtheid.

Aangezien deze tv-standaard gehard glas in zijn ontwerp heeft, moet u ervoor zorgen dat het glas niet wordt belast en breekt. In een eerder ontwerp van deze standaard was de plank ook gemaakt van gehard glas. Het glas werd vervangen door vezelplaat vanwege het risico op breuk, en de eenheid die we hebben getest, gebruikte de opnieuw ontworpen plank van vezelplaat.

Image
Image

Compatibiliteit: gebruikt VESA-bevestigingen voor een behoorlijke dekking

De Fitueyes Universal TV Stand is niet helemaal universeel, maar komt in de buurt. Het gebruikt dezelfde VESA-standaard als traditionele muurbevestigingen en kan worden aangepast aan VESA-boutpatronen van 100 mm x 100 mm tot 600 mm x 400 mm. Zolang een televisie een VESA-boutpatroon in dat bereik heeft en binnen het groottebereik van 32 inch tot 65 inch v alt, zou het moeten werken.

Het enige compatibiliteitsprobleem dat u tegen kunt komen, is dat sommige televisies uitsteeksels aan de achterkant hebben die de montagebeugel of zelfs de hoofdpost kunnen hinderen. Als de achterkant van uw televisie plat of gelijkmatig gebogen is, zou deze moeten werken, hoewel gebogen achterkanten wat maatwerk met afstandhouders vereisen. Als er uitsteeksels zijn, kunnen deze in de weg zitten.

Gebruiksgemak: Draait naar links en rechts, maar geen kantelmechanisme

Deze tv-standaard is heel gemakkelijk te gebruiken als je de televisie erop hebt gemonteerd. Het kan een beetje moeilijk zijn om grote televisies te monteren zonder de hulp van een andere persoon, maar als de televisie daar eenmaal staat, is het een fluitje van een cent om hem heen en weer te draaien. Er is geen kantelmechanisme, dus je moet afstandhouders gebruiken om het scherm permanent te kantelen als je een betere kijkhoek wilt bereiken.

We ontdekten dat deze standaard extreem stabiel aanvoelt op harde oppervlakken zoals tegels en hout.

De twee bruikbaarheidsproblemen zijn dat er niet genoeg ruimte is voor apparaten en dat de bevestigingshardware de toegang tot poorten aan de achterkant van sommige televisies kan blokkeren. Het ruimteprobleem wordt nog verergerd door het feit dat de plank erg dun is en via één contactpunt aan de standaard vastzit. We raden af om er iets zwaars op te zetten. Met dat in gedachten, als je veel home theater-elektronica hebt, heb je misschien een tweede console, tafel of plank nodig om ze op te zetten.

Het probleem van de bevestigingshardware die poorten blokkeert, is eenvoudig genoeg om op te lossen. Voordat je de televisie monteert, hoef je alleen maar te kijken of er iets geblokkeerd is. Als er iets is geblokkeerd, sluit u gewoon uw kabels aan voordat u de televisie monteert. In sommige gevallen heb je 90-graden adapters nodig.

Stabiliteit: Stabiel op harde oppervlakken, niet zozeer op tapijt

We ontdekten dat deze standaard extreem stabiel aanvoelt op harde oppervlakken zoals tegels en hout. De grote basis zorgt voor een stevige basis, hoewel we aanraden om muurriemen te gebruiken voor wat extra stabiliteit. Deze standaard zou veilig moeten zijn voor televisies tot 65 inch. De grootste televisie waarmee we deze standaard hebben getest was 50 inch, en zelfs dat voelde als een hele grote televisie om aan deze standaard te hangen. Als je een 65-inch televisie aan deze standaard wilt hangen, zou een set goed geïnstalleerde riemen voor wat extra gemoedsrust moeten zorgen.

Wanneer de standaard op een vloerbedekking wordt geplaatst, voelt hij niet zo stevig aan. Het kan na verloop van tijd op zijn plaats gaan zitten, maar we zouden aarzelen om een zeer grote televisie op deze standaard te plaatsen als er tapijt onder ligt. Dit is zeker een geval waarin je riemen wilt gebruiken.

Image
Image

Kabelbeheer en opslag: eenvoudig kabelbeheer biedt een fatsoenlijke oplossing

De Fitueyes universele tv-standaard biedt een eenvoudige oplossing voor kabelbeheer door doorvoerpoorten op te nemen in de holle centrale kolom. Hierdoor kunt u kabels van de televisie naar de kolom leiden, ze naar de basis leiden, ze eruit trekken en vervolgens aansluiten op uw elektronica.

De Fitueyes universele tv-standaard biedt een eenvoudige oplossing voor kabelbeheer door doorvoerpoorten op te nemen in de holle centrale kolom.

Het enige probleem met de kabelbeheeroplossing is dat er geen gat in de kolom aan de basis zit. Dit is misschien weggelaten om een betere structurele integriteit te bieden, maar het betekent wel dat u de standaard nooit volledig gelijk met een muur kunt opduwen, omdat de kabels in plaats daarvan uit de achterkant van de kolom moeten komen van de voorkant.

Voor opslag, wat je ziet is wat je krijgt. Dit is een zeer minimalistische standaard, dus er zijn geen compartimenten om je elektronica of extra kabels op te bergen. De basis biedt een ruimte om uw thuisbioscoopcomponenten te plaatsen en de plank biedt een platform voor lichte componenten zoals streamingboxen.

Prijs: Geweldige prijs voor wat je krijgt

De Fitueyes universele tv-standaard is scherp geprijsd in vergelijking met andere standaards die zijn ontworpen om op de grond te zitten in plaats van op een tafel. De Fitueyes Universal TV Stand kost doorgaans ongeveer $ 80 en is eigenlijk een beetje betaalbaarder dan veel concurrerende stands die vergelijkbare functionaliteit bieden.

Je kunt iets goedkopere opties vinden, maar goedkopere standaards hebben meestal minder functies of kunnen geen grote televisies aan. Het Fitueyes TT106001MB-model kost bijvoorbeeld meestal ongeveer $ 65, maar heeft geen tweede plank en kan geen televisies aan die groter zijn dan 55 inch.

Concurrentie: sommige bieden functies zoals kantelen en zwenkwielen, maar tegen een prijs

De Fitueyes universele tv-standaard bevindt zich in een sterke positie wat betreft functies en prijs. Het is moeilijk om voor deze prijs een vrijstaande tv-standaard te vinden die zulke grote televisies aankan. De eerder genoemde Fitueyes TT106001MB is bijvoorbeeld iets goedkoper, maar kan niet tegen bit-tv's.

De Rfiver TF6001 is een andere concurrent die qua functionaliteit en dekking overeenkomt met Fitueyes, maar hij is iets hoger geprijsd. De Rfiver-eenheid gebruikt ook een plank van gehard glas in plaats van een plank van vezelplaat zoals deze standaard. De plank van gehard glas ziet er mooier uit, maar het zou ook een veiligheidsrisico vormen als het zou breken.

Andere concurrenten zijn nog duurder, maar bieden extra functies. De Rfiver TF8001 kost bijvoorbeeld meestal ongeveer $ 100, maar heeft zwenkwielen op de basis, waardoor u de televisie gemakkelijk kunt verplaatsen waar u maar wilt.

Een goede keuze als je een harde vloer hebt en je televisie niet te groot is

Voor de prijs is de Fitueyes Universal TV Stand een zeer goede standaard. Het heeft een aantrekkelijk minimalistisch ontwerp dat niet opv alt of in strijd is met de meeste woondecoraties, waardoor het een uitstekend alternatief is om uw televisie aan een muur te bevestigen. Als je echter een zwaardere tv hebt of een mogelijk onstabiel oppervlak zoals tapijt, wil je misschien een stevigere optie kiezen.

Specs

  • Productnaam TT207001MB Universele tv-standaard met houder
  • Product Merk Fitueyes
  • SKU 602258732452
  • Prijs $78.99
  • Gewicht 35 lbs.
  • Productafmetingen 27,5 x 16,5 x 50,8 inch.
  • Materiaal Staal, gehard glas en vezelplaat van gemiddelde dichtheid
  • TV-formaatbereik 32” tot 65”
  • Tv-gewichtslimiet 110 lbs
  • Garantie 30 dagen

Aanbevolen: